Přejít na výpis diskuzí
Úspěch Guild Wars 2 v číslech: 2 miliony prodaných kusů
14.9.2012 | Adam Homola
127 příspěvků
-
no nejsou jen okrasne jsou tam nejake boosty :) ale neni to nic hrozneho
-
aha, kukam ze uz to ide. no dat o 15€ viac digitalne sa mi zda dost zbytocne, to si radsej pockam
-
Jo chci ... protože je pěkný ... určitě nebudu nosit armory co se mi nelíbí. Pěkně si ho budu pořád transmutovat.
-
Pokud by SW:TOR přistoupili na Buy to play tak by měli úspěch taky, protože ta hra je v základu dobrá ale díky poplatkům jsem jí přestal hrát.Pokud se musím do hraní nutit tak mě to nebaví.
-
pokial viem, tak digitalny predaj je docasne pozastaveny
-
1. Ne
2. Měsíční polatky nejsou, jinak je tam itemshop, ale v něm není nic co by člověk potřeboval k hraní. 100% hry si zahraješ bez placení (kromě koupě hry samotné)
3. Rozdíl mezi prvním a druhým dílem je hlavně to, že sou to prakticky dvě totálně rozdílné hry. První díl nebyl MMO, protože člověk kromě měst hrál v instanci a taky celý systém skullů fungoval jinak. Jediné co se zachovalo je asi lore, které ale pokročilo o 250let kupředu. -
snad nechceš byt porad v nejakem armoru pro low lvl
-
1. ne musíš si to koupit
2. nejsou tam měsíční poplatky, ale jsou tam předmety za RM, ale jen okrasné, a předpokládá se že budou zpoplatnená DLC z novím obsahem, podle toho co vývojáři řekli maj připravená už 3...každe bych cekal za cenu jako u BF3 tzn 3-4 stovky.
3. První díl ani nwm že ekzistoval, vím to jen z toho že tento má za sebou "2" -
Vyzkouset zadarmo se neda, leda ze byy ti nejaka dobra duse na chvili pucila ucet, poplatky nejsou, jen jednou koupis a uz muzes hrat jak dlouho chces, rozdil je velky...
-
Dostat se na lvl80 asi není takový problém protože je všude kolem homada hihg level lidí. Já hraju pomalým tempem jenom dokud se ten den bavím takže mě to zabere tak ještě minimálně 14dní, ale doufám že i víc. Grindu si asi moc taky neužiju protože sem si už armor co se mě zatím nejvíc líbí našel v sylvari starter zóně asi za 200karmy a nemám chuť ten vzhled měnit.
-
tak je moznost elektronicke verze, ale je o kousek drazsi nez krabicovka no
-
to ale preci neni pravda pokusi tu byli Vanguard Mortal online The secret world Darkfall dle meho nazoru kazda prave zkousela dat hracum neco trosku jineho a jak to dopadlo?
-
Co takhle googlit než se začeš ptát ?
Ano 2 je free2play -
1. Dá sa to vyskúšať aj zadarmo(demo, trial apod.)?
2. Sú tam nejaké poplatky(mesačne, za predmety apod.)?
3. Počul som že prvý diel je už freeplay. Je to pravda? Ak áno, aký je rozdiel medzi prvým a druhým dielom? -
Jestli nekdo, kdo hraje WOW a chtel zkusit GW2, tak to dela prave ted....
-
To byl u 1 gw .
Já mmo nemám rád ale GW1 mě kupodivu chytlo hlavně pvp u gw2 mě děsí lvl 80 ale prej to není tak hrozný a grind není nutnej tak uvidíme stále musim naplnit HOM v gw1. -
s tim souhlasim je to dira na trhu a divim se ze se nikdo nepokusi prijit s necim novym a prebrat zakazniky wow
-
si to kup digitalne
-
Prej silna konkurence, ktera se na MMO poli urodila - by me zajimalo co tim mel autor na mysli.
Jestli myslel SWTOR, TERU ci PANDY tak tady nic noveho nepozoruji, je to porad to same dokola +- jeste tak TERA a jeho nontarget commbat, kdezto GW2 nabizi opravdu netradicni levelovani a delani Q, eventu, ktere ma vliv na vyvoj deni kolem sebe, samo ze na 80 lvlu, uz to zacina zavanet grindem v PvP, ale i tak je to netradicni MMO, kde muzete hrat nonstop solo a klidne 3 mesice nehrat a posleze navazat presne tam, kde jste skoncili a nic se nestane, jelikoz zadny gear na raidy nepotrebujete a nic vam neutece, nutno priznat ze je to hodne nadejna hra.
A tady se take opet ukazuje, ja veliky hlad je po inovaci ve svete MMO 2 mil kopii je paradni rozjezd, neco podobneho mel i SWTOR take 2 mega, ale vsichni vime jak to dopadlo, nic inovativniho ve hre nebylo prave naopak. -
ja to uz chcem hrat.. som si to objednal minuly mesiac a ma mi to prist az koncom tohoto mesiaca.... uz sa mi na to nechce cakat *9*