Přejít na výpis diskuzí
Úspěch Guild Wars 2 v číslech: 2 miliony prodaných kusů
14.9.2012 | Adam Homola
127 příspěvků
-
Prý ano. Příběhové jsou ale i operace. Ale jak říkám, první měsíc máš otevřeno vše.
-
myslím si ,že pokud u toho budeš sedět fakt každej den tak jo...
-
No spise to bude tim, ze v dobe startu WoW, zde nebyla prakticky zadna konkurence, snad krom EverQuestu ...
Nicmene porad si stojim za tim, ze socialni vazby hracu jsou ve hre obrovske a tohle je jediny duvod, proc ma tahle hra porad tolik predplatitelu a nikoli lore hry + svet, jak pises ty. -
pretoze blizzard vie vytvorit taky svet ze nikomu sa z neho nechce ist prec:)
-
Tak třeba Darkfall by dopadl dobře, jenomže to by ho muselo vyvíjet jiné studio, a něco do hry přidávat, reagovat na hráče a prostě se o svou online hru starat... Mortal, byla prostě hra nedotažená dokonce, nedodělaná a tak to zůstalo. Tyto hry nejsou ani jedna špatná, ale měl se jich ujmout někdo jinej. The secret world je to dobrá hra a je tam dostačující počet hráčů, takže si nemyslím, že by neměla úspěch.
-
Sorry, trochu to tak nejdřív vyznívalo.
Ano, osobně taky plánuju projít všechny dungy všema cestama jednou a dál se uvidí. -
Jo.
Ale osobně teda radši čtu původní LNka. -
Kdy už konečne vyjde nejaký článek o wow? *8*
-
Zna tu někdo Anime jménem Sword Art Online?
-
Já se právě pořád nemůžu rozhodnout ... ten příběh mě celkem zajímá, ale ten zbytek hry už ne. Dá se za měsíc ten příběh dohrát za republiku i imperium?
-
Ještě dodám že nejsem žádný Arenadron to si odpusť nafarmit tolik tokenů chozením jednoho dungu pořád dokola je těžký grind a po čase nuda.
-
Buďme fér, SWTOR se nikdy neprezentoval inovativně, ale v rámci herních mechanik sázel na tradici. Inovací se tvůrci dušovali pouze v v rámci na poměry MMO promakaného příběhu, což také splnili.
-
bude pridavat 5 levelu :) takze omezenej bude
-
Tyhle hre to preju je to moje prvni mmo a jsem velice spokojen, tesim se na dalsi datadisky, i kdyz nez projdu tohle tak budu mit vousaty deti a vsechno to budou holky:-) hraju na ring of fire.
-
Tak jestli můžu doporučit, tak my to udělali takto:
1 člověk jde k té první vpředu a mydlí hatchlingy a načne tu noru, ale nezničí ju.
4 další co nejrychlej zničí 2 nory nalevo.
Ten 1 mezitím možná už bude umírat, ale neva. 4 rychle běží, zvednou ho na nohy, zničí novou noru, co se objevila napravo od té první.
Vybijete všechny silnější gravelingy a nakonec zničíte tu první přední noru.
Jedna se objeví napravo, naběhnete, zabijete silnější gravelingy, noru zničíte.
Poslední nora nalevo, naběhnete, zničíte.
No, bude záležet jak moc a jak rychle se vám budou spawnovat silnější gravelingové, ale takhle jsme to dali. Plus během toho celou dobu někdo aspoň trochu hlídá NPC jestli ho nějakej zbloudilej mob nezabíjí. -
To jsi četl blbě, level není omezen.
-
Zkusit můžeš i tak, vždyť měsíc máš zdarma a hra je teď v akci za necelý tři kilča. To mám jako jeden normální oběd se svojí drahou polovičkou. *4*
-
Ringwraith: Zcela nečekaně při obraně NPC a nutnosti zničit těch 6 nor. Zkoušeli jsme ledacos a i když naše přežití takový problém nebyl, tak NPC jsme naživu udržet nedokázali.
-
Raven: Hmm, a můžu se zeptat, kde jste se zasekli v 1. cestě?
-
TSW jsem trochu zkoušel ve free weekendech, ale k dungům jsem se nedostal. Třeba někdy jindy...