Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je na tom divného ?
  • Není a dnešní době vychází mnohem méně RTS než před deseti lety, vlastně skoro žádné.
  • jo
  • zase, stavat zakladne, ked si uz ich staval v DoW1, vsetkych komand end konkveroch, dunach a pod, je trosku nezazivne a repetivne
  • V dnešní době chci radši vidět klasickou strategii
  • Nezastavitelný vichr a bouře co smete vše co jí přijde do cesty, všude smrt a zmar, mrtvoly prší z nebe, to je klasická Eldarská vize budoucnosti, která řiká "na planetě XY se něco ošklivého semele, leťte tam a zastavte to, nebo bude průšvih" ostatně to že celý trailer komentuje Eldar a má to takovou snovou atmosféru napovídá tomu, že jsou to nějaké výjevy *4*
  • Super, škoda že neukázali toho Gorkanauta, ale to už by asi bylo přeplácané
  • wenceslaus
    Trailer mi přijde takový divný. Render hezkej, ale nápad žádnej. Divná hudba a trochu vychrtlí Space Marines (jednomu ork trhá ruku?) to taky nevylepší.
  • wenceslaus
    Nevím, píše se o stavění budov a "zpřehledňování" a zjednodušování. Tak trochu se obávám, že se bude DoW III snažit kopírovat Starcraft.
  • Kozy
    Asi nejhezčí trailer k W40K, teď jenom doufat, že to bude víc jako DoW 2 a ne jednička.
  • trailer hezkej ale nechápu o co v nem šlo. to tam padali mrtvoly do nejaké jámy?
  • Magister_Peditum
    Trailer špička, ale ty screeny mě zatím moc nepřesvědčily. Snad je to jen ranou fází vývoje.
  • Ty chuju! Viděls někdy orčího garganta? Bože, ty jsi fakt trapák.
  • nevím kdo tu hru bude delat ale rozhodne se neda rict že by strategie od THQ byly bez inovace, prave naopak. nebali se experimentovat. tedy krome CoH2 kde už se zrejme podepsal rozpad společnosti. Ovšem zatím o hre ješte nic nevíme konkretniho
  • Morraw
    Nah. Imperial Knights potěšili, ale ten zbytek... Jako jo fajn. Bude to třeba jako první DoW, víc barevnější, "přístupnější" (zjednodušené) a jak sami tvůrci píší, tak i NEJVĚTŠÍ díl série. Ale jinak nuda. Bez inovace.

Podle mě by na W40k seděl systém ala Supreme Commander. Velká mapa se zoomem, kde půjdou naplno využít všechny možné typy jednotek, včetně těch největších jako Titáni. Velké bitvy ? No pochybuju, že se tam střetnou stovky jednotek. Jsem zklamaný a skeptický.
  • Veskoslav
    Maxíčku, jdi hajat.
  • Já tam chci Necrony :(
  • TheGGG
    o warhammeru 40 000 musíš vědět jen jednu věc... kdekoliv na netu budeš hledat nějaké info o lore, NIKDY, ALE NIKDY nechoď na 1d4chan...

BTW: fukem... ULTRA PAPA SMURF je nejlepší...
  • strilel po sloupech
  • TheGGG
    hmmm nebyl jsem schopnej poznat, po kom to tam střílel, ale pokud vyjde hra kde nebudou cadianci, pak hyp hyp hurá....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit