Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, uzasny odhadovat prachy, ktery nemam, na dodelani neceho, co melo stat asi tak 1/20 ...

A laskave si uvedom, ze v okamziku, kdy he hra hotova, mineno 100% hotova, se teprve zacina ladit, coz trva minimalne rok.
  • Tu puvodni sestavu mel navrzenou v pohode Q6600 byl ve sve dobe spickovy CPU ... predpokladam ze to je K, mel jsem stejny a v pohode na vzduchu jsem ho provozoval taktly na 4,2Ghz a urcite by sel i vic. A GK k tomu byla odpovidajici, ted ma novou tak k tomu dolni zbytek jak pise a chvili zase muze jet.
  • me jede GPU na 50%, CPU nevim....kazdopadne mam 25-35 FPS to na prolitnuti se a sestreleni par piratu staci, pak to stejne spadne :)
  • Jj, vím, že se používá MoCap z živých herců, ale prostě to v te animaci potom nějak moc nefunguje no..
    Živí herci by to rozhodně udělali v dnešní době velmi atraktivní.

V ukázce proslovu Bishopa ale rozhodně hudba hraná "živým" orchestrem není.
  • Třeba jim hejtovaná Bohemka poradí, jak na to *1* *1*
  • walltar
    Tak pokud máš CPU opravdu vytížené, tak je to výkonem CPU jako takovým... Hra je dost neoptimalizovaná a to co by normálně dělalo GPU, se dělá na CPU.

Taky DX12 asi dost pomůže...
  • walltar
    Já dokud nepřidal dalších 8GB, tak se mě hra ještě nechutně zakusovala... 3GB je málo, myslím 4GB je minimální, ale řekl bych že to půjde dost špatně.
  • mám 8GB Ram a SC 2.0 mi zabírají v paměti při hraní cca 6GB
  • walltar
    Jiným lidem zase bere jen jedno jádro na CPU na 100% a GPU třeba na 50 nebo 60%... Je to známej bug ve 2.0
  • alien5
    To cpu to je prvni levne 4core od intelu mel jsem ho taky hralo jak blazen kvuli nemu jsem si vyrobil vodni chlazeni a po upgradu na soucasne i7-2600k se vykon zvedl asi o 40 procent.Mas vykone GPU a slabe CPU a 3GB ram je trochu zvlastni dava se bud 2, 4 , 8 a HP. Na teto sestave skutecne nema cenu kupovat SC. To cpu ti neskutecne brzdi GPU. Na nakup nove sestavi se pak porad s nekym kdo tomu trosku rozumi (bez urazky) :)
  • alien5
    Aha no tak na tomto cpu to se nediv to je vykopavka :) to cpu ti nedodava dost vykonu do grafiky proto ti to jede tak blbe :)
  • alien5
    CPU ???me jede cpu na 50 procent a GPU na 100 :) SC je vice o graficke kate nez cpu nebo ne ? podle testu lidi co maji dobre grafiky tak jim to jede dobre. Cele to navic jeste neni optimalizovane ani na cpu ani na gpu natoz DX :)
  • Johnny
    Phenom X4 965 BE 3,9Ghz jede na 99% všechny jádra!! R9 280 3GB jede na 23%....
  • Johnny
    Dokud neopraví využití CPU tak je to nehratelný. S Offline Hackem to jede jak víno, Ale v Universu cca 10 fps...
  • Pokial este nemas balicek, mozem ti poskytnut zakladny s Aurorou za 36 euro (980kc). Mail: starcitizen(@)post.cz
  • nj ale kazdy takovy update stoji jako nova hra :)
  • klidne si pockej, ten CPU uz je opravdu celkem vykopavka a ramky je malo...pak by to cca na stredni detaily mohlo frcet.
  • Já jsem nedávno upgradoval grafiku (z GTX 275 na GTX 960 4GB - vysoce nataktovaná verze od Gigabytu) a uvažoval jsem o tom že si Star Cityzen koupím, ale bylo mi to rozmluveno že to je zatím HW náročná věc. Tak jsem si koupil Elite Dangerous a tam nemám problém... Jak to teda s tou HW náročností je ?

Problém snad není GPU ale zbytek počítače -nicméně Elite:Dangerous běhá na nejvyšší detaily ve full HD.

Q6600@3.6GHz
    3GB RAM
    Win 10 64bit.

Má cenu do toho jít, nebo spíš počkat až na nový základ PC který možná bude po Vánocích ?
  • Canopy - je kryt nebo prekryt kabiny...
  • Nekdo tyden někdo roky :) kazdopadne SC me taky zajima, ale pujdu do nej az bude hotov, bohate mi staci to cekani na nove věci v Elite:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit