Přejít na výpis diskuzí
V Carmageddon: Reincarnation můžete drtit auta, lidi i tučňáky
17.7.2014 | Ladislav Loukota
46 příspěvků
-
Krásně to vyšlo. Stejný xicht v článku jako v TOP komentáři :)
-
U původního Carmageddonu jsme se vyřádili tenkrát vrchovatě, takže jsem rád za další, ale vadí mi už od pohledu ty srážky. Proč ty auta po nárazu lítají 20 metrů kolmo vysoko, co je to za hovadinu? A vůbec ty auta tam nějak moc lítají celkově, to odrážení atd. vypadá příšerně. Nebo se to auto rovnou celé rozprskne. Tohle teda nechci. Chci pořádný damage system, aby se daly demolovat různé části auta a měl jsem pocit, že se srazily 2 tuny železa a ne nějaké angličáky, co vyletí do vzduchu a vybouchnou :( Zatím teda zklamání dle videa.
-
Zatím mám dost smíšené pocity.
Na jednu stranu to fakt moc chci hrát, na stranu druhou se mi ta pořád dost věcí nelíbí... -
V záplavě dnešních her, které se neustále snaží být něco víc a řeší otázky rasismu, homosexuality, mindráků z dětství a další "nesmírně závažné hlubokomyslné problémy", působí na mě nový Carmageddon jako dar s nebes. Konečně hra, která si na nic nehraje. Prostě nasednu do auta a pořeším všechno... *5*
Mínusujte dle libosti. *3* -
mě maminka zakazovala hrát 1čku....
Neuspěla hehe *16* *16* *16* *16*
wrong checkpoint *12* -
nevim.. jako kdyby tomu porad neco chybelo.. a tim nemyslim, zelenou krev pro nemecky trh.. :( auta litaji zase jako z papiru.. lidi se rozpadavaji a odletuji nedrzi na bodcich.. kravy priskakuji jak kdyby hraly onlinovku s lagama.. no vidim to jeste na hodne prace :)