Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno bude. Je to potvrzeno, že zbraně budou opravdu funkční a části těl budou zustávat nabodnuté na patřičných místech. Dokonce ve hře bude systém, který přesně rozsekne těla podle úhlu nárazu atd.

Mají tunu věcí před sebou, takže vydržte se soudy až do plné verze. Tohle je stále PRE-alfa.
  • yuri.sidius
    Co tučňáky, ale děti tam zase chybí ... *9*
  • yuri.sidius
    Zatím se mi líbí co vidím, konečně pořádná metalová hra *15*

Hmm a to by mě zajímalo ... když třeba udělám floping s buldozérem a rozmáznu důchodce o střechu, dostanu bonus za artistic impression jako za stara? Doufám, že jo, to bylo super *1*
  • Hry stárnou a stárnou rychle .... To proč jsem Carmageddon miloval byla jakási fyzika ve hře a skutečné poškození vozidla , které do té doby ve hrách nebylo . To že se dalo vyhrát tím , že jste všechny ostatní závodníky zmasakrovali či sbírali čas přejížděním skotu a důchodců byl bonus navíc .

Nejlepší podle mne byla dvojka - protože město už bylo víc než soubor krabic a pravoúhlých ulic , protože grafika opět poskočila kupředu a protože samotné tratě byly prostě navržené dobře ,takže známá nuda z designu jedničky se dostavila až za hodně dlouho . Trojka se zombíky propadla po právu (Nuda byla zpět)

Bohužel u téhle Reinkanace se mi zdá , že se někdo vozil až moc dlouho na retrovlně - Ok šílené odskoky , šílené powerupy k Carmaggedonu už patří .... ale co ta fyzika ? Dnes představuje Bugbear s Flattoutem 2 a Next Car Game přesně to co zosobňoval Stainless v 97 - čirou radost z jízdy . A tomu dnes chtějí konkurovat, aniž by byl vidět skutečný pokrok kupředu ? No dost se o legendu obávám . Na dnešní herní špičku to už ani zdaleka stačit nebude .....
  • Na Quarantine také staromilsky zavzpomínám viz úvod z 3DO ale úroveň se posunula .
    U mne propadl už jeho přímý následník Road Warrior , ač nabízel víc - hra byla nudnější a ještě víc nepřehlednější .
  • Jack1947
    Bohužel této hře asi na chut nepříjdu, nejsem nostalgik a ač je hezké masakrování chodců atp... mě se to moc nelibí příjde mi to přehnané a hlavně to poškození aut wtf... radší Next car game.

Holt nejsem cílovka no, to mám masakry a krev a všechny ty zvrácenosti rád. Alpha se mi nelíbila a jízda a přejíždění chodců, ledních medvědů a jiných tučnáků ... moc nenaplnuje. *7*
    Věřím že si své příznivce najde ale nevím jestli já tomu věnuji více času, pokud tedy tomu tvůrci věnují více času. Beztak radši sáhnu po Next car game. *4*
  • Měli by spíš udělat remake Quarantine. :D
  • Hraju to už nějakou tu chvíli a je to sice dobré, ale pořád mám takový pocit, že to klidně mohlo být ještě mnohem lepší. Nevím, jestli je to tím ranným stádiem, ale pořád to působí jen jako Carmageddon1 předělaný do textur s vyšším rozlišením, ovšem se všemi jeho nedostatky. Fyzika je snad vytažena z Carmageddonu 2 a grafika je tak 10 let pozadu. To, že se i oficiální videa sekají dokazuje, jak moc "schopní" lidé na té hře dělají. Jsem moc rád, že ta hra vznikla, ale zase nebudu přehlížet její nedostatky...
  • Dogkiller
    Ahoj kotě, tobě je líto tučnáků? A co ti lidi? *1*
  • Shut up and take my money!
    Prostě víc se mi dětství vrátit ani nemůže :)
  • Amylee.Anderson
    Tučňáky? *13*
  • No a ted ti bude zakazovat tenhle...
  • smejki
    Fear Factory
  • Black_Hand
    rasismus tam vlastne neni, protoze porazis zombiky/neidentifikovatelne lidi a barva ani neni videt, sexualita tam nic neznamena a mohl jsi hrat za zenskou, kdyz si chtel. a protoze to u tohoto druhu her je pohlavi uplne jedno, tak s ni nezachazel nijak jinak, nez s chlapem. takze pokud jde o nejaky sexismus, tak tam zadny nevidim. ono muzes byt prekvapeny, kolik her, co si z niceho nedalaji hlavu jsou v podstate i v techto otazkach casto vic koser, nez ty co si na neco hraji ;).
  • Krescz
    uz vidim jak to hraje PewDiePie
  • Hra se mi nejak nelibi (ale to ani puvodni Carmageddon) ... Ale co je to za muziku? Znam to, ale nemuzu si za boha vzpomenout.
  • Souhlas, nejvíc mi na tom vadí, že "zbraně" na utech nedělají vůbec nic kromě toho, že se hejbou. Přejíždení lidí by mělo být lepší střeva, vnitřnosti, všechno by se mělo napichovat na bodce. Ta plechová tlama na autě by měla překusovat atd... Podle mě to zatím vypadá úplně stejně jak starej carmageddon, možná lepší grafika, toť vše. V dneštní době bych čekal víc.
  • Proč mínusovat? Rád se odreaguju přímočaře (rozuměj u FPS nebo klidně i "Karmáče"), ale rád se potrápim/zamyslim i u něčeho hloubavějšího, jak píšeš "hra, co si na něco hraje". Stejně jako u knížky nebo filmu. Tisíc lidí tisíc chutí, takže budiž ti přáno :).
  • Menorri
    To je ten správnej CHECKPOINT....
    pravda je ta, že tomu opravdu něco chybý a já mám tušení co....původní zvuky.
    V tomhle videu je všechno tak jak má bejt ale nový ozvučení nic moc...největší úsměv od ucha k uchu jako Max jsem měl v 1:16 kdy to bylo jako z opravdovýho starýho dobrýho Carmageddonu... *16* *16* *16* ...škoda, že takhle dobře nedopadlo nový RoadRash *13*
  • Pete.palis
    90's a nostalgie *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit