Přejít na výpis diskuzí
V Carmageddon: Reincarnation můžete drtit auta, lidi i tučňáky
17.7.2014 | Ladislav Loukota
46 příspěvků
-
To samý platí o dubstepu.
-
Metal je blitka pro vlasatý kozomrdy a uhrovatý nerdy :D
-
Tohle mi už nejspíš nepojede na Pentiu 133MHz jako první díl :D
-
*1* On tu někdo vzpoměl i Necrodome ... :D Palec nahoru
-
Možná ti to příjde podivné, ale kdysi jsme se tímhle všichni bavili. Už je to skoro 20 roků, co vyšel starý dobrý Carmageddon. To byla hra jak sviňa, já to hrál jako malé dítě. Na tento díl jsem hodně zvědavý, podle videa vypadá mocně. Tak snad nás autoři nezklamou. Očekavám, že hra bude mít hodnocení okolo 90% jako měla hra z roku 1997. *3*
-
co je zabavneho na tom bourat a zražet lidi? *8*
-
presne tak... jakej je tvuj nick na CR foru? see u there
-
Carmageddon TDR2000 nebyl od stainless... proto stal zahovno.
-
Myslim ze historie carmageddon 1 se uz znovu nezopakuje, od 1996 uz vyslo tolik podivnosti, Ze nejakej Carmageddon snad uz nemuze nikoho pohorsit, pravda je ze tam sou porat zvirata a taky nudaplaz =D ale jinak overall slapstick art direction, je natolik odlehcena, ze neverim tomu, ze po dead space, doomovi, sillent hilech, saint rows a gtackach nekoho rozhodi ze prejizdis lidi autem...
navic vetsina nafrnenejch mainstreamaku vohrne nos nad ne zas tak kulervouci grafikou - no holt to neni hra za 100 milionu dolaru a budou se drzet propagacnich navonenejch NFS a forza nesmyslu... Pro takovohle masivni vetsinu adolescentich hracu je carmageddon akorat tak nejakej ulet typu Postal kterej je prilis pod jejich uroven, protoze FUj ani nemaj znackovy auta ...
Cili dle me se doba zmenila natolik ze stainless muzou v klidu vydat hru svejch snu bez skandalu... protoze kam stado netahne netahnou ani media... V dobach carmageddon 1 byl celej PC gaming ulet, a pro to skandal, protoze podivete se co ty nase problemovy deti hrajou. Ale dneska? Pche... -
diiik
-
Presne tak ... nez zacnete bulet tak se kouknete na Carmageddon forum...
-
Starej Carmageddon mě baví i teď a to ho hraju na navíc mobilu. Je sice pěkný, že Flattout 2 má lepší grafiku, ale jinak to je koncentrovaná nuda.
-
Autoři ve streamu potvrdili, že je tam chtějí, tak snad ano.
-
Jestli tam přidají cyklisty tak kupuju! *12*
-
necrodome po multaku taky nebylo spatny ne? :D
-
Bože já se tak těšim až to výjde a začne ten shitstorm o tom jaký jsou hry špatný a, že všichni hráči jsou úplný magoři, kterým může každou chvíli jebnout v květáku.
-
Jasně, že dostaneš. Bonusů je tam teďka mnohem více. Například, když sejmeš v pravou chvíli brblající stařenku tak... (nebudu spoilovat) :-))))
-
Jo a ještě pro zopakování, je to PRE-alpha, takže ani alpha.
Tuna věcí není vůbec implementovaných. -
Jak to tady tak čtu, vy asi nesledujete jejich streamy a nečtete fóra, že?
Finální fyzika bude naprostá špička, to se vsaďte. Dělají na tom více, než schopní lidé.
Už tak má jejich fyzikální model více feature, než ten od Bugbearu.
Trpělivost, trpělivost... -
Pre alpha 0.4.0.5890. Ak to naozaj hras nejaku dobu, tak si si urcite vsimol ako sa to postupne zlepsuje.