Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nepracuješ ty náhodou pre TV Nova? :D
  • a co teprve kolik bylo errorů 37 v Diablu 3?!
  • Já dostal ban dvakrát a to jsem nejrozumnější a neslušnější diskutující ze všech. *2*
  • Veskoslav
    Nebo Tě prostě považují za hlupáka;)
  • Jack1947
    No a potom sis dal COD a United offensive a to uz bylo na umiracek *2* .
  • Jack1947
    A bylo zabito... trilion virtualnich vojaku... protoze ne vsechny kulky , znamenali smrt *15*
    ( hodiny pro jistotu ty odehrane pocitat , radsi ani nebudem.)
  • CRYPT
    Jsem po dlouhe velice dlouhe dobe nainstaloval cod2 a proste zakapl jsem pomyslnou slzu... to jeste tehda byla strilecka. .......
  • Pilgrim66
    Ony tam ti nuly totiz byly pridany, predtim jich tam bylo 12
  • Koukám, že statistické měření pokračuje, již minimálně 15 nerdů mi to ohejtovalo *4* Jak snadno se dá nachytat potrefená h....
  • Jsem rád, že jsi spokojenej, nicméně z mojí strany to neni pokrytectví, spíš mě už taky přestává bavit rozebírat celej večer homosexualitu a nekrofilii... Navíc, jak už jsem 2x řekl, je to fakt off-topic, začalo to reakcí 13ky na "uražení" hardcore závisláků, takže bych se k tomu vrátil a pokud už nemáš (nemáte) další argumenty tak to uzavřel...

Promiňtě mi to, ale zůstanu u toho, že každý extrém má své následky...a je více méně jedno, jestli se jedná o pití nebo paření... jak se řiká, všeho s Mírou... *3*
  • Ať už za tím byl jakkoliv rozumný motiv, zvrhlo se to v parodii sebe sama. Trol.diskusni v určitý chvíli přestal rozeznávat, kde končí rafinovaná provokace a začíná posedlost. Máš tím směrem taky nakročeno.
  • TheGGG
    Děkuji, to jsem si snad ani nezasloužil. Vážně si toho vážím, 0 je nejvíc badass motherf*cker mezi čísly. Nulou se totiž nedá dělit, když nulou násobíš, je jedno jak velké je druhé číslo, stejně je výsledek 0. Nula sama se nedá normálně dělit. Prostě a jednoduše nula je nejdrsnější číslo na světě. *14* *14*
    Zato máš volňásky na můj další koncert *14*
  • TheGGG
    Bohužel, je to těžší než jsem si myslel.
  • Von_Ljonborg
    Já jsem spokojen, naplno se ukázalo tvoje a Anonymovo pokrytectví :-).
  • A co teprve pri farmeni expu ve hrach jako WoW. (tohle neni hate na MMORPGckare)
  • Psychotic
    Von_Někdo: Pokud je tvoje diskutérská strategie založená na znechucení toho druhého tak, že ztratí zájem v diskuzi pokračovat, pak jsi uspěl. Pokud chceš, ber to v té své hlavě jako že jsi vyhrál. Já s tebou končím. Homosexualita zjevně není jediný ERROR v přírodě, se kterým se budeš muset naučit žít.
    Anonym: V pohodě.
  • Nahh, sečti to i s magama, lockama, jejich spellama, healam =D. to by bylo číslo až moooc velké.
  • Psychoticu, sorry, tu souvislost sem přehlídl...mám za sebou brigádu tak sem už trochu unavenej...

Von_Ljonborg, obávám se, že by ses asi měl jít vyšetřit... Jestli ti nekrofílie přijde normální (alespoň to tak z tvého textu vyplývá), tak si opravdu nahlavu... Zkus se podívat do archivu zpráv nebo do novin, většina případů nekrofilie je až po zavraždění oběti...fakt hnusný téma a už se k tomu nehodlám vracet...

Navíc, nenormálností je mezi lidma hodně... Já nemám nic proti žádné, dokud nějak neomezí nebo neuhrozí někoho jiného. Proto nemám nic proti homosexuálům, jiná otázka je pak ale povolení adopce dětí... Ale to je zaprvé na dýl a za druhé, fakt se nechcete vrátit k tématu ? A nebo ste oba na palici že do tohohle furt rejpete?
  • Von_Ljonborg
    Tak znovu:

Homosexualita i pedofilie jsou sexuální deviace a nějaký subjektivně vnímaný utrpení (které ani není podmínkou) není absolutně žádný důvod k tomu vytvářet homosexualitě nějakou novou subkategorii "harmless". A jestli ano, tak potom ale není rozdíl mezi homosexualitou a zoofilií, nekrofiliíí apod.

Umělé oplodnění? A jak by sis to představoval? Gayové poskytnou sperma a děti budem pěstovat v lesbičkách? No zajimává myšlenka, možná i uskutečnitelná, ovšem opět to nic nemění na tom, že není přirozené být přitahován ke stejnému pohlaví.

S technikou je dnes možné skoro vše, dokonce člověk může i létat, přesto je ti asi jasné, že k létání nejsme uzpůsobeni, stejně jako nejsme uzpůsobení k tomu být homosexuální orientace.
    Homosexualita je ERROR v kódu přírody.
  • Miserius
    No, nemusis se smat ničemu... Prijde mi to stejne relevantni otazka jako kolik strel bylo vystreleno v CoD...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit