Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady ti nepomůžou ani ty tvoje knižní výrazy. Pokud napíšeš, že Česko nemá historii, tak jsi pro mě jen další skopčácký odpad a nestojíš mi ani za vytření kaďáku, sbohem a doufám, že tě znásilní uprchlíci.
  • Předpokládám, že čerstvé opuštění náctiletého věku Ti dává pocit přehnané dospělosti, leč rétorovi Tvého umu s chutí ustoupím a můžeš si zaonanovat nad svým vítězstvím. Však víš, jak se to říká s diskusí a paralympiádou:)
  • Ty raději napočítej do deseti než něco napíšeš, ptže z toho doslova tryská tvoje pubertální demence.
  • Vole, to má šťávu, jak kdyby Tě učil sám Cicero. Palec hore.
  • No gratuluju, letos bys to zvládnul i na vrchol žebříčku dementních idiotů *3*
  • Cain Pullo a kolik jsem loni získali z dotací z EU???
  • OT numr ajnc : Elitařství nad novinkama je vtipný, obzvlášť u čtenářů stejně žumpoidního idnesu apod.
    OT numr cvaj: Historie tzv. Československa je vycucaná z prstu a založena na národních mýtech.
    ad OT numr cvaj: Zkuste něco zpochybnit a většina pseudovlasteneckého Volku vám utrhne hlavu:)
  • těsně vedle :) ale co se nevyjádřit, když si blbec myslí, že může v diskuzi "máchat beztrestně červenym hadrem bejkovi před ksichtem".....ta příměra k zavřenýmu květinářství mě dostala do kolen, vlastně jsem nevěděl, jestli se mám pos+at vzteky, nebo smíchy.......
  • asi myslel isté etnikum zaoberajúce sa zberom kovových predmetov
  • A ty jako starý chuj máš potřebu psát takové srance? Tobě víc jak 20 nebude *1*
  • heeej Cain Pullo :-D doufám, že tě příliš nerozhněvaly mínusy od duševně slabších, 13 letých gamblerů :) objektivně - máš pravdu. Sice vůbec netuším, proč to píšeš na dětský herní web, kde tvá slova pochopí pár dospělejch, kteří si o polední pauze z nudy otevřou games.cz, ale palec nahoru.

Určitě lepší, než rádoby frajerský výkřiky Magistra_Pedituma, kterýmu chudáčkovi zavřeli květinářství - co to je za příměru ty lobotome? Mimochodem Vladimír Stehlík i jeho syn Marko Stehlík jsou od začátku 90. let naši rodiní známí ( pro ty co zaspali - bývalý generální ředitel POLDI Kladno). Celá sitauce je úplně jinak, než že by (dle tisku) Stehlík POLDI rozkradl - ale chápu, to vás nezajímá, proč by taky mělo. Jsme v diskuzi o Mankind Divided.

Sorry, že pokračuji v offtopicu, ale ty zvratky malejch smradů, kteří o tom absolutně, ale absolutně nic nevědí viz. geniální j"já nic nevím"...jak si vydedukoval, že kydá špínu na druhé a sám je anděl?....ty máš zajímavý myšlenkový pochody mladej........

Zkratka bez dalších plků - Cai Pullo souhlasím, spoustu věcí naše kultura nechce slyšet, ale nerozumim, proč to dáváš sem?? sám víš nejlíp, jaký je tady věkový složení - starší se u diskuzí spíš smějou, než že by aktivně přispívali do mlýna "mladejm všudybylům, všeznalům"
  • Ty záběry z gameplaye jsou hodně dobré, ty částicové efekty. Snad ukazují skutečný gameplay a nebude z toho nějaké polovičaté řešení ve finále jak u Zaklínače.
  • jakubc
    Ono my bychom taky v češtině neměli říct ani to "bysme".
  • Magister_Peditum
    Fajn, ale proč to píšeš sem?
  • v The Guild 3 bude cela kampan nazvana Kingdom of Bohemia, zahrnujici jak Husitske valky, tak i zacatek tricetilete valky
  • Nvidia HAIRWORKS ze jo? No tak to bude off. Zere to uplne zbytecne a bysledek vypada takhle.
  • Věta: "Pracujeme s tématem segregace augmentovaných lidí a proto nám sem Praha sedla i tématicky.“ mi přijde naprosto fascinující. Netušil jsem, že ve střední Evropě segregujeme augmentované lidi. Copak produkty kosmetické chirurgie nesmí do metra? *8*
  • naklikali si data z nake focusgrupy a zjistili ze evropskej trh potrebuje nakej boost

tojt asi vse

viva la console gamingu
  • Pripada mi to z videa az moc akcni. Snad to je jen pro ucely prezentace a pujde to hrat i jako stealth.
  • Touché. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit