Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pecka
  • Nevite nekdo jak projit Labyrint septajicich ryb? Prosel jsem asi 3/4 ale ted se nemuzu dostat pres ty mrize a žadne teleporty uz tam nejsou a napoveda taky zadna...
    • Asi to má spojitost s prokletou fontánou, hodiš rybu ale za par kroku se fontana otoci zpet, nevite jak vyrešit tu fontanu?
  • Máte někdo placenou verzi? Dokončil jsem úvodní dungeon mám svojí postavu a Psa, ve free verzi je dále, město, les a hory, v lese jsem urubal trola, ale v horách na ledový obry se absolutně nečapu, tak jsem se chtěl zeptat, jestli v moři, nebo v drakovi je to uspůsobený pro nižší úrovně než ty ledoví obři. BTW nevíte na čem závisí odrážení štítem, že občas to jde, občas je to zašedlý?
    • Zdravím, jak si urubal toho trola? Mě zabije na tři rány. V horach ani v lese nemám žádný potvory, kro toho trola. Da se nejak kouzlit mimo boj?
      • ales.smutny
        Jde to zlým trikem...:) Rozděl družinu a když tvůj mág udělá krok z mostu zpět, troll sleze. Mág se vrátí, troll vyleze, ale to už na něj čeká Pes a třískne ho po hlavě. Pak zase uděláš krok zpět s prvním mágem, troll sleze...a tak dále...:)

Ale přišlo mi to nefér, akorát jsem utratil peníze za "blbosti" a IMO by to šlo na férovku s pancéřovacím kouzlem. Ale už si to nepamatuju detailně, možná na to ještě nemáš level...

A v ledových horách jsou potvory, schované ve stěnách, ale vedle nich je trol zlatíčko...:)
        • Jde to hned, jak vylezeš z krypty se dvěmi postavami a nemusí se použít tento trik (který ostatně v chystánem update už nebude fungovat). Spočívá to v používání kouzla pavučina, které má Pes u sebe. Takhle to bylo původně designované, ale existují i další herní řešení.
          • ales.smutny
            Super, mně toho trolla vlastně bylo líto...tak alespoň v budoucnu padne se ctí :)
            • Ve hře je možné už ze začátku urubat i toho ledového obra - stačí mít obratnost 30. Jedno kolo bouchneš a ustoupíš. Obr má pouze jednu akci za kolo, takže jen chodí za skupinou, která ho pomalu pižlá směšným mečíčkem.. Je to pomalé, ale jde to.
      • Na trola je dobré jít už s mágem z krypty, abyste na něj byli dva. Mimo boj se vyvolá kouzlení dlouhým přidržením portrétu.
        • Diky. Maga z krypty mam ale trola stejne nedam. Budu zkoušet.
    • Ano, nejprve byste měl zamířit do bažin, jak je napsáno v deníku.
  • Ach jo na ASUS Zenfone2 to neí k nalezení asi to telefon neumí *10* *10* *10*
  • cili OpenGL ES 3.0 je minimum, tzn Lenovo B6000 Yoga Tablet 8 kery ma OpenGL ES 2.0 ma smulu je to tak?
    • Bohužel je to tak. V ranných fázích vývoje jsme používali OpenGL ES 2.0, ale pro highendovou 1st person grafiku se to nedalo použít. Museli bychom volit mezi naprosto neakceptovatelnou kvalitou textur a extrémní paměťovou náročností, která hru i na 2GB RAM spolehlivě shodila během několika minut či desítek minut.
    • taky jsem to chtel na tablet, ale anda 4.2.2 a ogl 2.0 mi udelaly caru pres rozpocet *7*
  • Ahoj, potreboval bych prosim poradit, na lodi nevim co dal, mam vybita 3 patra, v nejnizsim je vytah ktery neumim zprovoznit a v nejvyssim je v severni cast zavrena mriz. Nechapu co jsem prehledl.
    • Na výtah je třeba páčka... která je zavřená v jedné místnosti.

Můžu mít taky prosbu? Ty jsi v lodi před nebo po bažinách... myslel jsem, že bažiny jsou před lodí (už jí mam hotovou), ale jsou asi placené, jak mi psal někdo níže. Myslel jsem, že se tam dostanu s pomocí chybějící šipky na rozcestí. Ale tu nikde nemůžu najít.
      • jo baziny jsou placene, za trollem mas vstup do 3 placenych casti hry - do bazin (takova cerna zed s tunelem), do draka a do more. Packu nemuzu najit a mistnosti jsem prosel vsechny 3x krom te nahore kterou neumim otevrit, jestli ja jsem moc brzo nenarovnal tu lod :(
        • Rozumím... Tak jdu platit, nechtěl jsem něco přeskočit. Je tam zamrizovana místnost, kde je ptáčka. Naproti je místnost, kde je ten řetěz v jednom výběžku. Nemyslím, ze by narovnání lodi mohlo mít vliv, jen jsi přehlédl ten retez
          • no jeje, prehledl jsem opravdu ten retez :( diky moc, skoda ze ze uz neda na lod vratit :( ty kladivka by byly lepsi zdoj penez nez kostlivci v bazinach
            • Tak já teď zase troublim u ohnivého červa :-)
      • Jo... a ta místnost je zavřená celkem nešikovně, taky jsem se tam asi hodinu zakejsnul. Naproti té místnosti je další místnot, kde byl otrokář a 2 půl obři. Z místnosti vybíhají 3 menší místnosti a v jedné je na zdi nenápadné kolečko s řetězem, za které se musí zatáhnout.
        • A co prosím s tím výtahem? Když v něm stojím, nemůžu ho nijak zprovoznit. Mám jím něco poslat?
          • Člena družiny ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit