Přejít na výpis diskuzí
Úvodních 10 minut hraní Test Drive Unlimited 2
19.1.2011 | levis
81 příspěvků
-
No tak v nemcine to je, dobry no a co cestina? Ta nebude, ze? ja vim jen sem se zasnil holt je jasne ze to lidi koupi ikdyz na ne vyvojar se..
-
Ale ano, když ovce pomalu zjišťujou, že po škole jako rockstars žít nebudou a ani to porsche v garáži nebude ale spíš felda, tak jim to pořádně napráskáme virtuálně. Ať si na to můžou hrát a zase míň brblat.
Mimochodem, víc casual už to asi taky být nemůže. -
nejlepsi jizdni model melo gta san andreas
-
-
Tak nevim jestli si delas srandu, ale ja bych zcela vazne rek, ze GTA IV ten nejlepsi (nejrealistictejsi) model fakt ma.
-
-
čtyřka měla fajn jízdní model, ona teda celkově byla pojata tak něják realněji
-
-
*2* *2*
-
-
Doufám, že tam bude na výběr i ten německý dabing, to bych z té hry měl alespoň něco. Kdybych to měl poslouchat anglicky, tak to ani poslouchat nebudu a všechno bych přeskakoval. :)
-
Jak sa dava auto do tdu2 ? *4*
-
Hral som betu na i5 750,hd 5870,4gb ram,1920x1080 na full mi to islo v meste 35fps a mimo mesta 56fps.
-
kristova noho *1*
-
Das ist nicht möglich *7*
-
Vy zasraný kokoti. Konzole nemohou za špatnou grafiku. Konzole dokázali úplně v pohodě zvládnout hry typu: RDR,Crysis 2,Uncharted - a to jsou hry. PC brzdí vývoj mě celkem příjde. Proste jste zaslepeni ale kolik her už ani nevychází na PC protože to nemá cenu.
-
-
Vyliž si pr*del ty vole *12* Nadávej si svojí mámě.Co se týče graficky pěkných her tak maj na konzolích o dost horší grafiku než na PC.Jsem zvědavej jakej rozdíl bude mezi Crysis 2
-
-
...bojim se, že Crysis 2 bude vypadat děsně všude...to kuli úpravám enginu aby to zvládaly i konzole...nicméně budu rád příjemně překvapen...moje HD5850, kterou mám prakticky od doby vydání, se ještě za ten rok, co je na světě ani neprotáhla...kvůli čemu asi, že? (nápověda...která platforma jako jediná disponuje DirectX 11?) LOL
-
Si nadávej svý... :D PC sráč :D :D :D Pane jo... to je krám.
-
-
Konzole jsou pro socky co nemaj na pořádnej počítač *1* *2*
-
-
jelikož na konzole si hry musíš kupovat narozdíl od kompu, tak do konzole vrážím mnohem více peněz než na nový pc...
-
-
A je to tady lidi jako ty by neměli existovat. Proto je více her na konzole než na PC. - Herní průmysl na PC stojí protože to každý stahuje. Já si koupil všechny hry co mám a jsem za to rád a né jako vy WAREZACI.
-
-
-
-
-
Obvious troll is obvious
-
Srovnávat Crysis 2, který ještě ani nevyšel *4* . BTW: Proč nebyl crysis na konzole asi uhodne každý...
-
-
Proč zasraný kokoti? PRotože už mě štve ty vaše hlášky proič to má blbou grafiku. Celej tenhle web je plnej PC fanatiku. Proste nemátena konzol i kecáte. Jinak Proč Crysis nebyl? Rozhodne né kvuli grafice protože to stíhá uplně vpoho. Ten váš PC sráč co uctívate nemá žádné pořádné hry :D - RDR,Uncharted,GoW,FF a další hry ani enjsou už ohlášeny pro PC
. -
-
Sám jsi jak jsi nás nazval zasranej kokot. Včera jsem instaloval TDU na PC protože na xku to vypadalo hnusně když jsem to hrál dřív na xku a nesrovnával tak mi to nepřišlo, ale fakt je to hnus. Sám mám xbox i PC a vybírám si podle aktuální situace do je pro mě lepší.
-
flamer, troll, spratek jsi... tenhle web je uplně pro každého, jsi vztahovačnej, konzole vs. pc tu bylo vždy, je to nekonečné téma a idiot se toho chytí (reakce na tebe, tak může ze mě dělat idiota :)) spousta lidí tu vlastní konzoli i pc, někdo dokonce obě konzole i pc, pokud si to může dovolit a má objektivní názory a ví, že konzole už tu jsou nějákou delší dobu a začínají stárnout.. PC sráče neuctívám.. konzoli bych si sice nepořídil, ale několik zajimavých titulů by se na nich určitě našlo.. hry máme určitě pořádné.. v dnešní době je sice skoro všechno multiplatformové, ale hry od Blizzardu, Valve a dalších zůstanou nesmrtelný... každá platforma má svoje exkluzivity, což ji dělá zajimavou
-
-
A co Portal?? Od Valve? No? Jinak Diablo 3 se hlásí i na konzole a HL3 pokud bude tak taky prý na PS3 protoež Portal 2 přidá Steam Game do PS3.
-
-
LOL ty ani nevíš o čem mluvíš :D Gabe Newell se nechal před léty slyšet, že konzole brzdí vývoj her a že dělat hry pro PS3 je naprostej nesmysl, protože má špatnej systém a hry se na něj obtížně optimalizujou...až letos na jednom z těch "herních fesťáků" prohlásil (k obrovskýmu překvapení a zklamání všech redaktorů), že Portal 2 na PS3 bude tím nejlepším konzolovým Portalem...údajně proto, že si ho Sony koupilo...
...ano...za peníze...určitě sis taky všiml, že v posledních letech Sony a Microsoft vráželi obrovský sumy do reklamních kampaní...to aby navodili dojem, že konzole sou cool a aby si je kupovaly ovce jako si ty *3* ...jistě, uznávám, že Kinect je cool až za roh, ale Xbox 360 a PS3 už sou starouši...proti konzolím nic nemám, ale rači bych byl za novou generaci...a taky aby bylo na světě míň lidí jako si ty *12* -
to jsi fakt takový ignorant?
-
-
-
-
-
A proč jsme zasraní kokoti? Slušněji to nejde? *4*
-
Hele, "kokot" z druhé strany se ozval. A používá stejně dementní argumenty jako jeho enemáci.
-
-
No omáčka kolem ježdění být trapnější už nemohla, ale já se těším až si dám svoji muziku,vezmu si nějaký CC a vyjedu za západem slunce......u jedničky jsem dokázal jen tak jezdit i celý den. A tu buchtu bych po "radě" kde je plynový pedál vykop ve stovce z auta :) Budou tam i motorky?????