Přejít na výpis diskuzí
V alfa 2.0 verzi Star Citizen můžete poprvé vyzkoušet hlavní části budoucí hry
14.12.2015 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Zase na druhou stranu si díky tomu si ty hry tak nekonkurují a člověk se nemusí rozhodovat... napřed si koupí Elite a jak ho za týden přestane bavit, může jít čekat na SC. *1*
-
Tak oni nahrávají hru se živými herci... jen místo filmečků jako takových je to performance capture, která se používá ve filmové produkci. Takže můžou všechno držet v grafice hry, ale zároveň je to nahrané hercem. https://www.youtube.com/watch?v=3vRE6LtYBHg
SC hudba je nahrávaná živým orchestrem.... U nás, ve Zlíně. https://www.youtube.com/watch?v=KrZpSPup9l4 -
Animace už i v této fázi se mi líbí. Přikláním se k názoru, že by živí herci hru posunuli asi o leve vejš, co se týče příběhu. Myslim, že casting není vůbec špatný.
Trochu mne mrzí, že za ten rozpočet není soundtrack nahraný živým orchestrem - hudebně to taky totiž zatím nezní špatně. -
Škoda, že nemôžu spraviť filmečky so živými hercami ako to bolo u Wing Commandera. To by bola paráda.
-
Radeji ne ja nechci k vam do klubu modra ustrice .)
-
Takze v Elite se zítra chysta pristavani na planetach a SC spustil alfu, tak nikam se nezene Roberts, ale nejakej pokrok ma..no:)
-
To udělá právě ta animace... Když pustíš klávesu, tak se místo okamžitého zastavení spustí animace, která tě postupně zastaví. Udělá třeba ještě jeden nebo dva kratší kroky.
Není to estetická záležitost, ale SC má engine, který řídí právě animace. -
ty mas uklidnujici hlas tvoje videa si budu pouštet pred spanim, a taky dar kecat pul hodiny o ničem
-
kašlat na animace, jde mi o to aby jsi nemohl, když bežiš jednim smerem, okamžite zmenit smer pohybu na druhou stranu, ale aby tam byla jista prodleva. Nejsem programator ale myslim že by to šlo lehce udelat, proste pri zmene smeru by byla prodleva zlomek vteriny.
odpovidajici animace jsou pro mne druhorade.
(aby bylo jasno, neni to esteticka zaležitost, bude to mit primy vliv na hratelnost FPS časti) -
Animace ještě nejsou zcela hotový. Setrvačnost u běhu je dána více animací než fyzikou.
-
Není v současnosti implementovaná... Myslím, že s ní počítají do další verze. Celkově z animací toho ještě dost chybí a proto není ani spuštěný Star Marine. U 2.0 je se mi zdá pořád systém animací, který máme už pěkně dlouhou dobu.
Vypadá to, že se systémem animací si CIG ukouslo pořádné sousto, protože už to několikrát předělávali a pořád to nebylo použitelné. Je to dané taky tím, že jsou jedna z mála her, kde animace z první osoby odpovídají těm ze třetí. -
čekal jsem lepší animace a fyziku pohybu jak se tím chlubili, treba jak je tam videt že z plneho sprintu se v momente zastaví - kde je setrvačnost?
-
jo, Stačí obyč balíček a když se ti to bude líbit, tak si můžeš vzít půjčku a upgradnout třeba na "THE COMPLETIONIST" *5*
-
Jo... Nebo ten s Mustangem. Pokud zakládáš nový účet tak je taky dobré využít referal programu, který dává tobě 5000UEC (herní měna) navíc a člověku který ti dá kód taky různé odměny. Takže pokud máš někoho kdo vlastní SC, tak mu řekni o kód. Pokud ne, tak můj je STAR-WYGV-WRB2
U balíčku se dívej, jestli obsahují Squadron 42 Digital Download a Star Citizen Digital Download... tyhle ti dají přístup ke všemu. -
Ano jeden z balicku bud auroru nebo mustang (doporucuji mustang :) muzes si vybrat jakou lod chces cena je stejna.
Mas v tom OBE HRY ! SQ42 a PU Star Citizen. Lod,pojisteni,1000kreditu, digitalni manual, hangar self land, 3 mesice pojisteni ( doba odehrana ve hre ne nas cas ok. Kdyz nebudes hrat nebude ti ubyvat pojisteni.)
Balicky : https://robertsspaceindustries.com/fly-now
Popis hangaru Self land : https://www.youtube.com/watch?v=5YWKJ_pjZOo&index=29&list=PLSawX2LaQpo_6s2UQQ3Q-0RppHbrxdnWB
Udelal jsem 3 dily, jinak info prubezne prinasim ok. Hezky den -
Takže abych to mohl vyzkoušet se vším všudy, tak mi stačí ten základní balíček za 55 dolarů (Aurora LN)?
-
Tak jsem to vyzkoušel a ačkoli má hra k dokončení ještě hooodně daleko, tak ta atmosféra, kdy jsem se objevil na stanici Olisar, okolo prolétávaly lodě, PA hlásí něco o nepovoleném přistání, dojdu k terminálu, vyberu novou loď, kterou jsem ještě neviděl (Gladius) pak skrz airlock, najednou jsem na přistávací ploše stanice, funím do skafandru, dojdu k lodi, vysune se žebřík, vlezu dovnitř, sklopí se canopy (nedokážu si vybavit český slovo) a začnou nabíhat systémy,rozsvěcovat hud, rozduní se motor...
No prostě naprosto boží *1* Sice mě to asi 6x kicklo, 2x crashlo, ale progress tam opravdu vidět je! -
Víš co je to ranná alfa verze? Tak a odpověď na úroveň grafiky je na světě. Arena commander už vypadal mnohem líp, ale pokaždé, když se něco testuje, začíná se od méně náročných sestavení, aby se případný problém objevil hned. Když tam nasypeš všechno, je jisté, že se něco pokašle. Pak si to v té tuně dat hledej.
-
Pohled z kokpitu tam právě je. Při outside view se moc létat a bojovat nedá.
-
Už jsou ale hodně blízko... https://www.youtube.com/watch?v=8EC4WHPxnrk a Bishopův projev je hodně dobrý na in engine animaci.
Není to hotový a přece už to vypadá líp, než animace co potkáš u většiny her.