Přejít na výpis diskuzí
Utajený zdroj přináší první konkrétní informace o Battlefield 4
20.3.2013 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Ono je lepší zažívat tu válku a brutalitu ve virtuální realitě, ale taková něžnost a přátelství je super v té pravé realitě na tohle snad hru není třeba.
-
Viděla sem nějaký ukázky z hraní Battlefieldu 3 a musím říct, že ani jednu z milionu mých mozkových buněk by nenapadlo si takto ohavnou hru pořizovat! Pořád jen samý střílení, zabíjení, umírání... a pořád dokolečka jenom to samý! Jako by lidem chyběla zas nějaká celosvětová válka a potřebovali si ji vynahrazovat hraním nenávistných her jako je tahle... Je vážně smutný, kolik moc her vzniká o zabíjení, brutalitě a ničení, a jak málo o budování, zachraňování, lásce, něžnostech a přátelství. Myslím, že tohle je otázka k zamyšlení... *9*
-
Uz se to blizi. Az to vyjde a prestane se hrat BF3, utru slzu a odinstaluji Origin.
-
Tak už můžete jít utírat okno a dostat dog tag :)
http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4 -
Nevim no, zatim nic, co by mě utvrdilo v tom přejít z BF3 i když chápu, že valná většina informací teprve přijde a až BF4 výjde, můžu mít jinej názor (a když, tak bych to bral na některou z nový generace konzolí, ke kterejm se hodlám od PC přesunout). Ale zatim to vypadá, že se nic převratnýho konat nebude a pokud u toho zůstane, tak se můj názor nezmění a u BF3 zůstanu. Stejně ho hraju jen rekreačně a na odreagování (jako dnes vlastně už většinu her).
A zajímalo by mě, jestli ten ArtWork je jen fanouškovská verze, nebo je to oficiální a nikam se od toho designu z BF3 (ač je pěknej) neposouvaj. To totiž nemám rád. Když vyjde nová hra, tak by imho měla mít i novej kabát a né nosit ten starej ošuntělej po svym předchůdci. -
Já se těším *3*
-
Děkuji, ale nechci.