Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo, jak v Bažinách získat pro tu otáčející šibenici diamant? Nebo jak docílím toho, abych diamantovým pohledem otevřel některou z bran?
  • Ta čepice se nějak magicky zvětšila než dopadla tomu drakovi na hlavu ne? Asi nějakej mág nebo co.
  • Super len by bolo fajn keby aj fixly BS1 na androide. Od androidu 5.x to pada a neda sa spustit.
    • no ja bych rad, kdyby to slo na shieldu aspon pustit. Ale co..
    • Na androidu 5.1 mi to po dvou hodinách hraní ani jednou nespadlo...
  • Taky prosba o radu. Zasekl jsem se v bažinách. Podařilo se mi do do toho stromu s otvory vložit jedno bidlo, ale nevím, jak sehnat další. Ani jak se "zhoupnout".
    • Další dvě bidla jsou ve východní části bažiny. Musíš najít strom, ze kterého visí liána, vlézt do bažiny k ní (jedno políčko do bažiny můžeš vejít) a kliknutím na liánu se zhoupneš na druhou stranu. :o)
  • Hele, už mám prošlé všechno kromě vody, mám 6 mágů, ale nemám kouzlo mojžíš... čím to? Prý ho má ta paní z bažin, ale .. prostě nic, nemám ho...
    • vyřešeno
  • Já to nemám na google play, můžete mi někdo poradit odkud to mám stáhnout .... Díky :)
    • Znamená to vlastně, že vaše zařízení není podporováno. Hra vyžaduje Android 4.3 a Open GL SE 3.0.
      • Proč je nutný android 4.3? Mám bohužel tablet s androidem 4.2 takže si to bohužel nezahraju. *13*
        • Android se dá updatovat, pokud máte OpenGL ES 3.0. Někdy to ale nejde. Pokud nám napíšete, co je to za tablet, třeba vám dokážeme poradit. Kdybych tu vaši opdověď náhodou minul, pak prosím pište na dragon@napoleongames.cz.
          • Aha tak zřejmě mám opravdu smůlu. Pokud je nutné OpenGL ES 3.0. Mám asus ME301T s tegrou 3. Podle všeho to právě tegra 3 neumí.

No nic počkám na steam verzi na PC. Aspoň to bude vymazlenější.
  • Ahojte dosel.jsem ted pod vodu a mam nakrmit meduzu ale porad me to nejde i kdyz ji davam ten svitivou kouli az do ....... :-/ uz nevim co s tou meduzou mam delat ani se nehne predem dekuji za kazdou radu
  • Prosím o radu... jak se dostat do bažin? Mám vybitou loď, vybité ledové obry, 3 mágy, ale prostě nemohu najít cestu do bažiny. Pochopil jsem, že tam asi vede skrytá cesta z lesa u ukazatele... jenže nevím, kde sebrat chybějící cedulku. Nechci na draka před bažinou :-(.
    • V lese najdeš jednu cestičku, která vede k mostu hlídanému trollem. Poraž trolla a za ním objevíš vchod do bažin
      • Toho už poraženého mám... Takže je vstup do bažin podmíněn platbou. Myslel jsem, ze jsou bažiny ještě před lodi, kterou mám už hotovou, takže budou free.
  • Musím se ještě přidat ke kolegovi. Jak prosím vás sebrat v bažinách ten diamant, aby ta otočná šibenice ukázala diamantovým zrakem, kam chci? Díky moc.
    • Ty jsi samej dotaz.... dej tomu chvilku času ;-).

Ty diamanty najdeš na ostrůvku, ke kterému vede teleport schovanej ve stromě cca v půlce levelu. Ten strom rozsekej, trochu světélkuje.
      • Tady jsem fakt zakys. Mám strom, co trochu světélkuje, dá se k němu dojít na krok do vody z ostrůvku, co se na něj jde přes liánu, nebo z druhé strany, ale jak ho mám rozsekat? Mečem ani kouzlem to nic nedělá, zkoušel jsem sekeru a klikat, ale nic nezabírá. Poraďte, jak na to. Dík
        • Strom s teleportem je celý na pevnině, nedaleko ostrůvku s drahokamy :-). Je v něm svislá díra, přes kterou je trochu vidět teleport. Sám o sobě nesvětélkuje.
          • Díky, to bych hledal roky ;)
            • jak jsme psal - to kouzlo na napovedy fakt pomaha
      • Jeste porad jsme ho nenasel :-D
        • uz jsem ho nasel ale muzel jsem pouzit true seeing jinak bych tam asi bloudil vecne
      • Tak ještě jednou díky. A a dobrá, pokusím se být trpělivější. :)
        • tak s trochou improvizace se da jak na ten ostrov tak do te casti za obesence dostat bez diamantu... ja jsem zadny prasky strom s teleportem nenasel :-D ale jednoho cloveka jsem si nechal u lekninu a dalsi 2 u toho ostrovku s teleportem, vzal jsme leknin, ostatni pouzili kouzlo na privolani clena party (otazka kdo ho tu uz ma, ale ja jsem uz prosel lod, led i draka) polozil leknin na blato, presel na ostruvek a sebral diamanty...
          dostat se na konec ke styn by vyzadovalo 2x akci s lekninem, ale taky by to slo s tri clennou partou :)
          • Gratuluju, převezl jste designéra :-) Ale je to perfektní řešení, které je vám odměnou za to, že jste se protrápil nejdříve lodí, která je bez Styn těžká :-)
            • no tezka, jak se to vezme, ja jsem se potrenoval na utopenych vojacich takze potom na lodi nebyl problem ani ve dvou.
              ted spir resim, zda je mozne bez toho kouzla z lodi na privolani clenu druziny k sesilateli uspesne dokoncit draka, ale asi by to vyzadovalo 4 cleny druziny (hlavni hrdina, pes, styn + glenead, nebo jsem neco prehledl) dostat se k Hoytovi neni problem i ve dvou, ale aby se ten co otvira posledni dvoje dvere potom dostal bez privolani ve, to je jiny orisek :(
  • Vypadá to zatraceně dobře i s komplet českou lokalizací včetně dabingu, což se tak často u nás nevidí, zkoušel jsem na iPad 2 a šlape jak víno (zatím hraju první kapitolu v kobkach nevim jak to půjde až vylezu z kobek) akorát je nutný snížit v nastavení hry kvalitu jinač hra padá co se týče teda iPad 2 verze, ale to si může každý vyzkoušet sám a zdarma. To uběhlo ale vody od doby kdy jsem poprvé hrál Brány Skeldalu, pokračování Brány Skeldalu 2 Pátý učedník mě nějak už moc nebral to nebyl ten správný dungeon.
    Bravó pane Jindro Skeldale ode mě penízky dostanete *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit