Přejít na výpis diskuzí
V českém RPG Hobo: Tough Life se snažíte přežít v roli pražského bezdomovce
23.3.2016 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Doufám, že tam aspoň budeš moct pálit batolata.
-
český The Sims ... aneb simulace každodenního života normálního čecha
s rozdílem že tady nepůjde stavět bazén a nikomu to vadit nebude ... -
mám zkušenost,když jsem cestoval po itálii,tak jsem ztratil doklady a peníze,tak jsem spal venku a chodil po charitách,než mi přišly prachy na western union, a je to vážně mizerná situace,měl jsem malou ukázku za nežít svuj život,nebylo to jednoduchy
-
Tak jasně, v tomhle případě je otevřená architektura vyloženě strategická volba. Když z toho pak někdo udělá Grand Theft Hobo, tak to bude mít úspěch všude. *1*
-
Hlavně nechat volné ruce pro modderskou komunitu ;)
-
Dobrý nápad . Mohli by udělat datadisk "Ze života utlačované menšiny" a ještě by dostali od státu a zájmových agentur granty ... Samozřejmě i tady klidně mohou pokračovat v nastoleném trendu romantických a "nikoliv přísně realistických simulací" stejně je BBC a Amnesty budou brát za hyperrealistický obraz české společnosti ...
-
Ocenil by som, keby ta hra bola graficky krajsom engime, napr. CryEngine a mozno by to tromflo aj Kingdom Come Deliverance. *1* *1* *1*
-
Dekuji, take jsem si dal zalezet
-
Hrozně vtipné, překonals sám sebe.
-
To je jak zivot cobolaku
-
určitě to je skvělý námět na solidní příběh a gameplay může být taky sranda, těším se *2*
-
*8* To nemyslí vážně *8*
-
Pardon, to si pleteš marxismus s liberalismem. Marx nepočítá, že by někdo nechtěl pracovat. Liberalismus mu na to dává právo.
-
Co jsi nepochopil na článku. Nechápeš rozdíl mezi simulátorem a rpg? Ty jsi ten článek nečetl? A ano, nevíme co to je protože je to preview připravované hry, o které slyšíme poprvé a děláme si první názory. To jsi tak omezenej nebo nemáš smysl pro herní systémy? Může to být ve finále špatné, ale dokážu si představit dobré survival rpg z tohoto prostředí.
-
Kecy, kecy, kecy trolle. A co není v přírodě nerutinního? Stejně jako když cestou do sociálního zařízení zmlátí bezdomovce mladíci, napadnou zvíře při cestě do nory menší predátoři. Bezdomovec může potkt sektáře, co když se přidá/nepřidá, může se zaplést s pasáky, mafií, cokoliv, tak už máš další lanka v dějovém stromě... v tomhle prostě prakticky naopak není žádný rozdíl, jen v prostředí a schopnostech aktérů. Má to velký potenciál. Je to něco jako říct, že Oregon trail neměl nikdy vyjít, protože jde to o nudný rutinný cestě na západ Ameriky. Tohle není survival simulátor, ale survival rpg.
-
Na tohle pár slov. Ambiciózní, zajímavé, líbí se mi to. Držím palce.
-
Doufám, že jako lékarnička bude krabičák a level up další stádium cirhózy jater.
-
Myslím, že ti asi moc nedochází, jak snadno se zvrtnutím osudu (třeba úraz) může na ulici ocitnou kdokoliv, i ty. Ve skutečnosti bude to procento mnohem, mnohem menší...
-
Grygarovina jako řemen *1*
Pokud to bude víc survival se zajímavými prvky, než "Cesta do hlubin homelesákovi duše" má to potenciál na hodně zajímavou a originální hru. -
Stebou by byla zbytecna diskuze ikdyby to vyslo.