Přejít na výpis diskuzí
Úspěch Alien: Isolation vzešel z umělé inteligence a práce se zvukem
19.12.2015 | Ladislav Loukota
65 příspěvků
-
Po průseru s Colonial Marines je Isolation rozhodně příjemným překvapením, ale že by mě až tak bavil, to se říct nedá. Příběh je podprůměrný, postavy jsou nezajímavé, herní doba je vzhledem k chudým mechanikám dost natahovaná, nesmrtelnost Vetřelce je občas úsměvná, backtracking je dotažený do extrému, linearita je až příliš okatá díky dveřím zamčeným na desítku způsobů (přístupová karta, heslo, mechanický zámek, přístupová ladička, dva druhy hořáků, vypnutý zdroj energie), závěr je odbytý. AI jsem nakonec dohrál jen kvůli moc povedené stylizaci a zajímalo by mě, jak dobře by si hra vedla, kdyby nebylo licence.
-
tu hru zabily debilní skripty, Alien, který byl nepřirozeně pořád za patami a herní doba, která byla dvojnásobná než měla být...
-
Je dost smutným faktem současné doby, že i tříáčková hra, kterou velebí jak kritika, tak i hráčská obec, ale která se ze své podstaty nemůže stát prodejním hitem typu GTA a přesto prodá přes dva miliony kopií, je v očích vedení svého vydavatele zklamáním. :/
Kolik že vlastně stál vývoj A:I? -
AvP 1 je č. 2 v těsném závěsu. *4*
-
Alien: Isolation jedna z nej her posledních let
-
to je jedno, svojich 6€ si za to dal *3*
-
Ty svoje "komentáře od cesty" si nech pro sebe. Nevím jak jiní, ale já na ně nejsem zvědavý...
-
byl jsem v kině na jiné pohádce - Síla se probouzí - popravdě, větší sraczku jsem už dlouho neviděl. JJ Abrams si z nás udělal pudel a většina lidí mu to sežrala i s navijákem.
-
Sudkulatý, rystupije, tujekára tentoryje!
-
Zalez, ty pošuku, zpátky k pohádce "Jak se Honza učil latinsky".
-
grammar nazi
-
Chápu že si korekturu děláte sami, pochopil bych i kdybyste mastili špatně i/y nebo cokoliv jiného. Ale to že chybí konce slov nebo se počítá v půlce věty s jiným rodem, to si nedávám. Vytrhává to ze čtení .
-
Vetřelec v izolaci? Nebuď směšný. Vidíš v tom názvu něco jako "Alien in Isolation"?
-
Díky za článek, jsem rád za doplňující informace o téhle skvělé hře. Alien v Izolaci je jedna z nejlepších her, které jsem hrál. Neskutečný smysl pro detail, nabsolutně dokonalé ozvučení a grafické efekty. Byl jsem velmi rád, že se hra postupem neproměnila na střílečku (i když střílečky preferuju). Hra má hlavu a patu a jednoduše hrát v těchle původních (i nepůvodních) kulisách byl tak trochu splněný sen. A mimo jiné tvůrci tady krásně vysvětlili, proč mám tak rád hraní ve 1st person pohledu, asi bych to lépe neřekl.
Dva miliony kopií je možná pro Segu zklamání, protože samozřejmě čím víc tím líp, že. Dle mě by si hra taky zasloužila mnohem větší ohlas, protože je to sakramentsky dobře a poctivě odvedená práce. -
Tak si to zahraj vždyt je to tak jak píšu a pak si vezmem prášky oba jo? *3*
-
nejlíp zpracovaná hra na téma Vetřelce - biť rok stará stále o ní padne občas řeč, skvělý výkon
-
o tom sem nejak neslysel zjistim si
-
a obvykle prodaji skoro stejnej pocet kopii *4*
-
Co je Jacku, nevzal sis prasky?
-
hry s malým rozpočtem se dnes málokomu líbí, protože takové hry většinou nemají dobrou grafiku a musí se dost zjednodušovat. samozřejmě to neznamená, že se na tom nedá vydělávat a že se nedá dělat úspěšné hry. jen už to jaksi nebudou AAA tituly.