Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak sa dava auto do tdu2 ? *4*
  • čau mam problém s TDU 2
    prosím poraďte :D mam jeden určity dům ve kterem chci bydlet ale kdyz ja tam nemam anijedno auto a chci si tam dat plnou garaz jak nato, koupim druhe auto a to auto predtim je nekde v jinem dome jak dat do jednoho domu plnou garaz pls poradte :D
  • No omáčka kolem ježdění být trapnější už nemohla, ale já se těším až si dám svoji muziku,vezmu si nějaký CC a vyjedu za západem slunce......u jedničky jsem dokázal jen tak jezdit i celý den. A tu buchtu bych po "radě" kde je plynový pedál vykop ve stovce z auta :) Budou tam i motorky?????
  • Hanzales
    proč se mi tam zaklikla skrytá identita? Teď ještě ke všemu vypadám, že to nejsem já, ale o to lépe. Alespoň je to minusko od "někoho jiného" :D
  • jsem si musel dát zpětně -1 bo to koukám taky post uplně k h*n* :P
  • The Force is with him. Chcete si zahrat Test Drive a misto toho dostanete rytire Jedy, koukejte se pozornem, kdo auto nastartoval? Ano musel pouzit The Force. Snad to opravi a ve finalni verzi sunda ten parat z volantu a udela nejake kouzelne gesto se kterym nastartuje auto jinak by mu i Master Kenobi mohl zavidet.
  • No já bych věděl o lepším dárku, ale to by museli posunout rating :D
  • *2* *2* *2* *2* PS3 nemá stejný HW jako PC je sestrejne z 6ti SES jáder které využijou jakýkolikv HW jinak - U2 si vzala 1SES na Operacku, 1SES na GRAFIKU, 1SES na procesor a využila 3 SES 3.díl jich má už využít 4-5 takže žádná hra nejede na maximum. Hry typu CoD a multiplatformni jedou tak na 1-2 SES
  • Já si nemyslim, že se tvůrci snažili napodobit The Sims. Prostě chtěli hru oživit tím, že před závodem si budeš moci prohlédnout cizí auta, chodit do kasína vydělat nějaké prachy jinak, než závodem, prostě aby opustili od stereotypu. To modelování postavy je tam právě dobré a nepřirovnával bych to k Sims. Upřímě, hrál si betu? Nedovedeš si představit ten hnusnej pohled když přijdeš do kasina a tam chodí 40 stejných panáků, stený háro, oblečení držka. To je prostě na nic. Proto je aspoň dobrý, že ta postava tam měnit půjde, aby se každý odlišil.

    Ten model řízení byl v betě divný a dle mě o velký krok zpátky oproti TDU 1, ale byla to beta, podle mě spíš testovali výdrž serverů a ukazovali nějaké možnosti hry, takže ovládání by mohlo být doladěné v plné hře. Příběh nevim, snad to nebude nějaká kravina, ale to u závodních her neřešim, ať bude příběh takovej, či makovej, hlavně ať jsou tam pěkný auta, nezabugované prostředí a ať to kráčí ve stopách TDU 1 :)
  • smejki
    kristova noho *1*
  • kotty
    Na TDU 2 jsem byl zvedavy, ale zatim to vypada na dalsi hru, co ji objedu obloukem. Jizdni model slaby, uroven poskozeni zadna, i kdyz tu nekteri tvrdi, ze se to da v nastaveni zmenit k lepsimu. Nicmene me predevsim odrazuje ten zbytecnej pribeh kolem. V NFS ma pribeh alespon tesnou souvislost s auty, tunnery apod. Tady to zatim opravdu vypada na The Sims: Das Auto, jak tu nekdo vtipne poznamenal. Ale nevynasejme konecne soudy, dokud hra nevyjde :)

    @Carljack: Ty jsi bud obycejny troll nebo dite, co v nadavani na forech objevilo Ameriku. I kdyz me za to nestojis, presto se ti pokusim odpovedet.
    To, ze maji konzole v dnesni dobe zastaraly hardware je fakt. To, ze vyvojari (az na cestne vyjimky) optimalizuji vyvoj her primarne na konzole, kvuli lepsi vyteznosti je taky fakt. Z tyhle jednoduchy rovnice ti vyjde, ze konzole brzdi vyvoj her aspon po strance fyzikalniho a grafickyho enginu. Taky si z toho snadno odvodis proc konzole zvladaj i hry typu Crysis 2 - ovsem to bys musel pouzivat mozek i na neco jinyho nez na sprosty nadavky.
    Taky me docela pobavilo tvoje tvrzeni, ze PC hrani stoji na warezu. Nemyslis, ze si to protireci? Diky tomu naopak hrani na PC prave upada.
    Jinak se omlouvam vsem, co tu nechteji cist nekonecne valky kozolistu a PCckaru. Na tuhle osobu jsem proste musel reagovat.
  • Doufám, že tam bude na výběr i ten německý dabing, to bych z té hry měl alespoň něco. Kdybych to měl poslouchat anglicky, tak to ani poslouchat nebudu a všechno bych přeskakoval. :)
  • pockej,pockej....tak za prve,nevim kde si pochytil,ze mi jde o grafiku. Ja mluvil k Carljackovi a jeho srazeni PC do bahna,proto sem se rozepsal prave ke grafice. Diskutujici si koukam vzdycky z obsahu vytahne to,na cem se muze trapne vezt ;) ze?. Potazmo i ja na Carljacka add1. Add2 to ze upada obsah her,me prave mozna mrzi mnohem vic nez tebe,protoze narozdil od tebe nefaram 3m od telky na konzoli ;) a konzolove hry preci jsou jednodussi,ok Solid Snake byl Solid Snake,mel kouzlo. I spousta jinych pecek,ale to bylo na konci 20. stoleti,ted mi prijde,ze se zjednodusuje,zjednodusuje :( Hry jako Baldurs Gate uz asi nevyjdou, Z Gothicu IV udelali ubohou konzolovou(promin) mlaticku. Kde jsou ty doby kdy sem byl malej a hrala se Ultima VI,VII-ne me o grafiku opravdu nejde,to si zacilil spatne. Mimochodem sem si ted nainstaloval po x letech Baldurs Gate I,je to proste bozi,kam se na to serou dnesni bezduchy hry s plitkym pribehem. Add3 2 Jakub no hele v roce 2005 sem trijadro nemel,staci si poradne precist to,co jsem napsal a ze byly konzole napred? prosim tebe,ty konzole se logicky sestavovali v te dobe z dostupnych dilu,prpagace,vyroba,technicke specifikace,to bylo dane minimalne rok dopredu,takze logicky,kdyz ta konzole po 3 letech vyvoju prisla na pulty,tak uz byla zastarala,pac mezitim,co sikmooky staveli v tovarne konzole z pevne danejch dilu,na PC mezitim vznikl narust ve vsech parametrech o dobrych 20-30%. 2 Splash,sem si samozrejme vedomej ubytku vykonu vlivem windows a programu,ale mam-li 4GB DDR3,tak mi to sezere max 1,2GB,zbytek stale pro hry.Takze to je drastickej rozdil oproti 256MB RAM(i kdyz je to jina architektura)....můj subjetivni nazor je,ze PC hry,ktere byly proste propracovanejsi,vymakanejsi jdou do kytek,jednak kvuli warezum a posranymu piratstvi a jednak kvuli konzolim,pac hry se ted delaji tak,aby je kazdej dohral,v co nejkratsim case a mohl si mazat pro dalsi plitkou sracku,kde ti pomaha auto-aim a osekava se,kde muze. Jen do me konzolisti
  • No tak v nemcine to je, dobry no a co cestina? Ta nebude, ze? ja vim jen sem se zasnil holt je jasne ze to lidi koupi ikdyz na ne vyvojar se..
  • Náhodou to bude super jezdit si po Ibize a u toho poslouchat Trance
  • Samotný jízdní model vypadá celkem přijatelně ve srovnání s TDU, ale ta omáčka? Oni se úplně pominuli, koho do dupy zajímá nějaká posr*ná techno kultura? Rozumím, že na Ibize taková debilní kultura převládá, ale mě vůbec nezajímá.
    PS: kozy ++ *4*
  • peknej darek, urcite cekal maximalne kravatu...
  • přišlo mě divné že tam nebyl skoro žádný provoz
  • Hanzales
    Tak nevím, jestli je to sarkazmus? :) není? netuším, ale jako flamovací start to funguje úžasně:)
    Z poloviny máš jistě pravdu.
    Zabiják: Konzole od označení next-gen opravdu zakopaly spoustu exclusive only PC zajetých sérií a u ne jednoho pokračování (již na všechny platformy) zaplakalo nejedno PC hráčovo oko (i to moje, počínaje Deus Ex2).
    Cena: Ohledne ceny je to pak vždy diskutabilní. Pominu Monitor / TV (obojí lze připojit k obojímu, včetně gamepadu, já třeba mám PC i PS3 na LCD monitoru 22" a výhledově koukám po nějakém kompromisu k TV.
    Pohodlí: Obě platformy se s gamepadem dají připojit k libovolnému gauči, nebo stolu s pohodlnou židlí.
    Hry: Na dnešní hry v medium-full a 1920x1080 stačí PC s 3 roky starou grafikou (v mém případě 8800GTX, 2/4GB RAM a slušnější dvoujádro a optimálně se dá cena skříně dnes asi smrksnout k těm 10-12 tis. Výhodou pak je, že strop nahoru je už dle libosti dost vysoko, nehledě na množství periferií (např). a možností "customizace a volnosti" nepočítaje moderskou komunitu ke hrám.
    Spíše si pořvávám nad tím, jak se zaobíráš něčím rozhledem ohledně HW a sám jsi docela vedle. PS3, co se týče paměti má sice směšnou velikost, ale práce s ní také probíhá docela jinak. Také má např. sice "jedno jádro" ale ty SPU jednotky, které to celé při dobrém využití táhnou ti nic neříkají? Deffered Rendering atp? Podívej se na vývoj Uncharted 2 / Killzone 2 / GOWIII a způsobu využívání toho HW. Studia také stále zdokonalují svou zdatnost a U3 i Killzone 3 vypadají zase o něco lépe. Tyto hry také docela obstojně konkurují 80% PC hrám (po grafické stránce). Spíše mají kouzlo, které zase na PC v jistém ohledu nenacházím, ano i po té grafické stránce. Crysis, METRO 2033 atd. to na ty nejvyšší detaily s plným AA a AF samo nesahá ani po kotníky, ale na to už zase PC za tvých 9 tisíc nestačí. Já si pustím i ty náročnější hry v mnohem hezčí grafice, ale hraju teď převážně na konzoli (tolik k papírové výkonosti). Co se týče těch multiplatformních her, najdeš vždy obě strany mince. Viz např. Metro 2033 (PC vede, výkoné PC ještě víc), nebo Assasin Creed 2, které na PC vypadá snad stejně, případně i hry, které jsou konverzí z primárního vývoje na konzole a zmršené tak, že se hrají a vypadají ještě hůře. A co se týče exclusivek, "vyhrává" asi ten, co má nejvíce platforem, protože káždá má své silné trumfy.
    Shrnul bych to asi tak, že kdybych si měl vybrat, kam uhodí blesk, tak do konzole, protože bych se bez možností PC už asi neobešel a to nepočítám knypl, volant a hromadu simulátorů, hromadu modů a v poslední době Steam s akcemi, které se neodmítnou. Ale kdyby mi PS3 vzali, brečel bych jako mimino, protože už jen těch zatím asi 5 her co mám jsou taky nenahraditelné. A to celkem dost *3*
  • já si myslel že je to o ježdění v autech a ono to vypadá na SIMS *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit