Přejít na výpis diskuzí
V Dawn of War III se poprvé objeví kráčející kolosy Impéria, Eldarů i Orků
3.5.2016 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
No další DOW si necham libit. Trailer má úžasnou atmošku.
-
Napřed bych si o Warhammeru 40K něco zjistil než začneš házet rozumy :D
-
Kde tam máš Titána? To jsou Imperial Knights.....Mimochodem Eldaři nenávídí techniku? Kde jsi to proboha vzal? *1* Celá jejich rasa je postavena na dokonalé technologii.
-
video z puvodni alfa verze dvojky:
https://www.youtube.com/watch?v=KzVlpUf7e5w
takhle nejak bych si prál aby to vypadalo -
eldaři techniku nenávidí a odpuzuje je.
TAK CO do toho najednou dávají nějaké obří stroje které by si eldaři nikdy nevyrobili?
stejně jak by mohli orkové postavit obří stroje?
Titáni byli VŽDY jen záležitost Imperia -
No ty kráso ... miluju Warhammer, ale po tom co jsem viděl ty screeny tak mě nadšení přešlo :D
-
:D .. tuto sobotu vecer som konecne po rokoch dokoncil DoW2 vdaka cloud save a hned do nedele rana Chaos Rising. Retribution mi uz tak neberie po prvych misiach,,ale skusnem ho. Hlavne my zostal cely DoW s datadiskami ktore prave stahujem. :D Vsetko zakoncim Chaos Risingom komplet corrupted a DoW3 moze prist :D
-
oh yeah baby... ale zase orci a eldaři? Cum on... co takhle tentokrát nějakou jinou rasu?
-
Zase ty abiltky z toho dělaly něco unikátního. Buildorder byl lineární spíš proto, že celkově byla hra ne tak úplně vybalancovaná a THQ zkrachovalo dřív než to mohly domazlit. Vždycky jsi ale mohl přejít na Elite mod, kde to bylo mnohem vybalancovanější a byli vidět i docela originální buildy.
-
jj xD Takhle to barevný schema vypadá jak crossover s My Little Ponny.
-
Jooo sakra konečně jsem se dočkal *14*
-
Tak ted jenom nezbyva doufat ze pastelove barvicky jsou jenom ranou verzi enginu a v plne verzi se toho zbavi, jelikoz hra ktera vypada jako Drop Assault ( https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.crooz.AppDropAssault ) je pro mne "No Go". Ale Battlefleet Gothic taky vypadal na prvnim videu a obrazcich jako by byl udelanej na low kvality 3D tiskarne, tak snad Relic nepujde hlavou proti zdi.
-
V multaku dvojky mam kolem sedmset hodin, presto myslim ze absence budovani zakladny, malo druhu jednotek, linearni buildorder a duraz na ability a mikro z toho delali temer mobu a ne RTS a dalsi dil uz bych takovy nechtel
-
"filmovost"
-
No, neřekl bych, že by dvojka byla moba-like. Ale určitě by bylo dobrý, kdyby zkombinovali epičnost 1 z hratelností a mechanikama 2.
-
Taky nevim proc kazda warhammer hra musi tradicne zacinat s otrepanymi marinaky, orky, eldary a chaosem. Proc pro zmenu nezacit s neokoukanymi rasami. Tim spis ze ve dvojce jsme se tau a necronu ani dalsich ras nedockali vubec
-
Snad pujdou v slepejich jednicky a ne moba-like dvojky (ktera me presto docela bavila)
-
Video sice pekne, ale zlozene je z animaciek a ked vidim tych par screenov s pastelovymi farbami... Co je to dnes za dementnu modu to pchat do kazdej top-down hry? Bo by som radsej za "realne" vykreslene prostredie, nie tieto stylizovane rozpravky.
-
ještě by to chtělo Tyrannidy, Tau, IG, Chaos a Necrony
-
Aha ten první byl prostě jenom blbej *1*