Přejít na výpis diskuzí
V Carmageddon: Reincarnation můžete drtit auta, lidi i tučňáky
17.7.2014 | Ladislav Loukota
46 příspěvků
-
90's a nostalgie *14*
-
Hry stárnou a stárnou rychle .... To proč jsem Carmageddon miloval byla jakási fyzika ve hře a skutečné poškození vozidla , které do té doby ve hrách nebylo . To že se dalo vyhrát tím , že jste všechny ostatní závodníky zmasakrovali či sbírali čas přejížděním skotu a důchodců byl bonus navíc .
Nejlepší podle mne byla dvojka - protože město už bylo víc než soubor krabic a pravoúhlých ulic , protože grafika opět poskočila kupředu a protože samotné tratě byly prostě navržené dobře ,takže známá nuda z designu jedničky se dostavila až za hodně dlouho . Trojka se zombíky propadla po právu (Nuda byla zpět)
Bohužel u téhle Reinkanace se mi zdá , že se někdo vozil až moc dlouho na retrovlně - Ok šílené odskoky , šílené powerupy k Carmaggedonu už patří .... ale co ta fyzika ? Dnes představuje Bugbear s Flattoutem 2 a Next Car Game přesně to co zosobňoval Stainless v 97 - čirou radost z jízdy . A tomu dnes chtějí konkurovat, aniž by byl vidět skutečný pokrok kupředu ? No dost se o legendu obávám . Na dnešní herní špičku to už ani zdaleka stačit nebude ..... -
-
Carmageddon TDR2000 nebyl od stainless... proto stal zahovno.
-
Starej Carmageddon mě baví i teď a to ho hraju na navíc mobilu. Je sice pěkný, že Flattout 2 má lepší grafiku, ale jinak to je koncentrovaná nuda.
-
Jak to tady tak čtu, vy asi nesledujete jejich streamy a nečtete fóra, že?
Finální fyzika bude naprostá špička, to se vsaďte. Dělají na tom více, než schopní lidé.
Už tak má jejich fyzikální model více feature, než ten od Bugbearu.
Trpělivost, trpělivost... -
-
presne tak... jakej je tvuj nick na CR foru? see u there
-
Jo a ještě pro zopakování, je to PRE-alpha, takže ani alpha.
Tuna věcí není vůbec implementovaných.
-
-
-
Tohle mi už nejspíš nepojede na Pentiu 133MHz jako první díl :D
-
Shut up and take my money!
Prostě víc se mi dětství vrátit ani nemůže :) -
Presne tak ... nez zacnete bulet tak se kouknete na Carmageddon forum...
-
Bohužel této hře asi na chut nepříjdu, nejsem nostalgik a ač je hezké masakrování chodců atp... mě se to moc nelibí příjde mi to přehnané a hlavně to poškození aut wtf... radší Next car game.
Holt nejsem cílovka no, to mám masakry a krev a všechny ty zvrácenosti rád. Alpha se mi nelíbila a jízda a přejíždění chodců, ledních medvědů a jiných tučnáků ... moc nenaplnuje. *7*
Věřím že si své příznivce najde ale nevím jestli já tomu věnuji více času, pokud tedy tomu tvůrci věnují více času. Beztak radši sáhnu po Next car game. *4* -
-
U původního Carmageddonu jsme se vyřádili tenkrát vrchovatě, takže jsem rád za další, ale vadí mi už od pohledu ty srážky. Proč ty auta po nárazu lítají 20 metrů kolmo vysoko, co je to za hovadinu? A vůbec ty auta tam nějak moc lítají celkově, to odrážení atd. vypadá příšerně. Nebo se to auto rovnou celé rozprskne. Tohle teda nechci. Chci pořádný damage system, aby se daly demolovat různé části auta a měl jsem pocit, že se srazily 2 tuny železa a ne nějaké angličáky, co vyletí do vzduchu a vybouchnou :( Zatím teda zklamání dle videa.
-
co je zabavneho na tom bourat a zražet lidi? *8*
-
-
Možná ti to příjde podivné, ale kdysi jsme se tímhle všichni bavili. Už je to skoro 20 roků, co vyšel starý dobrý Carmageddon. To byla hra jak sviňa, já to hrál jako malé dítě. Na tento díl jsem hodně zvědavý, podle videa vypadá mocně. Tak snad nás autoři nezklamou. Očekavám, že hra bude mít hodnocení okolo 90% jako měla hra z roku 1997. *3*
-
-
To je ten správnej CHECKPOINT....
pravda je ta, že tomu opravdu něco chybý a já mám tušení co....původní zvuky.
V tomhle videu je všechno tak jak má bejt ale nový ozvučení nic moc...největší úsměv od ucha k uchu jako Max jsem měl v 1:16 kdy to bylo jako z opravdovýho starýho dobrýho Carmageddonu... *16* *16* *16* ...škoda, že takhle dobře nedopadlo nový RoadRash *13* -
Hra se mi nejak nelibi (ale to ani puvodni Carmageddon) ... Ale co je to za muziku? Znam to, ale nemuzu si za boha vzpomenout.
-
-
Fear Factory
-
-
diiik
-
-