Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak sa dava auto do tdu2 ? *4*
  • čau mam problém s TDU 2
    prosím poraďte :D mam jeden určity dům ve kterem chci bydlet ale kdyz ja tam nemam anijedno auto a chci si tam dat plnou garaz jak nato, koupim druhe auto a to auto predtim je nekde v jinem dome jak dat do jednoho domu plnou garaz pls poradte :D
  • No omáčka kolem ježdění být trapnější už nemohla, ale já se těším až si dám svoji muziku,vezmu si nějaký CC a vyjedu za západem slunce......u jedničky jsem dokázal jen tak jezdit i celý den. A tu buchtu bych po "radě" kde je plynový pedál vykop ve stovce z auta :) Budou tam i motorky?????
  • The Force is with him. Chcete si zahrat Test Drive a misto toho dostanete rytire Jedy, koukejte se pozornem, kdo auto nastartoval? Ano musel pouzit The Force. Snad to opravi a ve finalni verzi sunda ten parat z volantu a udela nejake kouzelne gesto se kterym nastartuje auto jinak by mu i Master Kenobi mohl zavidet.
  • smejki
    kristova noho *1*
  • kotty
    Na TDU 2 jsem byl zvedavy, ale zatim to vypada na dalsi hru, co ji objedu obloukem. Jizdni model slaby, uroven poskozeni zadna, i kdyz tu nekteri tvrdi, ze se to da v nastaveni zmenit k lepsimu. Nicmene me predevsim odrazuje ten zbytecnej pribeh kolem. V NFS ma pribeh alespon tesnou souvislost s auty, tunnery apod. Tady to zatim opravdu vypada na The Sims: Das Auto, jak tu nekdo vtipne poznamenal. Ale nevynasejme konecne soudy, dokud hra nevyjde :)

    @Carljack: Ty jsi bud obycejny troll nebo dite, co v nadavani na forech objevilo Ameriku. I kdyz me za to nestojis, presto se ti pokusim odpovedet.
    To, ze maji konzole v dnesni dobe zastaraly hardware je fakt. To, ze vyvojari (az na cestne vyjimky) optimalizuji vyvoj her primarne na konzole, kvuli lepsi vyteznosti je taky fakt. Z tyhle jednoduchy rovnice ti vyjde, ze konzole brzdi vyvoj her aspon po strance fyzikalniho a grafickyho enginu. Taky si z toho snadno odvodis proc konzole zvladaj i hry typu Crysis 2 - ovsem to bys musel pouzivat mozek i na neco jinyho nez na sprosty nadavky.
    Taky me docela pobavilo tvoje tvrzeni, ze PC hrani stoji na warezu. Nemyslis, ze si to protireci? Diky tomu naopak hrani na PC prave upada.
    Jinak se omlouvam vsem, co tu nechteji cist nekonecne valky kozolistu a PCckaru. Na tuhle osobu jsem proste musel reagovat.
    • Já si nemyslim, že se tvůrci snažili napodobit The Sims. Prostě chtěli hru oživit tím, že před závodem si budeš moci prohlédnout cizí auta, chodit do kasína vydělat nějaké prachy jinak, než závodem, prostě aby opustili od stereotypu. To modelování postavy je tam právě dobré a nepřirovnával bych to k Sims. Upřímě, hrál si betu? Nedovedeš si představit ten hnusnej pohled když přijdeš do kasina a tam chodí 40 stejných panáků, stený háro, oblečení držka. To je prostě na nic. Proto je aspoň dobrý, že ta postava tam měnit půjde, aby se každý odlišil.

      Ten model řízení byl v betě divný a dle mě o velký krok zpátky oproti TDU 1, ale byla to beta, podle mě spíš testovali výdrž serverů a ukazovali nějaké možnosti hry, takže ovládání by mohlo být doladěné v plné hře. Příběh nevim, snad to nebude nějaká kravina, ale to u závodních her neřešim, ať bude příběh takovej, či makovej, hlavně ať jsou tam pěkný auta, nezabugované prostředí a ať to kráčí ve stopách TDU 1 :)
  • Doufám, že tam bude na výběr i ten německý dabing, to bych z té hry měl alespoň něco. Kdybych to měl poslouchat anglicky, tak to ani poslouchat nebudu a všechno bych přeskakoval. :)
  • No tak v nemcine to je, dobry no a co cestina? Ta nebude, ze? ja vim jen sem se zasnil holt je jasne ze to lidi koupi ikdyz na ne vyvojar se..
  • Samotný jízdní model vypadá celkem přijatelně ve srovnání s TDU, ale ta omáčka? Oni se úplně pominuli, koho do dupy zajímá nějaká posr*ná techno kultura? Rozumím, že na Ibize taková debilní kultura převládá, ale mě vůbec nezajímá.
    PS: kozy ++ *4*
    • Náhodou to bude super jezdit si po Ibize a u toho poslouchat Trance
  • peknej darek, urcite cekal maximalne kravatu...
    • No já bych věděl o lepším dárku, ale to by museli posunout rating :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit