Přejít na výpis diskuzí
V alfa 2.0 verzi Star Citizen můžete poprvé vyzkoušet hlavní části budoucí hry
14.12.2015 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
ber to tak, že ty prachy jdou na hru, né na marketing a pro vydavatele, takže tam jsou trochu jiné počty, než u klasických studií, navíc jim prachy pořád přitékají a kolik mají rezervu nikdo nemůže vědět, ani ti bývalí zaměstnanci, natož Escapist
-
dalsi blb co srovnava mmo sse singlovkou? mkay 😃
-
no, zatím maj dost peněz na to, aby se nepoložili, artworky nejsou cool, fandové kupujou lodě
-
no, je to hra, která je ve vývoji, takže nic není finální a navíc ukaž nějakou hru, která má parádní grafiku a realistické animace xichtu
-
Arkáda? ArmA taky pracuje s 3rd person kamerou a je to simulace, kde opravdu žádnou velkou výhodu nezíškáš, jak píše walltar, tak ti zmizí dost podstatný HUD lodi, nehledě na to, že bez HUDu nezamíříš. V Elite nakonec kameru dodělávali, protože si tu svoji loď chtěli lidi fotit, což v SC by asi nějak i šlo, když můžeš vylézt z lodi, ale i tak by mi přišlo divné, kdyby to nešlo.
-
škoda, že animace obličeje jsou stále nepřirozený
-
To za to nestojí, vv tý rychlosti.
War Thunder má "Simulator Battles" kde je jen pohled z kokpitu (dlouho jsem nic jinýho mehrál). DCS snad pohled z venku nemá a u RoF + IL-2 her je na serverech zákaz jiných pohledů běžný. -
No výhoda je minimálne v lepšom prehľade o tom, čo sa okolo teba deje.
Ale pohľad z kokpitu nezamyká natvrdo asi žiadny simulátor (ono by to bola u SC celkom aj škoda, vzhľadom na parádny výhľad), videl som to snáď len na pár hardcore serveroch leteckých simulátorov, ktoré umožňujú konfigurovať vlastný dedikovaný server. -
waltar: hoši ze sousedství už hlavně pracujou na přepsání enginu na plnou podporu DX12.
-
Spekuluje se o tom, že ukážou volný lítání ve vysoký atmosféře co vím... Přímo přistávání asi pořád bude na automat, ale už se k těm planetám dostaneš o dost blíž.
Lidi co to byli na návštěvě v Austinu a viděli to, tak to slušně hypují... ale mají podepsané NDA, takže nic moc asi neřeknou.
Už jsou to jen dva dny, tak uvidíme. -
Podle toho co vím, tak mají ukázat plynulej ( neskriptovanej ) přechod z vesmíru na planety...původně to bylo odhadováno až tak rok až dva po vydání ( do té doby to mělo být automatizované/skriptované ), ale prý v tom udělali průlom a prototyp mají už teď...ale nevím...uvidíme:)
-
stěžuješ si, že se o hře co je vývoji mluví v budoucim čase? to už je hodně zoufalé chytání stébla, ale chápu, když jsem tě tak pěkně setŕel s těma texturama, zoufalost je na místě 😉
-
Je to hra ve vývoji... tak nevím co čekáš? Že budou mít všechno hotový za rok a potom budou sedět 4 roky a hledět do zdi?
Je to alpha... a jako alpha to vypadá úžasně. Jak to bude vypadat, když to bude hotový se uvidí při vypuštění. Potom se bude dát porovnávat.
Foundry 42 ve Frankfurtu je plná lidí, kteří dělali právě na CryEngine a Crysis 3... takže bych se nebál kvality grafiky. -
Pokial ste si všimli, tak pri pohlade mimo lode nevidíte HUD, takže neviete kam mierite!
Čo sa týka FPS, táto možnosť je povolená kôoli modelu postavy a možnosti hladať chyby. V plnej verzii plánujeme pohľad z tretej osoby pri súbojoch zakázať. Samozrejme v mestách a oblastiach mimo boj bude možné tento pohľad použiť. -
No když se přehodíš, tak ztratíš úplně hud, takže jediné co získáš je možnost si loď prohlídnout z venčí. Ono se to hodí, když se chceš podívat na to jak tvoje loď vlastně vypadá.
A ve vesmíru nejsou žádné rohy za které by si mohl vyhlížet, takže výhodu tím skoro žádnou nezískáš...
Jediné problematické je FPS, ale tam se počítá s tím, že v boji by si neměl mít možnost přepnout do třetí osoby, právě aby si se nemohl dívat za rohy a podobně.
Každopádně, pokud nemáš třetí osobu rád, tak ji nemusíš používat. -
jojo, kouzelné slovíčko will. SC by se měl přejmenovat na Star Will Citizen...
-
Jenom mi možná příjde škoda, že není u letání čistě jenom pohled z kokpitu, páč takhle mi když se to dá přehodit tak je z toho spíš taková arkádovka, ale to je jenom můj názor.
-
abys to nemusel hledat
" Star Citizen will support insanely huge texture sizes, the likes of 8192×8192 and maybe even 16k, to make sure that players don’t get blurry textures when playing at high resolutions"