Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online proběhla největší a nejničivější bitva v historii hry
28.1.2014 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Ten obrázek vypadá jak nějaká šílená visualizace do WMP *1*
-
Silenstvi, ale tak je to spravna nolife hra, kazdej o tom rad cte ale jen malokdo by to dokazal/chtel hrat...:D
-
-
ale jinak 14day trial kdyby si nekdo chtel zkusit http://trial.eveonline.com/en/freetrial.aspx
-
-
když jsem tu naposledy četl o eve, tak jsem se pro to docela nadchnul a po vyzkoušení jsem byl pak děsně zklamán :(
složité mi to tedy nepřišlo, ale byla to nuda. čekal jsem akční a rpg prvky! a ono všechno od těžby, prúzkumu, obchodu nebo boje probíhá stylem "klikni do tabulky...a čekej"
rpg system to samí "naházej do tabulky...a čekej"
a to všechno s vidinou toho, že si za pár let čekání budu moc pořídit svoji vysněnou megaloď se kterou poletím do takovéhle bitvy....tedy poletím....no kliknu do tabulky a budu čekat -
-
Tak v tomhle ti musím dát za pravdu. Také bych byl raději kdyby se lodě ovládaly stylem X3 například. Tam je také hromada tabulek ovšem při boji hrajete vesmírný simulátor a skutečně svou loď ovládáte.
-
-
X3 tedy pokud nemluvíš o X3 rebirth, je dobré, ale trochu moc singl se stovkou lodí, stovkou stanic a celým prozkoumaným vesmírem se po lehku vkrádá stereotyp :) ....ale pořád mám nainstalováno albion prelude a občas se ktomu vracím
-
-
zkusit zpracovat podobný koncept online by nebyl špatný nápad....větší prú*er než X3 rebirth to být nemúže
-
-
Technická, Rebirth není X3, je to jenom X. A je to tak dobře, ještě by to špinilo jméno kvalitních her takovou kejdou...
Jestli někdo někdy udělá X3:AP v multiplayeru, tak jde celá EvE do háje během pár dní. -
Star Citizen, Elite: Dangerous ...
-
-
Obě jsou to Kickstraterové hry ...
Star citizen má zatím jen hangar module... http://www.youtube.com/playlist?list=PLYu7z3I8tdEntTnPSbtg1uoqW1nli5NbG
A E:D má bojovou alfu... http://www.youtube.com/watch?v=M44wH8NCc3g
Obě budou mít multiplayer ... ale E:D bude spíš hotjoin, než MMO.
E:D má vyjít tento rok a SC 2015.... obě hry si můžeš koupit na jejich stránkách už teď. -
to by dávalo smysl, a já se lek, že takovému hráči jako sem já nějaké hry proklouzly
-
rabor: Tyhle hry hlavně ještě nevyšly.
-
dik, je u těhlech her nějaký trial?...nehci kupovat zajíce v pytli
-
-
-
-
-
posledním zábavným prvkem byla tvorba postavy,....u toho modelování prsou jsem nějakou tu dobu strávil
-
-
4000 ludi hra excel spomalenou rychlostou. Enžoj.
-
Počítám, že tak 70 lidí potom spáchalo sebevraždu :D
-
Takhle to vypadá pěkně, jinak je to hra celkem o ničem. Co jsem to zkoušel tak je to ještě víc zmatenější než X3, ale ten aspoň něco vysvětlí v tutoriálu a celkově je to zábava. Ale tohle je spíš pro fanoušky okýnek ve Win a nic pro hrače, kteří chcou zábavu.
-
-
To že je to na tebe moc složité neznamená že to není zábava.
-
-
Já nemluvím o složitosti ale o tom, že tě ta hra hodí do toho universa a človek ví o tom velký nic. Zábavné to možná je, pokud dělám učetnictví a mám rád tabulky.
-
-
Tutorial to má, po jeho dokončení si zábavu musíš najít sám, ale to je právě součástí té složitosti. EVE tě nevede za ručičku jak si někteří u moderních her zvykli. Účetní nejsem a hra mě přesto vždy na řadu měsíců zabaví. (už se k ní vracím po čtvrté)
-
-
Jak si mám najít zábavu, když mi neřeknou kde jí mám hledat ? :D
-
-
Kedluben: Někdo se ztrácí ve hře, někdo ne. walltar to napsal přesně.
-
Ne tomu se říká sandbox ... je to prostě pro jiný typ hráče, než jsi ty. Pro hráče, kteří nemají zájem se nechat vést hrou, ale nachází zábavu v samotném hledání zábavy. Osobně si nemyslím, že to má něco společného s vyspělostí (to už je otázka elitizmu).
Takže pokud máš problém si zábavu ve hře najít sám a její hledání tě nebaví, tak zřejmě není EvE hra pro tebe... a nemyslím tím nic špatného. -
Od kdy má mizerný provedení UI a systému něco společného s duševní vyspělostí, hm ? Když se člověk ztrácí ve hře, tak je něco špatně ne ?
-
To je hra pro duševně dospělé, hledej jinde.
-
-
-
-
-
-
i mne o tom baví jen číst
-
Já bych jenom rád podotknul, že za systém zapoměli zaplatit pandemici, nulli za to vůbec nemůže :)
-
tak do dopadne ked si nerdi zacnu merat navzajom svoje e-peen... v pripade eve online su to ale 17km dlhe kusky, takze damy pozor :D
-
-
Tam nejde o žádné srovnávání. Čistá snaha o zisk.
-
-
Je úžasné o tom jen číst, jaké to asi je, tyhle věci prožívat? Mě nezbývá než jim závidět.
PS: 4000 hráčů? To je jako kdyby se odehrál boj v Total waru, ale každá postavička byl hráč... Když k tomu započítám ještě vesmírný prostor je to na pokraji mé představivosti... -
-
Sedíš, sleduješ 6 tabulek a řveš na TS, který kok*t tam poslal to a to. Přesun tam a tam, podpora T2 a T3 lodí z řady křižníků a jedeš:-D
-