Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no v zasade mas 2 svety: warhammer(fantasy) a warhammer 40k(sci-fi). dawn of war je wh40k seria, tak ako aj gothic armada a ine hry. Budem dalej len o wh40k, lebo fantasy mna moc neba. wh40k je v podstate o tom, ze ludstvo je v poriadnej <|>
    vsetci proti nemu bojuju a ono bojuje proti vsetkemu co nie je 100% clovek milujuci cisara. ak chces citat knihy o ludoch, tak v by som to rozdelil na 3 casti: inkvizicia (boj proti demonom), space marines (geneticky modifikovani nadludia (to su ti cerveni co ich orkovia paru no polovice a na konci sa z toho ten pako este smeje :) a imperialna garda (obycajny ludia, v tychto knihach sa vacsinou umiera na stovky narozdiel od prvych dvoch).
    Ja by som ti osobne doporucil zacat knihou 13 legia... strasny masaker, alebo gauntovi duchove. to su z legii knihy.
    http://www.legie.info/kniha/2405-gav-thorpe-trinacta-legie
    http://www.legie.info//serie/517-warhammer-40-000-gauntovi-duchove
    z marinakov by som asi zacal rangarom... lebo tam je to tak nejak postupne, ako sa verbuju, ako stupaju po rankoch atd atd...
    http://www.legie.info/serie/348-warhammer-40-000-ragnar
    z inquizicie, neviem ci sa daju v cz jazyku zohant nejake tituly... ja to citam anglicky povacsinou
    no a aby to nebolo malo potom je tu wh40k horus heresy.. co je vlastne wh30k, pretoze to je v dobe, ked este cisar zije a je tu opisovane, ako sa vlastne ludstvo dostalo do takych sraciek v akych je momentalne.
    snad som to nenapisal, ako strasny gulas *7*
  • TheGGG
    tak těm bych se radši vyhnul obloukem... banda naštvaných panen co ti ho useknou chainswordem... ale nějak mě v hlavě utkvěla představa, že se pre heresy fulgrim a sang potkají na bojišti a budou se hádat o to, kdo je víc fabulous... ale nechcu tu začít erotické story z warhammeru, tak jen řeknu, že moje volba je dark eldars BDSM commorragh club... *14* *14* *14*
  • prodavali levne tu značku tak to každy koupil, ale jestli ty hry budou i za neco stat a budou kvalitní, to už je jiná. osobne si myslím, že treba tebou linknutý trailer vypadá jako blbost
  • Veskoslav
    Tak Fulgrim na to i "doplatil", když slouží bohu rozkoše a pokušení. Tam jej bylo snadné získat na svou stranu skrze kecy o kráse:-D Jinak co se týče vzhledu, tak jsem raději na Battle sisters *1*
  • TheGGG
    ale veskoslave, víš na co jsem se ptal... vím, že Sang. byl lepší bojovník, ale já jsem zajímal o to, kdo byl víc HOT. Protože Sang i Fulgrim byli známí krasavci. Pre heresy byl Fulgrim strašnej sexouš ve své snaze za dosažením dokonalosti... ale Sang byl taky děsně fabulous...
    BTW: nohomo...
  • Veskoslav
    Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr Mass Destruction Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=A2TvGQ6TzjQ

Jo žně ohledně W40k univerza se blíží:)
  • Veskoslav
    No když nepodléhal Fulgrim velitelům démonických sil a byl ještě klasický primarcha, tak Sanguinius by ho nejspíš porazil jako Anděl Císařův i jeho kapitula byla silnější. Jelikož teď je Fulgrim démonický princ a primarcha padlých Dětí Císaře, tak by vyhrál Fulgrim.

Ale co se týče historie, mám raději Sanguiniuse, pro jeho loajalitu a jeho postoj v Horově povstání. Přeci jenom je ztělesněním Anděla a vůle císaře, jeden z požehnaných primarchů, kdy dostal mnohem výraznější "poděkování" než ostatní primarchové. Ale nejraději mám Temné Anděly a Temné Templáře jako odnož Imperial Fist.
  • TheGGG
    Dotaz na veskoslava? Kdo je podle tebe víc hot... Fulgrim nebo Sanguinius?
  • Blue.Shark
    Jestli myslí vážně tu část s budováním základny, začínám být velmi zvědavý.
  • Mám z toho ten stejnej divnej pocit , jako když jsem viděl poprvé screeny z Command and Conquer 4
    :( . Tak jen doufat že se mýlím...
  • Trailer je námrdový, ale když jsem si přečetl dojmy na PC Gameru, kteří hru údajně už i viděli... nejčastější slova, která jsem zaregistroval byla zpřehledňování, zpřístupňování a zjednodušování. Tak nevím, ale to byla součást zábavy, chaotické bitvy, kdy těla létala pomalu po celé mapě.
  • Vím, že mě tu vytrolíte, ale opravdu mě to zajímá a chi to nějak lajcky vysvětlit. Jaký jsou všechny Warhammery a jaké jsou mezi nimi rozdíly, jsou to úplně jiné světy ? Když bych se chtěl začít ponořovat do světa Warhammeru jakou knihou začít a sérii ??
    Díky moc za info.
  • 1d4chan je špatný, ale ne tak aby zplodilo takového genia...
  • TheGGG
    there is no such thing as innocence only degrees of guilt
    blessed is the mind too small for doubt
    #ForTheEmperor
    #BurnTheHeretics
    #Fulgrim
  • Veskoslav
    Falešný císař na zlatém trůnu je mrtvý a to je rozdíl. Císař mrtvý není. Mimoto myslím, že i služebníci falešného císaře z řad Inkvizice ti udělají tu laskavost a upálí Tě.
  • TheGGG
    ty si asi master poučený o lore z 1d4chan...
  • cisar je mrtvej
  • Veskoslav
    A Císař pro změnu upaluje schizofreniky, maxíku.
  • achjo...
    https://www.youtube.com/watch?v=vDU5rCWdsV0
  • ten eldari robot je jiná jednotka jako wraight lord? ten totiž byl už v jedničce i dvojce a nebyla to zas tak obrí jednotka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit