Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jen prodávání Nového prostoru považuji za zábavné. A bude to především HRA. Každá hra je do jisté míry nerealistická, i ta seberealističtější. Takže když se to naroubuje do nějakých mantinelů RPG/Survival, tak to bude fajn. Tečka.
  • Nebuď tak arogantní. Já osobně bych si přál, aby vyšla.
  • Napiš mi, jak si hru představuješ. Popiš mi herní prvky, které budou podle tebe zábavné. To platí o pro ostatní, co se mnou nesouhlasí.
  • To už si musí dělat p*del, ještě k tomu takový název. *15*
  • Pod mostem spí proto, že nějakému špinavci nikdo soudný nepronajme byt a charitativní ubytování požaduje, aby dotyčný přišel střízlivý a nezfetovaný, což 99% z nich dodržet nechce.
  • Ne není. Je to hloupý námět. Survival se sem vůbec nehodí.

Hra o přežití může být zajímavá z přírody, ne z pražské ulice, kde být bezdomovcem znamená poměrně neustálá rutina. Není to zajímavý námět. Nemůže to být zajímavá hra, leda by to bezdomovectví pojali naprosto nerealisticky. Kdo s bezdomovci pracoval, ví, jak moc je to o rutině a jak moc je jejich život nezáživný a jak málo tam jde o "zajímavý" survival. Nebo ti příjde zajímavý herní námět ráno vstát, zajít na nějakou charitu, obejít popelnice a vysbírat nějaké sběrné materiály, párkrát do týdne odebrat náklad novýho prostoru a stát v metru celé hodiny, případně někde sedět se psem a doufat, že mi někdo dá peníze?

Je to nesmyslný námět... neuspějí.
  • steam. jedno zo slov je life. pocet slov 3.
    half life 3 confirmed.
  • Jasně, proto spí pod mostem.

Kdyby se měli tak dobře, nemyslíš si, že by třeba někde bydleli v plně zařízeném bytě? Nebo myslíš, že je baví spát na ulici, v tramvaji apod.?

Ale jasný, některé starosti jim odpadají. Musí to být ale fakt dost blbý život.
  • Je to námět na survival hru, jako řemen.
  • Neumím si představit, že by tohle někoho bavilo. Příjde mi to jako naprosto imbecilní nápad. K tomu ta hnusná grafika a Praha? Kde? Kromě zastávky metra a popelnic tam nebylo nic z Prahy. Poněkud mi utíká smysl takové hry...

Na životu bezdomovce jaksi není nic zábavného. Je to jen rutina. Nedá se z toho udělat dobrá ani zajímavá hra.
  • Jaké RPG? Bezdomovci se mají jako prasata v žitě. Ale jen v Práglu, kde je dostatek pitomců, co jim hodí nějaké peníze.
  • Sr_Lobo
    No hura! Konecne hra kde bych i ja mohl poradne kozplejovat*15*
  • Konecne poradnej survival

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit