Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál to vůbec někdo z vás co to kritizuje ... tipuju že ne *12*
  • Hanzales
    To by byl život... na Ibize... s takovou přítelkyní *1* (Ferááááríí) Jen škoda toho zvuku motoru, který se pak přemění na ten skutečný (za jízdy). Kdyby to tak kvičelo pořád, to by byla oáza pro uši, joj...
    U prvního dílu byly preview videa obdobná, pak si člověk nahodil volant, pošteloval, zapl ten sim mod, či jak to tam bylo a už se aj brzdit pořádnějc muselo *3* Kličkování mezi auty pak bylo mlaskací. Na dvojku se neskutečně těším a doufám, že online to bude nyní dopilovanější a plňější spusty lidí *3*
    PS: Diskuzi jsem zatím nečetl, omlouvám se tedy, pokud něco duplikuji *11*
  • vypada to dost trapne. jizdni model je hnus. pri prvnim narazu do sloupu jsem to vypl. diky, ne-e
  • Takový ježdění po ostrově by nebylo šatný ale muselo by mít pořádnej jízdní model.Tuto je děs
  • Já bych to neviděl zase tak hrozně, určitě to bude lepší jak poslední NFS...
    • To určitě jo *3*
  • tak jednička byla naprosto super, tak na tohle se těším.
  • jízdní model je sice strašnej ale s volantem by se to snad dalo...
  • Mali dať už na začiatku na výber, či chcem jazdiť arkádovo alebo ako to bolo v jednotke tzv. "Hardcore Mode". Vtedy by ten jazdný model bol určite o niečo lepší.
  • pekne se jim to seka :) kdepak konzole :) doufam ze aspon na pocitaci to bude vyladeny ?
  • Na TDU 2 se těším první díl byl super určitě na něm je co zlepšovat. Nejvíc se bojím toho jízdního modelu mám rád sice spíš simulace, ale v TDU mi to arkádovější pojetí nějak nevadilo. Tady první co udělám bude snížení citlivosti řízení a nastavení hardcore modu pokud to půjde. Ale nejvíc mi vadí ta hrozná citlivost řízení vždyť to lítá ze strany na stranu už ve víc videí jsem si toho všiml

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit