Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carmamrdon
    V záplavě dnešních her, které se neustále snaží být něco víc a řeší otázky rasismu, homosexuality, mindráků z dětství a další "nesmírně závažné hlubokomyslné problémy", působí na mě nový Carmageddon jako dar s nebes. Konečně hra, která si na nic nehraje. Prostě nasednu do auta a pořeším všechno... *5*

Mínusujte dle libosti. *3*
    • Black_Hand
      rasismus tam vlastne neni, protoze porazis zombiky/neidentifikovatelne lidi a barva ani neni videt, sexualita tam nic neznamena a mohl jsi hrat za zenskou, kdyz si chtel. a protoze to u tohoto druhu her je pohlavi uplne jedno, tak s ni nezachazel nijak jinak, nez s chlapem. takze pokud jde o nejaky sexismus, tak tam zadny nevidim. ono muzes byt prekvapeny, kolik her, co si z niceho nedalaji hlavu jsou v podstate i v techto otazkach casto vic koser, nez ty co si na neco hraji ;).
    • Proč mínusovat? Rád se odreaguju přímočaře (rozuměj u FPS nebo klidně i "Karmáče"), ale rád se potrápim/zamyslim i u něčeho hloubavějšího, jak píšeš "hra, co si na něco hraje". Stejně jako u knížky nebo filmu. Tisíc lidí tisíc chutí, takže budiž ti přáno :).
    • Keyz
      Krásně to vyšlo. Stejný xicht v článku jako v TOP komentáři :)
  • mě maminka zakazovala hrát 1čku....
    Neuspěla hehe *16* *16* *16* *16*
    wrong checkpoint *12*
    • No a ted ti bude zakazovat tenhle...
  • Bože já se tak těšim až to výjde a začne ten shitstorm o tom jaký jsou hry špatný a, že všichni hráči jsou úplný magoři, kterým může každou chvíli jebnout v květáku.
    • Myslim ze historie carmageddon 1 se uz znovu nezopakuje, od 1996 uz vyslo tolik podivnosti, Ze nejakej Carmageddon snad uz nemuze nikoho pohorsit, pravda je ze tam sou porat zvirata a taky nudaplaz =D ale jinak overall slapstick art direction, je natolik odlehcena, ze neverim tomu, ze po dead space, doomovi, sillent hilech, saint rows a gtackach nekoho rozhodi ze prejizdis lidi autem...

navic vetsina nafrnenejch mainstreamaku vohrne nos nad ne zas tak kulervouci grafikou - no holt to neni hra za 100 milionu dolaru a budou se drzet propagacnich navonenejch NFS a forza nesmyslu... Pro takovohle masivni vetsinu adolescentich hracu je carmageddon akorat tak nejakej ulet typu Postal kterej je prilis pod jejich uroven, protoze FUj ani nemaj znackovy auta ...

Cili dle me se doba zmenila natolik ze stainless muzou v klidu vydat hru svejch snu bez skandalu... protoze kam stado netahne netahnou ani media... V dobach carmageddon 1 byl celej PC gaming ulet, a pro to skandal, protoze podivete se co ty nase problemovy deti hrajou. Ale dneska? Pche...
  • Hraju to už nějakou tu chvíli a je to sice dobré, ale pořád mám takový pocit, že to klidně mohlo být ještě mnohem lepší. Nevím, jestli je to tím ranným stádiem, ale pořád to působí jen jako Carmageddon1 předělaný do textur s vyšším rozlišením, ovšem se všemi jeho nedostatky. Fyzika je snad vytažena z Carmageddonu 2 a grafika je tak 10 let pozadu. To, že se i oficiální videa sekají dokazuje, jak moc "schopní" lidé na té hře dělají. Jsem moc rád, že ta hra vznikla, ale zase nebudu přehlížet její nedostatky...
    • Pre alpha 0.4.0.5890. Ak to naozaj hras nejaku dobu, tak si si urcite vsimol ako sa to postupne zlepsuje.
  • Kein
    Jestli tam přidají cyklisty tak kupuju! *12*
    • Autoři ve streamu potvrdili, že je tam chtějí, tak snad ano.
  • Měli by spíš udělat remake Quarantine. :D
    • necrodome po multaku taky nebylo spatny ne? :D
      • *1* On tu někdo vzpoměl i Necrodome ... :D Palec nahoru
    • Na Quarantine také staromilsky zavzpomínám viz úvod z 3DO ale úroveň se posunula .
      U mne propadl už jeho přímý následník Road Warrior , ač nabízel víc - hra byla nudnější a ještě víc nepřehlednější .
  • yuri.sidius
    Zatím se mi líbí co vidím, konečně pořádná metalová hra *15*

Hmm a to by mě zajímalo ... když třeba udělám floping s buldozérem a rozmáznu důchodce o střechu, dostanu bonus za artistic impression jako za stara? Doufám, že jo, to bylo super *1*
    • Metal je blitka pro vlasatý kozomrdy a uhrovatý nerdy :D
      • To samý platí o dubstepu.
    • Jasně, že dostaneš. Bonusů je tam teďka mnohem více. Například, když sejmeš v pravou chvíli brblající stařenku tak... (nebudu spoilovat) :-))))
  • Amylee.Anderson
    Tučňáky? *13*
    • yuri.sidius
      Co tučňáky, ale děti tam zase chybí ... *9*
    • Dogkiller
      Ahoj kotě, tobě je líto tučnáků? A co ti lidi? *1*
  • nevim.. jako kdyby tomu porad neco chybelo.. a tim nemyslim, zelenou krev pro nemecky trh.. :( auta litaji zase jako z papiru.. lidi se rozpadavaji a odletuji nedrzi na bodcich.. kravy priskakuji jak kdyby hraly onlinovku s lagama.. no vidim to jeste na hodne prace :)
    • Všechno bude. Je to potvrzeno, že zbraně budou opravdu funkční a části těl budou zustávat nabodnuté na patřičných místech. Dokonce ve hře bude systém, který přesně rozsekne těla podle úhlu nárazu atd.

Mají tunu věcí před sebou, takže vydržte se soudy až do plné verze. Tohle je stále PRE-alfa.
    • Souhlas, nejvíc mi na tom vadí, že "zbraně" na utech nedělají vůbec nic kromě toho, že se hejbou. Přejíždení lidí by mělo být lepší střeva, vnitřnosti, všechno by se mělo napichovat na bodce. Ta plechová tlama na autě by měla překusovat atd... Podle mě to zatím vypadá úplně stejně jak starej carmageddon, možná lepší grafika, toť vše. V dneštní době bych čekal víc.
  • Zatím mám dost smíšené pocity.

Na jednu stranu to fakt moc chci hrát, na stranu druhou se mi ta pořád dost věcí nelíbí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit