-
Soubojový systém vypadá trochu podobně jako DA:O... Od technickýho zpracování jsem ochotný odhlédnout, pokud bude příběh kvalitní a nebude to za 5 hodin odehraný.
-
Mám stejnej názor jako ty, druhej díl jsem nedávno dočetl a docela v dost věcech se liší, hold seriál už začínají hodně flákat :).
-
Zrovna druhá série se od knížky dost výrazně liší. Zachovává stěžejní chvíle, ale dobu mezitím i jejich případný průběh lehce upravuje. Docela skok oproti první sérii, která snad na pár prkotin byla kompletním převodem knížky do seriálové podoby.
Jinak ke hře, neočekávám, že by šlo o trhák, ale určitě ho neodsuzuji předem. Počkám si na recenze a uvidím. Navíc svět Západozemí mám rád a další příběh odtud bych jen uvítal. -
Ten soubojovej system vypada teda docela otresne - dva pandulaci stoji proti sobe a machaji mecema, zadny kryti, proste toho druhyho umachat mecem *8* Doufam, ze Vavra v tom svym rpgcku udela nejakej poradnej, aspon trochu realistickej soubojovej system a vsichni si z neho sedneme na zadek.
-
rikali, ze na ty hre pracujou uz 7 let.
https://www.youtube.com/watch?v=leFT-CWQUcc -
No, každopádně to bude mít tahle hra velice těžké. Vytasit se s takhle příšerným technickým zpracováním a ještě muset dokazovat, že nejste jenom vývar oblíbené značky - velice nezáviděnihodná situace. *7*
-
Věřim, že pokud neni příběh podle knížky, tak to bude stát za h****. Nevíte někdo do jakýho období a místa příběh tý hry zapadá? Seriál je dokonalej z největší části proto, že je téměř na chlup stejnej jako knížka (soudě z toho, co jsem zatim viděl i přečetl) a taky kvůli Tyrionovi Lanisterovi . *3* Ale vzít něco, co už podle něčeho je a zasadit do toho něco nově vymyšlenýho (a v 90% případů mi to vždy příjde jako totální p*****, pochybuju že to tu bude jinak), mi příjde jako drzost k původnímu produktu..
-
Todle je děs. Vzhledem k dnešním hrám, todle víc jak 5 z 10 to nedostane. Tady nejde o to udělat dobrou hru, ale vymáčknout prachy z hry podle filmu (seriálu).
-
Fakt, že xichty jsou udělané podle herců ze seriálu ve mně prohlubuje obavy, že nejde o nic víc než jen o snahu vymáčknout co nejvíc z populární značky.
-
Chápu - moc NPC, které dokáží mluvit v CELÝCH větách.
-
Chce se mi z toho brečet. Co to je? To je jak cesta do minulosti aneb nostalgické video ze staré dobré hry.