Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...skôr by som tipoval názov Smradľavý Sandál v Tatrách, resp. Pepík simulator.
  • Ty vole, to je jeden z nejoriginálnějších námětů, co jsem za poslední roky slyšel a velmi se mi tam líbí ten teploměr. Všichni ať povinně zahrají, aspoň budou mít větší motivaci v životě pořádně zabojovat. Držím klukům palce ať se povede. Taky zahraju.
  • Souhlasím s tebou Tilwaen. Stejně to nevyjde, takže asi zbytečná diskuze. *3*
  • *1* Jistě, že by byla mlata. Žebrání mají obšlápnuto rumunské gangy. Co že logický argument, že žebrota je výnosný byznys - kdyby nebyla, tak to ti mizerové nedělají.
  • kulhy_parici_spici
    Survival z přírody může být úplně stejná rutina, když se jako rutina udělá. Nevnucuj svůj názor jako fakt, jen proto, že ty v tom ten potenciál nevidíš. Stejnou metodou bys mohl odsoudit všechny ostatní hry: simulátor vlaku je rutina, správa města je rutina, rally je rutina – tvoje fantazie je rutina. Podívej na Papers Please, naprosto nudná práce na přepážce a jaký je to hit. Spíš se obávám, že trolíš a já tě jen krmím.
  • Ostatni zebraci by dali do huby a ten klobouk sebrali *1*
  • Se posaď v centru na zem s kloboukem a za hodinu zkontroluj obsah. Abys pak neměl šok a nechtěl zrušit své stávající zaměstnání. *1*
  • Tilwaen
    To si můžete podat ruce, ty zase netušíš, jaké to bude, a stejně se ti to nelíbí.

Mně to přijde jako zajímavý nápad, byť ne nutně vhodný k hernímu zpracování.
  • Každopádně se jak prasata v žitě nemají, to je snad jasné.
  • Na Slovensku se bude tato hra prodavat pod nazvem Čobol simulator
  • Takže vůbec netušíš, jaký to bude stejně jako ostatní mínuskáři a stejně se ti to líbí, nebo ti to příjde zajímavé. *1*

Je čas na simulátor kadění. Také to má svůj potenciál. Už dlouho také zvažuju simulátor prodavačky v Albertu.

Hra se nedá udělat ze všeho, tedy pokud z toho nechceš mít totální nesmysl typu Postal.
  • is it real? *8* *8* *8*
  • Každý si zasluhuje podle toho, jak se chová a jedná. Neexistuje nějaké univerzální právo na to, co si zaslouží a co ne. To jen pár marxistických pomatenců si vymyslelo (pseudo)lidská práva, aby nemuseli pracovat a parazitovali z daní občanů ve svých neziskovkách a státních institucích.
  • The winter is comming!
  • teda zasloužej
  • to neznamená že si nezasloužej bejt na ulici, je to hnus co píšeš *16*
  • a na reality show: kdo přežije v praze *3*
  • To je nějaká nová oblast do Mafie 1?
  • Zrzzek
    Jako bys s tím měl vlastní zkušenosti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit