Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    kto este neoslepol po battlefield 3 tak si kupte toto a oslepnete nacisto
  • Pan_Klobouk
    To vis, kratka pamet. Spousta lidi zapomina, ze NFS byla arkada vzdycky a mnohdy hodne velka. A ze i ty super dily, kde to jezdilo moc pekne (Porsche, jednicka, ctyrka... co ja vim...) nemely s realitou, natoz pak simulatorem, moc spolecnyho.
  • Popravde? Jedina neduha jsi ty a Tvoje vytriskana hlava. Jak vsichni vime tak ten Tvuj PC je znacne socialni pripad :D
  • Veskoslav
    Slov arkáda ti něco říká?
  • MishKonn
    No, až na to tunění za jízdy, což už je fakt přeháňka, to vypadá docela fajn (původní Most Wanted je můj nejoblíbenější díl).
  • JJ proto doufám a čekám jak dopadne GRID2 ( pořád to je arkáda a ne simulace jak se někteří domnívají a kritizovali první záběry ze hry - ale pořád je to o dost lepší než co předvádí NFS posledních 7 let )
  • Píše zrzavej píčus, takže jde vlastně o neexistující názor. *1*
  • nfs bych si i zahral kdyby to melo solidni arkadovej jizdni model, arkadovej model poškozeni s dopadem na pojizdnost vozu, inteligentni AI bez catchup-u, hezky mesto s prilehlym venkovem, tuning a multiplayer, kde by treba nekolik hracu jako policie by se snazilo chytit jineho hrace zlocince a pod.
    arkadou bych pak rozumel ze by to nebyla realna simulace, ale na druhou stranu ani uplna demence.
  • bohužel amíkům se tohle asi líbí :-(...
  • Něčeho jako NfS Porsche Unleached už se prostě asi nedožiju. Další díl, který mi nic neříká. @.
  • jindra.veliky
    vypada to naprosto tragicky *1*
  • Fakt hnus. Batmobil s raketovým pohonem. Na co tam bude výběr vozů když je evidentní že na hratelnost to nebude mít vliv ? Naprostá ignorace jízdního modelu s auty a místo toho nám servírují vznášedla ze Starwars. Že by licence na sarwars by byla dražší ?Vyhnu se obloukem.
  • Nelibí se mi ten jízdní model, kdy se musí každá trochu vetší zatáčka projízdět smykem. A z videi vypada ze ten model bude přesne takovej jako v Hot Pursuit.
  • Bože to je hovadina to se ještě nepoučili z předchozich kolika? pěti NFS? že letet 250 driftem ve městě propíchnutejma gumama pak skočit 300m zkrz dva billboardy, prorazit několik policejnich zátarasů s jen odřeným naraznákem. Taková blbost přeci nikoho nezajima.
  • Veskoslav
    Po pravdě? Těším se. A ani mi nějak už nechybí tuning, chybí mi arkáda jako třeba NFS III, které doteď se krčí na mém počítači:) Pokud se zábavností a hratelností přiblíží tomuto dílu, budu spokojený:)

P.S: A když už jsem chtěl mermomocí tuning, tak stejně nejlepší byl Underground II, ale ten měl zase jiné neduhy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit