Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry, upsal jem se, to patřilo o topic níž, uživateli paraschut. FUj, tak strašně mě to naštvalo! :-)
  • Orkský gargant se směle vyrovná titánovi. V jejich produkci dominují především bad moons, jelikož je to nejbohatší klan. Něco si nejdřív zjisti, než začneš psát bludy, blbe
  • Blue.Shark
    Co vám nesedlo na prvním DoW? Já bych byl vcelku spokojený, kdyby byl výsledek někde mezi: customizace jednotek a výběr misí, ale přitom možnost stavění základny.
  • wenceslaus
    Těch typu Myth nebo Sudden Strike taky není moc.
  • TheGGG
    nový hit na games... někdo napíše totální sra*ku a druhý mu přiklepne 80 bodů... v podstatě taková virtuální on*nie...

wau, on*nie je mezi zakázanými slovy... ale no tak pane cenzor... že vy máte chlupaté dlaně...
  • TheGGG
    to skoro zní, jako bys po vývojářích chtěl, aby se dělali se čtyřma dalšíma armádama (vlastně pěti, eště undivided), to spíš zní jako pár pořádných DLC...
  • hmmm Ashes Of Singularity, Homeworld: Deserts of Kharak, 8-bit Armies za posledni 4 mesice ale inak suhlasim...
  • Chaos. Hlavně nezapomenout na Chaos.. A kdyby si třeba člověk mohl vybrat i boha, ke kterému by se konkrétně mohl hlásit, to už bych asi plakal štěstím.
  • Ale to ja vsechno znam, netreba vysvetlovat. Jen mi prijde trailer jako pouhy sestrih nasilnych scen. Oc lepsi byl ten na warhammer online - sice stredoveky - orci se s az islamskou tuposti vrhaji do utoku i skrze trebuchet a na zaver je jasne, jak mesto dopadne, kdyz povolali inkarnaci Tzeenche.
  • když si to tak vezmeš,smrt za "správnou věc" je ve 40k univerzu v podstatě odměna, další možnosti jsou například to, že se nějaký perverzní démon zmocní tvojí duše a bude si s ní hrát do konce věčnosti, skončíš v mučírnách invizice (jejich specialitou je stahování z kůže zaživa, jak je zmíněno v sérii Eisenhorn) nebo ještě hůř Dark Eldarů, kteří jsou opravdu dobří v tom nechat svoje zajatce naživu extrémně dlouhou dobu a zároveň bez přebytečných kousků, AM tě lobotomizují a udélají z tebe servitora, kterého přišoubují do nějakého stroje třeba do motoru lodi na jedno místo, když máš psykerské schopnosti, můžeš mít tu čest napájet Zlatý trůn, což je extrémně bolestivý proces, při kterém ti vypálí oči a pak z tebe bude stroj postupně vysávat energii, když sloužíš Chaosu a znelíbíš se některému z Bohů, udělají z tebe Spawna, což je divná beztvará slizka která neumírá věkem, Sisters of Battle maj bojový stroj, na kterém je ukřižovaná sestra "hříšnice" která žije v neustálých hrozných mukách, jak řikám, zlatá kulka do hlavy *1*
  • Ok super ! Toto mi jakštakš stačí...
  • Kozy
    Bohuzel, osmdesatkovej WH byl nejlepsi.
  • Naprosto muj pocit. Jen snaha ohromit.
  • To je v poradku, to se mi libi, co jsem chtel rici prvnim prispevekem je, ze ukazka je jen samoucelna reznicina, bez pozadi. Depresivnost delaji okolnosti, ne jen kupy mrtvol.
  • wenceslaus
    Pak se mi to zpracování pořád moc nelíbí. Spíš než smrt z toho čpí zmatek.
  • XorxoxTalarius
    Spekulace je ze to znaci mrtve ktere si bere pro sebe Chaos (tipuju Khorne) ktery se objevi v ramci kampane
  • wenceslaus
    Je to řada nesouvisejících výjevů.
  • Z inkvizicie jednoznacne seria Eisenhorn (vysli 2 casti po cesky) a co sa tyka Space Marines by som mu odporucil zacat trilogiou Horus Heresy, potom ten ostatok (alebo pokial ho nebavia serie, tak zbierku poviedok Do Maelstromu).
  • Morraw
    Až na to, že samotný WH je ještě temnější, brutálnější a depresivnější. Samozřejmě hra určitě takhle temná nebude.
  • Vzdy jsem mel radeji lore warhammeru, nez starcraftu, ktery mi prisel pribehem trochu jako rodinna pouta nebo neco podobneho, ale zde uz to s samoucelnou depresi prehnali. Podobne "temne" jako Batman vs. superman. Jen tak naoko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit