Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • J.V.Stalin

Líbí se mi, že už místo haterů požíváš trolly, asi jsi ten můj odkaz na wikipedii četl. To chválím 😉

• J.V.Stalin

Tak já nevím ale tvoje reakce na můj komentář byla: "Co na to říct? Haters gonna hate." a to mi teda přijde, že tím nepřímo ukazuješ na mě. / Následně jsi napsal: "A teď každý hater vytahuje "to tam není" , "tamto tam není" atd. " to už byla nepopiratelně čistě narážka na mě, kde opravdu tvrdíš, že jsem hater, takže prosím nelži. / "Prostě to chce hodnotit hru takovou jaká je a ne takovou jakou sis ji vysnil. " - Tenhle blábol snad ani nepotřebuje komentář.

Přehnané kritiky si vědom nejsem, protože takové komentáře nevyhledávám. Jediné co jsem tu napsal, byla reakce na článek ve kterém stojí, že metro které bylo v traileru co má na YT přes 21 milionu zhlédnutí (a jsem si jistej, že jsi ho viděl taky), tam musel dodělat moder. Já si nic nevysnil, to mi ukázali kluci z CD Projektu a není to přitom žádná killer feature, tak mě pobavilo že tam není, takže ten tvů konstrukt jak se tomu strašně divím, byla spíš řečnická otázka - to je celý jádro (spíš tvýho) problému. Není potřeba z toho dělat takový haló, nemyslíš?

• Derp_1337

Haha

A co říkáš na ty komenty, co tu byly, ale už tu nejsou, a jejich pisatelé dostali (zase) ban???

Asi předpokládáš, že ti lidé dostali banána jenom protože se cenzoři nudili a vůbec to nedostali za ten zbytečný hate, co? 😀

• Derp_1337

To jsi špatně pochopil. Já nikde netvrdil, že jsi hater. Já komentoval ty názory různých haterů pod těma novinkama o Cyberpunku, o kterých jsi mluvil. Vždycky se někdo objeví a kritizuje (nevím, jestli jsi vědom té přehnané kritiky od haterů, protože v poslední době se tu dost mažou komenty).

A ještě jednou, já z principu marketingové kampaně ignoruji. Pak hodnotím tu hru takovou jaká skutečně je, a ne podle toho, jak moc je odlišná od trailerů. Sám dokonce říkáš, že jsi měl rezervy k těm trailerům, protože jsi si vědom, že se v mark. kampaních lže... a přesto se divíš, že to dopadlo jinak.

• Derp_1337

Hele, já tu hru hrál a celkem jsem si ji užil. Během hry jsem narazil snad asi na 3 bugy, takže ty kecy o "rozbité" hře od provařených trollů, kteří se přiznali, že tu hru ani nehráli, mě maximálně tak rozesmějou.

A to se totálně pleteš, že nějaké "adorování" hry přivedlo herní scénu do stavu, že vycházejí nedodělané/rozbité/osekané hry. Za ten stav můžou pouze ti lidé, co nakupují hry, aniž by si přečetli recenzi či nějaké ohlasy na internetu.

Velké korporace nezajímají nějaké komentáře kdesi v diskuzích, je zajímají jenom peníze!!! Tak dlouho dokud budou vydělávat a lidé to budou kupovat, tak ten recept budou opakovat.

• J.V.Stalin

No ale já se jen vyjádřil ke chybějícímu metru, které bylo napsáno v článku a k ničemu jinému - konkrétně v čem jsem teda neobjektivní? 😀

• twicer

To teda! Letitá Mafie takový technologický milník ve všech myslitelných aspektech.

• twicer

No vidíš, tak nějak si čekal, že většina promovaných věcí tam bude a ona tam i je. Hurá! Tak teď si to stačí už jen zahrát a mít na ni alespoň vlastní objektivní názor, bude to lepší než se vyjadřovat k něčemu o čem víš vlastně kulové a z ostatních přitom ještě děláš zcela zbytečně blbce.

• michaelfoucault

Tohle nekritické adorování rozbitých popřípadě osekaných her nás přivedlo do stavu, kdy nám videoherní společnosti servírují přesně takový typ herního obsahu. Navíc olizovat korporacím podrážky a bít se za ně v diskuzích, je zhruba stejný nevkus, jako nosit tričko s Havlem. 

• Inquisitor

Vysněnou hru nám předkládali vývojáři a ne hráči. A to ještě pár dní před vydáním.

• Hahahha já už se ani vlastně nedivím, že vychází hry jako GTA definitivní edice, BF a další nedomrdlávky, když jsou zde fanboys jako ty 😂😂

• medveddd

Ano, hezky jsi vypíchnul jedinej problematickej díl v sérii, kde to navíc nebyl problém game designu, ale PC portu.

Úplně to samý, fakt :)

• ne, to jen dokazuje, ze je gta pouho pouha hricka a krome basic veci tam nic dalsiho neni, takze to nema cenu srovnavat

co rika nekdo z PR oddeleni v ramci kampane me nezajima

• Nene mohu srovnávat úplně v pohodě i teď , protože obojí bylo prezentováno jako městka akce a v obojího musí platit základní herní  mechaniky.

To že CP v AI a dalších basic věcech předčí x let staré hry jen dokazuje , jak moc uspěchaná a tudíž i špatná hra to je. 

A RDR2 je” skoro” víc RPG než tvůj milovaný CP

• J.V.Stalin

😂

• uher

Tý jo! Takovej HATE! Strašnej HATE!! to je úplný Haters gonna hate!!! 😀

• az rockstar misto hricky udela rpg, muzeme zacit srovnavat

taky nema smysl srovnavat treba doom, gta a cp2077, prestoze ve vsech je jista akcni slozka

• J.V.Stalin

Co na to říct? Ty ani nevíš co to znamená hater 😂 A to s tím přirovnání k sestoupení Ježíše Krista - to už fakt nebylo nutný. Tvé duševní pochody už jsou jasné z první věty, nebylo nutné k nim cokoliv dodávat.

Navíc já si tu hru nijak nevysnil, ale tak nějak jsem čekal, že většina (pozor! nepíšu všechno aby sis zase nezačal něco vymýšlet) toho čím se CDP tak prsil v trailerech tam opravdu bude. A ano, nějaká očekávání jsem skutečně měl, ale přehnaná jistě ne. Naopak jsem měl jisté rezervy, protože moc dobře vím jak se v různých kampaních lže a už když CDP nepustil k recenzím konzolové verze, přestože se předtím zaklínal jak dělá maximum aby to na nich jelo téměř bez kompromisů (mimochodem to taky není hate, ale fakt - to jen kdyby tě to zase chytlo) tak mi bylo jasný, že je něco špatně a začal jsem být opatrný.

A když jsem hru nehrál, tak logicky (!!!) nemůžu vědět co v ní nakonec všechno není. Tolik k mému překvapení k obsahu v článku.

• Pleteš si RPG s adventurou. A  srovnávat se to dá krásně , když i po tolika letech mají nové hry problém v mnoha mechanikách staroučké GTA 5 překonat a to od fyziky, AI až po hromadu detailů.

• sugyn

Kvuli lidem jako ty dostavame hry jako Cyberpunk, Battlefield 2042.

Absolutni absence vkusu a naroku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit