Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online proběhla největší a nejničivější bitva v historii hry
28.1.2014 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Z minulých bojů co jsou nahrané na videu to vypadá naprosto zoufale při tom zpomalení. Jestli to lze ale ovládat, tak to je dobře.
Stejně bych dal přednost boji v plné rychlosti a případně omezit lidi. Pak vyniknou dovednosti, když jsi navíc pod časovým tlakem. -
rekl uz Chris Roberts jestli/jakej bude max pocet hracu v bitve ve Star Citizenu? necekam 4k, ale uz treba v 500ti by to mohl byt masakr :)
-
Hraji, ale bitvy jsem se neúčastnil a nebyl ani ve hře, jenom jsem poslouchal TS.
-
To není pravda a na to dojela právě N3PL a její spojenci, kdy nejspíš velitelé spoléhali na početní převahu a silně na to dojeli.
-
klidne muzes zacit ve hre je cz channel kde ti bud poradej nebo se te pokusej sejmou a dokonce odstranily i ten bagr ze znameho obrazku http://imgur.com/gallery/jj16ThL
-
To by mě zajímalo zda to lze během boje ovládat a vůbec taktizovat. Vypadá, jako že nahromadili na jednom místě a nějak to dopadlo..
Sice obdivuji, že tam je možnost velkých bojů ale nesnáším když omezují rychlost hry další věci. Pak to je jak šachy co jsem koukal. To raději omezit množství lidí aby pak měla možnost vyniknout taktika a rychlost. Během zásadního zpomalení vynikne to, kdo tam pošle více strojů. -
ty tu hru hrajes?
-
Zajímavé, je to PŘESNĚ rok od Asakai
-
Stejně jsou na tom nejlepší ty obrázky. Vypadá to jako na středoškolským sraze ohňostrojů z nichž to většina přehnala *11* s pitím. *5*
-
Je to úžasný :-) EVE jsem zkusil, ale neudržel jsem se u toho dlouho (ani celý trial period ne), ale tohle mě na té hře vždycky dostává.
-
No musí Tě prvně trefit, navíc štíty křižníků střední třídy vydrží přímý zásah.
-
Sedíš, sleduješ 6 tabulek a řveš na TS, který kok*t tam poslal to a to. Přesun tam a tam, podpora T2 a T3 lodí z řady křižníků a jedeš:-D
-
a to jako ten Titan vystreli a na jednu dve ranu sejme vecinu lodi nizsi tridy? Jakoze damage OP
-
Je úžasné o tom jen číst, jaké to asi je, tyhle věci prožívat? Mě nezbývá než jim závidět.
PS: 4000 hráčů? To je jako kdyby se odehrál boj v Total waru, ale každá postavička byl hráč... Když k tomu započítám ještě vesmírný prostor je to na pokraji mé představivosti... -
Jinak největší bylo když letěly Titáni proti sobě. Ty lodě se účastní boje pod krycí palbou podpůrných lodí, ale tady do sebe valili jako by měli základní lodě. Jinak během první půl hodiny bylo zničeno cca 60 lodí, což je asi rekord.
-
vcera neskoro vecer som par minut sledoval online na twitch tu akciu
...ale hrozne mu padalo fps pri tom vsetko co sa tam dialo ..tak som to potom vzdal. -
ale jinak 14day trial kdyby si nekdo chtel zkusit http://trial.eveonline.com/en/freetrial.aspx
-
Silenstvi, ale tak je to spravna nolife hra, kazdej o tom rad cte ale jen malokdo by to dokazal/chtel hrat...:D
-
Bez znalostí angličtiny pomalu ani neodstartuješ. A přívětivá, tutorial sice nějaký je, ale většinu věci se budeš muset učit za pochodu.
-
Tak ono bylo jenom otázkou času, kdy se do sebe pustí. Už jenom za to rabování a následne přepady na území se dalo čekat, že se něco vyvine. Ale toto asi nikdo nečekal *1*