Přejít na výpis diskuzí
V Alien: Isolation nemusíte nikoho zabít, když nechcete
16.7.2014 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Diky za kazdou inteligentnejsi hru, ve ktere hrac nemusi byt masovy vrah.
-
-
nj, feministky chcou aby byly tak nějaký masový vražedkyně.
-
uz sisi koupil sims 4 a setris na vsech 390 datadisku?
-
-
A ty sisi koupil sisi?
-
-
-
zda sa mi, ze to iste sa hovorilo i o Postal 2-ke, co ale ako vieme, je blbost.
-
"Možnost nikoho nezabít" to slýcháváme celkem často (Deus Ex, Dishonored)
-
-
Ja nepoznám hru ktorá by ťa nútila niekoho zabiť... kludne nemusíš zabiť nikoho ale môžu zabiť aj teba *3* "je to len hra" takéto morálne kraviny netreba riešiť, to je divízia tak 35 ročných amerických mamičiek-feministiek ktoré nemajú čo robiť a tak chránia svoje deti pred diabolskými hrami ktoré ich deti núti zabíjať spolužiakov ktorý ich šikanujú zbraňou svojho pacifické dedka-kresťana
-
-
Lenze tvoj herny avatar je pocitacova postava zosobnujuca cloveka v hernom univerze zosobnujucom skutocny svet, tvoji nepriatelia su to isté..... Ak svojou postavou zabijes inu postavu, z pohladu nasho realneho sveta je to len akysi algoritmus popisujuci deje v systeme, no z pohladu toho počítačového sveta to vrazdou chces, ci nechces proste urcite je a aj podla toho sa pozna skutocny charakter cloveka ci mu robi problem zabit imaginarnu postavu alebo nie.... Preto sa vo svojom stanovisku dost mylis :-)
-
-
Často? *1*
Deus Ex - 2000 (HR 2011)
Dishonored - 2012
Na další hry si nějak nemůžu vzpomenout, takže čím víc, tím líp *3* -
-
Já to nezmiňuju z důvodu morálky, ale protože se mi ta možnost líbí. Já raději využívám plížení, odlákání pozornosti namísto rambo stylu a tohle mi dopřeje jen velmi malé množství her.
-
-
-
já chci...
-