Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Urug
    The Sims: Das Auto
  • Tak tomu říkám simulátor. Do řízení vám bude kecat ženská. :D
  • Ta nemcina je proste neodolatelna : D
    A je fakt skoda ze asi nikdy nevyjdou auta se slusnym jizdnim modelem. Po takovyhle ibize bych se jinak klidne prohnal
  • ježiši co to je za grafiku, děkujeme konzole *11*
    • Jo, poděkuj mamince, že málo investovala do vývoje technologie.. A ty teď musíš přetrpět ty léta, kdy konzole zastavily vývoj elektroniky.
    • ? Spise bys mel dekovat za to, ze jsou a zacli se snazit i na PC, za to, ze toto vypada tak jak vypada, rozhopdne neuze konzole *7*
  • peknej darek, urcite cekal maximalne kravatu...
    • No já bych věděl o lepším dárku, ale to by museli posunout rating :D
  • copak to auto neumi normalne plynule zatocit nebo co? je videt jak se to snazi srovnat a jet chvili rovne ale vzdycky mu to skoci o strasny kus doprava nebo doleva
    • Ono to na tom gamepadu nebude zadna slava a ani v Beta na PC to ovladani na klavesnici nebylo nic moc. Pruser byl, ze pri vyssi rychlosti bylo auto docela neovladatelny, protoze stacilo lehke tuknuti do klavesy a auto se nehorazne rozvlnilo. Ani rezimy jizdy to moc nevylepsovali. Kazdopade na volantu to bylo celkem hratelny i kdyz ani v tom realistickym modu to moc realisticky nebylo. Kazdopadne tahra neni spat a pokud zmizej bugy, ktere beta obsahovala, tak by to mohlo byt slusne hratelny.
  • kotty
    Na TDU 2 jsem byl zvedavy, ale zatim to vypada na dalsi hru, co ji objedu obloukem. Jizdni model slaby, uroven poskozeni zadna, i kdyz tu nekteri tvrdi, ze se to da v nastaveni zmenit k lepsimu. Nicmene me predevsim odrazuje ten zbytecnej pribeh kolem. V NFS ma pribeh alespon tesnou souvislost s auty, tunnery apod. Tady to zatim opravdu vypada na The Sims: Das Auto, jak tu nekdo vtipne poznamenal. Ale nevynasejme konecne soudy, dokud hra nevyjde :)

@Carljack: Ty jsi bud obycejny troll nebo dite, co v nadavani na forech objevilo Ameriku. I kdyz me za to nestojis, presto se ti pokusim odpovedet.
    To, ze maji konzole v dnesni dobe zastaraly hardware je fakt. To, ze vyvojari (az na cestne vyjimky) optimalizuji vyvoj her primarne na konzole, kvuli lepsi vyteznosti je taky fakt. Z tyhle jednoduchy rovnice ti vyjde, ze konzole brzdi vyvoj her aspon po strance fyzikalniho a grafickyho enginu. Taky si z toho snadno odvodis proc konzole zvladaj i hry typu Crysis 2 - ovsem to bys musel pouzivat mozek i na neco jinyho nez na sprosty nadavky.
    Taky me docela pobavilo tvoje tvrzeni, ze PC hrani stoji na warezu. Nemyslis, ze si to protireci? Diky tomu naopak hrani na PC prave upada.
    Jinak se omlouvam vsem, co tu nechteji cist nekonecne valky kozolistu a PCckaru. Na tuhle osobu jsem proste musel reagovat.
    • Já si nemyslim, že se tvůrci snažili napodobit The Sims. Prostě chtěli hru oživit tím, že před závodem si budeš moci prohlédnout cizí auta, chodit do kasína vydělat nějaké prachy jinak, než závodem, prostě aby opustili od stereotypu. To modelování postavy je tam právě dobré a nepřirovnával bych to k Sims. Upřímě, hrál si betu? Nedovedeš si představit ten hnusnej pohled když přijdeš do kasina a tam chodí 40 stejných panáků, stený háro, oblečení držka. To je prostě na nic. Proto je aspoň dobrý, že ta postava tam měnit půjde, aby se každý odlišil.

Ten model řízení byl v betě divný a dle mě o velký krok zpátky oproti TDU 1, ale byla to beta, podle mě spíš testovali výdrž serverů a ukazovali nějaké možnosti hry, takže ovládání by mohlo být doladěné v plné hře. Příběh nevim, snad to nebude nějaká kravina, ale to u závodních her neřešim, ať bude příběh takovej, či makovej, hlavně ať jsou tam pěkný auta, nezabugované prostředí a ať to kráčí ve stopách TDU 1 :)
  • uff tak video som dokazal pozerat zhruba 15 sekund ked som videl tie uchylne diskofilne infantilne natrasacky na zaciatku nebol som schopny sa dalej venovat zbytku.
  • jizda se mi libi ale ty prostrihy s postavickama sou priserny...modely lidi se jim evidentne moc nepovedly. Asi to nebude hlavni napln hry, jen mi pride, ze tahle cast vypada oproti zavodeni dost odflaknute (pokud beru v potaz, ze ma vypravet pribeh a alespon castecne motivovat hrace k dalsimu postupu ve hre)
  • Podle mě to má hráč hrající na videu podivně nastavené, takhle mi to rozhodně neklouzalo (tipuji úplně vypnutá assistence + hardcore mod = vynikající kombinace pro volant, ale pro controller jak je vidět, zřejmě není nejlepší variantou). Hrál jsem betu od samého začátku a to na X360 controlleru a při normálním nastavení (=rozuměj předefinovaném - assistance on atd.) to není rozhodně tak přecitlivělé, naopak plynulé a auto rozhodně tak nepodkluzuje. Ve zkratce: jízdní model je povedený, mnohem lepší jak v prvním díle a rozdíly mezi různými auty jsou opravdu takové, jaké mají být. Ale jedná se jen o můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit