Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tebou rozhodně nic .
  • Internetový zachránce světa, aneb svět je krutý, co s tim uděláme?
  • Tohle nemá s dospělostí co dělat. Pouze už jsi starý. Pokud ne věkem tak duševně.
  • Honem všichni do Bosny tam je prej super Pokemon , ale je v minovém poli , kdo by neriskoval život pro super pokééémona , jen blázen . :-D Lidi wake up !!! a otevřete oči , v Nigerii nemají děti co jíst a místo toho abychom stím něco udělaly (třeba jen balík vody jim poslat) tak tady honíte kreslený pokémony a ještě si ktomu tleskáte . Doufám v lepší zítřky nic víc.
  • Inquisitor
    Člověk má teď strach, že otevře lednici a vyskočí na něj pikachu :D
  • tohle ma uz vetsi hype jak zaklinac *5*
  • A co vyroste z harantů co v 16ti fetujou? Osobně tu hru nehraju, ale tohle plivání na něco co někoho baví je prostě směšný! A navíc pro lidi, co nehrajou počítačové hry budeme děti pořád. Protože to nechápou. Je to to samé do kola. Na tebe lidi plivou, že hraješ hry. Ty pliveš na lidi, že hrajou pokemony. Není to sranda? *1* *1*
  • Sbírají to i čtyřicátníci.
  • Mentalne dospely nejsi ani nahodou, jinak by jsi neodsuzoval zajmy jinych lidi na zaklade svych preferenci. Co vyroste z lidi, co maji potrebu kydat na konicky jinych?
  • Mart9
    Tak už dost... *6*
  • sraz přátel googlů nemůže proběhnout páč by nikdo nepřišel
  • jsem dospělý člověk, a už mi opravdu dávno bylo 14 let takže tohle jde kolem mně.
    CO vyroste z dětí které ještě ve 20-ti si hrají s mobilem a chytají japonské kreslené figurky pro děti do osmi let?
  • smutne ze lidi dostane ven loveni pokemonu na mobilu, silena doba
  • takže bez Google?
  • Všichni tři. A prý se objeví i sám Satoshi Tajiri.
  • v čem ten sraz je Oficiální to ho pořádá, Pokémon company, Nintendo, Niantic, nebo snad možná i ten Google?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit