Přejít na výpis diskuzí
Utajený zdroj přináší první konkrétní informace o Battlefield 4
20.3.2013 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Tak si zahrej Rapelay. Tam je sice láska, něžnosti a přátelství v poněkud naturalističtější podobě, ale mohlo by tě to zaujmout.
-
Souhlas. Mě akorát premium nijak nevadilo. Snad jen, že teď se dá koupit za cenu původní hry. Ale to je holt normální. Holt kdo si počká...
-
Jo a ještě jsem zapomněl na tu slibovanou destrukci, kterou slušně odflákli a o pár řádů lepší zvuk by taky neškodil.
-
Já pořád nechápu, co se vám nelíbí na tom, že jste z Horních Uher, však za to se nemusíte stydět. A nebo jste skutečně takoví čobolský tanga, jak se vykládá?
-
Bojím se že to bude jen předražené DLC (jestli se ty infa potvrdí tak taky bude), to co mělo být podle EA (mluvili o tom před vydáním BF3) už v BF3 má být teď v tomhle. Větší mapy, lepší fyzika, to všechno mělo být v prej primárně pro PC vyvíjeném BF3 (nakonec přiznali že je omezili konzole = přiznali že se na PC vysrali, klidně mohli udělat samostatnou verzi pro PC), prasárna s BF3 prémium k tomu, lock modů/vehiklů jen na dané DLC, absence velitele, baráky na mapách stylem copy&paste. BF3 mám stále rád, ale ty kecy EA okolo toho a jejich obchodní model mě neskutečně nasírá.
-
BF3 mam rád. Hraju ho už od vydání a mám lehce něco přes 200hodin. Proč kupovat BF4? Snad jen pokud předělají šílenej zásahovej model protože mě zoufale nebaví umírat za rohem, budou se víc starat o bugy, razatně vylepšej anticheat, daj přednost kvalitě nad kvantitou a bude o generaci lepší grafika. Jo a taky pokud k tomu udělaj novej Vietnam nebo 2142 jako DLC. Když tohle udělaj tak do toho půjdu. Po roce, až bude premium za litr. Do té doby budu stále hrát BC2 a B3. Sorry, ale s B3 jsem nějakou zkušenost udělal a plnou cenu za to nedám ani omylem.
-
Chapem, ze si na tebe nejaky nemec alebo rakusak vybil svoju zlost a postavil ta do rovnakej pozicie, do akej sa snazis klast mna, ale vazne, mna nevytocis a len sa tym strapnujes, reakciu, ktoru odomna tuzobne ocakavas, zo mna nedostanes. *9*
-
Taky mi to příjde jako datadisk k trojce :(
EA chce těžit z úspěchu předchůdce takto brzy po skončení jeho "podpory" a nevidím v tom nic dobrého. -
Doufám, že nás ten tajný zdroj tahá za fusekle :D
-
Právě naopak hraje BF3 v tuto chvíli více lidí než tomu bylo např. před půl rokem.
65 tisíc hráčů na PC platformě samotné si myslím je dostatečné. http://bf3stats.com/
A to si nejsem jistý, jestli to počítá komplet BF3 hráče, nebo jen ty, co využívají bf3stats.com -
Slušně vytočenej a přesmajlíkovanej uherák. Ale co se týče BF3, má recht panáček, naprosto súhlasím - píše se to tak maďarsky správně?
-
Protože miliony teenageru po celém světě chtějí hrát dating simy :)
-
To zas bude slubov ako pri BF3 a nakoniec vsetky novinky pridaju cez platene dlc, dakujem neprosim, dvakrat sa nachytat nedam, kto si este pamata na videa od EA z map ako metro ci seina, kde ste mohli znicit kompletne budovy a nakoniec vo finalnej verzii velky prd...Pripravte sa na marketing ako vo BF3 nemohli vyuzit plnu silu FB2 /ze vraj pc primarna hra hahaha/ a v BF4 to bude pravdaze uplne inak..
Ak by som si nekupil limitku s B2K, tak nemam ani co hrat aj ked BF3 som oproti BF2 a 1942 nahral len 100 hodin, lebo zakladne mapy su jednoducho priserne a staticke..Platit za premium ci dlc im urcite nebudem, nabude, ked budu klamat cez marketing, nech rovno povedia, ze vsetky "novinky" bude platene dlc...Na vacsine serverov nemozem ani hrat a na popularnych musim cakat dokym sa napoji premium noob lebo ja ako uzivatel tej istej hry musim cakat, dokym sa na plny server dostane ten, kto zaplatil viac. cur.ci z EA *16*
A ze podpora BF3 bude pokracovat aj nadalej, ale urcite, su tomu uz 2 roky a stale nedokazali opravit tie ich uzasne animacie a stale nemozem vacsinu casu preskocit znicene objekty ci strony na prvykrat, zabijanie nozom taktiez nefuguje poriadne, kazdy druhy pokus mi zostane noz v ruke a zabiju ma z dorazky *16* Hlavne, ze sa pocas PR kampane vo velkom nadavalo na CoD, Elite a Battlelog bude vzdy zadarmo so vsetkymi funkciami, ano EA... *16* -
Ač mám BF3 a vlastně celou sérii docela rád, bojím se, že nic moc nového, co by stálo za kompletní novou hru, tam nenajdeme.
Detailnější mapy? Pche. Čína k tomu? To zní jak DLC. Zbraně z BF3? ... No, počkejme si na oficiální informace. -
uveď zdroj z kterýho čerpáš
-
BF je mrtvej od posledniho datadisku k BF2.... takze tohle uz sou jen posmrtni krece po vzoru CoD.... hodne BF2 lidi preslo na Planetside2 kde je jasne videt jak ma vypadat nextgen hra (a tim rozhodne nemyslim grafiku)
-
Je to first unofficial look na BF4 ale pokud vezmu v uvahu ze na kazdem ..... je pravdy trochu, tak to me DICE vazne nepotesili.
Ci-li nove mapy by design for 64 hracu (jako by uz v BF3 nebyli ze?) a lepsi "nextgen" grafika, kterou omezovali soucastne konzole. Hmm. *5* -
Ať jdou se svou socializací do pr*ele, stejně jako i s DLC. Je sice pěkný že vydají nový obsah, ale platit za pár nových map další litr... Kdyby to udělali jako BF BC2 (každým patchem nová mapa s tím že by velký doplněk byl za peníze -> vietnam...). Ale z jejich obchodního modelu se mi chce zvracet.
edit.: ...ale to bych chtěl asi moc. -
Možná to bude tím, že se nechceme vnořovat do herního světa jen abychom zažívali to, co můžeme klidně prožívat v tom reálném.
Ale jestli opravdu chceš nějaké hry o lásce a něžnostech, můžu tě nasměrovat na jeden hentai board... *1* -
Hodně mě tento názor duševně obohatil, děkuji. ........ No, ale stejně si vydlabanEJ jak necky