Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byt upirem je super vzaly me do klanu a mam kruty zbrane
  • upiri jen to ne. kdyz hral oblivion tak ho kousnul upir a on se stal upirem a tim padem mel zkazenou hru protoze nesmel na slunce. jenom sem se docet ze se da vylecit v kostele u oltare ale to neslo.
    • To je tvůj problém. Začátek upírství je obyčejná nemoc, která je do dvou dnů lečitelná o libovolnýho oltáře (pokud jsi kladná postava, jinak ti Devítka nepožehná), nebo lektvarem na léčení nákaz. Při nakažení touhle nemocí se ti zobrazí varování a zároveň je vidět v efektech působících na postavu. Varováním jsou rovněž noční můry. Pokud necháš vše zajít až do poslední fáze, i tak není nic ztracenýho. Léčba je součástí jednoho questu, kterej se poměrně sám vyrojí, jakmile o léčbu projevíš zájem. Stačí se obrátit na Skingradskýho hraběte a splnit menší sérii questů. Takže žádná zkažená hra. Navíc hrát za upíra má i svý výhody. Slunce je blbý, to ano. Ale zvýší se tím něterý statistiky a přibyde nová schopnost.

A teď otázka k redakci. Byli jste u stánku s Risen 2, nebo ne?
      • vasekveselej
        Co Risen 2, hodně mě schází info o GTA V, už to drží pod pokličkou nějak moc dlouho...
    • Vyléčit se dá, je to sice těžší, oltář pomůže jenom když ještě máš tu nemoc, ale ještě ses nevyspal, ale vyléčit se to dá, žádnej konec hry, někdo se sám dobrovolně nechal nakazit (včetně mě) protože to přináší nový schopnosti a bonusy, i na to slunce se dá jít, když jseš čerstvě nacucanej a nic se ti nestane, jenom se musíš pravidelně krmit, což po vloupání se v noci do jakýhokoliv baráčku ve Waterfront District jde dost lehce.....
    • Ja si naopak myslim, ze to je dobre. V Oblivionu to bylo zajimavy zpestreni a vylecit to byl proste jeden z questu ;-)
    • SA-reg
      Jo, ale vyléčit se to dá. Ne tak jednoduše, ale dá. Žádnej "konec hry".
  • Mě se taky stalo, že mě kousnul upír. Myslim že to bylo v Morrowindu (jistej si nejsem, nejsem skalní fanda této série) a dá se říct, že mi to zkazilo hru. Nepříjemné následky v podobě "citlivosti" na slunce, cestování po svých, protože se s váma lidi nebaví a nepřevezou vás, byli vykompenzovány naboostovanou silou a spoustou dalších vlasností. Stalo se mi to celkem ze začátku a po kousnutí jsem zrubal i typa v krystalový zbroji. Dokázal jsem zabít skoro všechno a to mě přestalo bavit. Žádná výzva. Tak jsem začal řešit, jak se toho zbavit. Ve hře jsem nic nenašel, tak jsem musel na net. Musel jsem najít jeskyni, ve kterém byl oltář. Pomodlil jsem se k jakémusi bohu, objevili se harpie, ty jsem pobil a bylo po nemoci. Jenže pak jsem byl zase totální loser a po takový době už jsem neměl síly hrát dál.....Takže mě vampirismus od hry vlastně odradil, i když nápad je to každopádně výbornej.
  • --
    Mé jméno je LUIS FERAGO.

Jsem zde, aby své svědectví o tom, jak jsem se stal před čas vampire.Long, můj přítel mi řekl, že upíři jsou skutečné a já jsem o tom pochyboval na prvním místě, a to až do přiznala se mi, že je to jedna z them.She řekl mi, že důvod, proč musela se stal upírem, na první pohled jsem měl strach z ní, ale později se mi pochopit, že i nemusí bát a že se stal upírem bude mi jen žít déle, než se očekávalo, se stal slavným a být schopen bojovat proti všem svým nepřátelům, které jsem později souhlasil stát, nikdy jsem si myslel, že to bylo skutečné teprve nedávno.
    Jsem velmi hrdý na to, být jedním z nich teď, nemám důvod se bát dát své svědectví k případu world.In, které Vás zajímá, kontaktujte níže uvedený e-mail.

E-mail: vampiretransformationgroup@gmail.com
    • V osumnacti promenit prosim
  • MidnighT91
    Jsem rád, v oblivionu jsem měl postavyčku s šedými vlasy která po změně v upíra vypadala dost drsně, neměl jsem problém s tím hru dohrát, a to že po přeměně byla hra příliš lehká je hloupost nemáte to hrát na easy...
  • sakra jak se mam zbavit upirstvi ve skyrimu???? sem se vyspal a najednou se mi uplne ubiraji zivoty stamina atd...:((( poradte pls
  • poratde pls jsem upir a nejde se mi napit krve prijdu k obeti a tam mam akorat vykrast kapsu poradte pls
  • ahoj lidi nevíte jak se swtát upírem díki

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit