Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha super, tak když už to děláš mechanicky a naučeně, tak budiž.
  • walltar
    Tak, ale aspoň nějaká taktika tam je ... já sem zatím dungeon nezkoušel ale v budoucnu určitě zkusím. Já doufám, že u sehrané skupiny lidí nebude až tak záležet na složení party protože, to by mě celkem vadilo. Sem si myslel, že záleží spíš co ti lidi mají za buildy.
  • A do třetice dodám, že kdybys řekl, že "se sehranou a dobře udělanou partou kamarádů na Teamspeaku", tak budiž, to je možný, ale s random lidma?

Ani nápad, prostě seš jen drone, co viděl někoho tvrdit, že ArenaNet přeháněl ve svým marketingu, a tak hned musíš bránit.
  • Když už jsme to šli po 20té tak šel čas rapidně dolů *1*
  • Když doveveš NPC do Flooded Temple, tak je tam pasáž kde by ho parta měla bránit s pomocí těch spike pastí. Nicméně Ať jsme se snažili jak jsme chtěli tak na nás nic nezačalo útočit.
  • Jak jsem se tomu GW2 zuby nehty , tak jsem si ho pořídil minulý týden a jsem nadšen, je to opravdu oddychovka , eventy mě baví , je to něco jiné. A jak už tu někdo psal, pokud nehraju, nikdo mi nikam neuteče s gearem atkp. Palec nahoru :)
  • A vůbec... s random lidma za 20 minut? Nevěřím ti ani slovo, ArenaDronku.
  • Dvojka buglá? Já ju šel třikrát a vždycky v poho.

A jinak se říká, že je nejlehčí, takže začněte s ní. *3*
  • Určitě, jste prostě nejlepší. *3*

Slyšels někdy temín "anecdotal evidence"? Ten jaksi platí i na má tvrzení, tak na tvoje.
  • Zatím bohužel jen náhodně.

Je jasný, že to bude dělat rozdíl.

Jinak celkem jsem s dungama spokojenej. Jednou jsem se přidal k partě lidí, co už byli za Spider Queen a nemohli dál na místě, kde máš zničit 6 Graveling Burrows a chránit přitom NPC. Nechci se moc chválit, ale během tak 15 pokusů jsem zanalyzoval situaci, posoudil složení party a vymyslel taktiku, která nakonec vyšla. To se pak člověk cití dobře, když mu něco tak vyjde.

Ale zase někteří bossové jsou vyloženě pitomí na taktizování... mají tak jeden skill, co avoidneš a pak jen běháš kolem a útočíš... třeba Spider Queen. Nebo Howling King. Nebo Ghost Eater. A hlavně Kholer. Hmm, takže všichni, co jsem zatím potkal.

Kholer hlavně... zvedne ruku a přisaje tě k sobě a pak udělá Dagger Storm, což je na 99% one-hit KO. No tak prostě avoidneš jakmile zvedne ruku. No, smůla, že pitomý ArenaNet světelný efekty znamenají, že boss jasně svítí celou dobu, kdy na něj někdo útočí a ty máš problém pořádně vidět, co zrovna dělá a kdy máš dodge.
  • Já chodím citadel of flame explorable s random lidma sehnanými před dungem jednotlivé části dáváme do 20ti minut.. žádné marketingové pindy už mám téměř kompletní set.
  • 2walltar
    tak budeš grindit nejakou legendary zbran
  • Myslite si, ze kdyby ciste hypoteticky nejakove velike studio vydalo na chlup stejnou MMO hru jako je WoW jenomze s paradnim modernim enginem, kde by vse klapalo a vypadalo opravdu krasne, bez bugu, nepadaly by Fps a jine MMO nesvary. Obrovsky svet a paradni end game koncept. Proste WoW II jenom pod jinym nazvem. Tak myslite si, ze by hraci WoW prestali tuhle hru hrat a sli za modernejsim bratrickem? Ja myslim si ze ne, protoze zavislost + socialni vazby hracu ve WoWku jsou tak velike, ze hraci by zacali hrat WoWII jedine od fimy Blizzard. S tim, ze by puvodni WoW svet pomalu zanikal.

Proto pojmy jako "wowkiller" atd jsou cilym nesmyslem a vyplodem nas hracu, takze nema smysl to tady resit. A zadruhe, aby mohl clovek hrat nekolik MMO soucastne, tak by musel mit 2 zivoty, protoze vzdy by jednu hru uprednostnoval nad druhou a vzdy se nekde sidil.
  • Docela závidím. První cestu jsme s partou nějak nezvládli (holt se musíme víc sehrát) a druhá byla bugnutá, takže jsme se nemohli dostat dál.
  • walltar
    Jak chodíš? S náhodnou skupinou lidí, nebo ste všichni na TS? Co sem slyšel u PVP to dělá celkem dost rozdíl tak bych řekl, že v dungu to bude podobné.
  • Jo, casual to je.

Jeden drsňák se pod minulým článkem pobuřoval, že nikdo nemůže tvrdit, že to je casual, ale pak se sám vytasil s tím, že hraje jako normální člověk 4 hodiny denně.

Trocha rozpor, ale co už. Ono GW2 někdy může mít takové účinky na některé lidi.
  • Tak už jsem si dal 1. and 2. cestu v explorable Ascalonian Catacombs.

Byla to fuška, ale dá se to. Hodně záleží na složení party, takže kecy, že prostě vezmete kohokoliv a jdete byly mimo. Ale to byla spouta marketingových pindů jak u GW2, tak u jiných her. Vzít kohokoliv jde tak leda ve story módu.
  • 1. NE
    2. NE mesicni poplatky nejsou. ANO muzes si koupit predmety ve hre za realne penize, ale dle meho nazoru to neni potreba a hra te k tomu vubec nenuti.
    3. NE myslim, ze prvni dil free to play neni a porad si ho musis koupit, ale je zde moznost si ho zkusit bez nutnosti nejakoho placeni. rozdil mezi prvni a druhym dilem urcite je, ale ne zase tak veliky. jednicka mi prijde tezsi, protoze potrebujes hrat v parte, nebo si sehnat hrdiny (npc bojujici na tve strane), protoze sam neuhrajes skoro nic. ve druhem dile muzes prochazet velkou cast hry uplne sam
  • walltar
    Jo pokud by TOR přešel na sytém, jako má GW2 taky ho asi zkusím ale ten paskvil co tam chystají teď tak fakt nemám zájem. Nesnáším hry které se tváří jako F2P a potom tě nutí platit za content.
  • Ronox
    Někdo už už napsal, že gw je spíš pro casualy a z části se s tím dá souhlasit. Mě na WoW prostě bavili raidy. Kooperace 10/25 lidí. Bavilo mě to, ale zároveň jsem to nesnášel kvůli nervům při progressu, ale stejně jsem po čase přestal hrát, protože to začlo žrát hromadu času a ono, když pracujete přes půl dne denně, tak už nemáte náladu na progress HC módů. Zároveň bych si přál, aby přišla nová kvalitní MMO kde by bylo PvE pořádné. To je jediné co mě vadí na GW2. To pořádný "raidování" tam prostě není. Main focus na PvP a možná nějaký world bossy. Když chci Pvp tak si jdu radši zahrát dayz, bfko, codko, csko nebo dotu. Kdyby GW nabídlo něco i pro raidovací lidi, tak už by se dalo pomalu hovořit o vážně konkurenci WoWku, ale dokud bude mít kvalitní 10m a 25m raidy jen wowko, tak se to bohužel nestane. Posledně mě nadchnul Rift a SWTOR. PvE bylo hezké, ale bohužel nechytlo se to tak silně a i přes čekání pořádného rozjezdu přišel úpadek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit