Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online proběhla největší a nejničivější bitva v historii hry
28.1.2014 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Zajímavé, je to PŘESNĚ rok od Asakai
-
Bohužel strašně moooc jsem to chtěl hrát byl bych ochotnej za to i platit ale po odzkoušení trialu jsem usoudil že na to nemam koule... sotva jsem vyletel z hangaru natoz se naucit vsechny mechaniky hry... muze tam byt tutorial jak chce ale pokud nemate nekoho kdo vam povede ruku je to na nic... Vsem ostatnim zavidim a zaroven obdivuju ze na to maji cas a schopnost to hrat.... posledni HC MMO ?
-
-
HC !! .... bol som súčastou tejto bitvy...a teraz nemam nič *5*
povedal som si ze aj tak by som čoskoro končil kvoli RL povinnostiam tak prečo to neukončit takto epicky :) ale boli to krasne roky -
Já to nevydržel ani do konce trialu :) Tohle vypadá na extra HC MMO.
Taková Ultima byla taky HC, ale lehce jsi pochopil základy a bylo to přehledný. Bylo to prostě: easy to learn, difficult to master. Tohle je difficult to learn, difficult to master -
-
Ono to zas tak tezke neni (ty tutorialy vysvetli zakladni mechaniky dostatecne podle me). Opravdu jsem se snazil aby me tato hra chytla - inteligentni vermirne mmo ? Ano prosim. Tu hru jsem si rozjel uz asi 6x (2 mesice jsem mel i sub), ale pokazde me to zkratka prestalo bavit z toho duvodu, ze vic nez cokoliv jineho mi to prijde jako takovy space tycoon. Ono to poletovani tema lodkama sem a tam je vlastne vedlejsi. Prijde mi ze se to vsechno toci hlavne kolem obchodu a ty ostatni cinnosti tam nejsou zpracovany moc zabavne. Poletovani lodkama nuda (klikat v tabulce na brany a davat porad warp,jump atd), bojovy system nuda (klikat v tabulce na lodku, orbit v optimalni weapon range, fire), tezba nuda (doletet k asteroidu,fire a cekat 20 minut nez se mi naplni cargo hold), explore/salvage nuda, nevim no. Nepopiram, ze jsem na to mozna sel nespravne (pravda nebyl jsem v zadne guilde), ale dokud to bude takova tabulkova manie tak to asi nebude nic pro me.
-
-
Ta "guilda" (v EVE zargonu korporace, "corpa") je prave klicova. Lidi, co to hrajou jako solo vlci ciste v high-secu bez jakehokoli socialniho kontaktu je mininum, vetsina jich rychle konci stejne jako ty kvuli nude.
Pokud bys to chtel jeste nekdy zkusit, skoc do nejaky aktivni korporace, nejlepe do takove, kde se staraji o novacky a snazi se vymyslet pro cleny nejakou zajimavou napln. Vyborni jsou treba Brave Newbies (pokud umis anglicky) nebo existujou i cesky korporace zaskolujici novy lidi a operujici jak v high- tak v low-secu (poptej se na cz/sk kanalu). Vyzkousej s partou novejch kamosu pvp v levnych lodich, kdy skoro o nic nejde. Treba te to nechytne, ale minimalne ti to podstatne rozsiri obzory.
Ze samotne hratelnosti hry se toho moc nezmeni, o tom uz mas docela dobrou predstavu, ale precijenom strilet na hrace je neco uplne jineho, nez strilet na hloupy NPCko, minimalne ti to rozproudi krev. I kdyby pro tebe pvp treba nebylo, tak i ten pohodovej zivot v high-secu je snesitelnejsi s par kamosema na pokec a podporu.
-
-
-
Potřebuješ vědět základní pravidlo. Jedno řvaní sirény je v pohodě, druhé už je pomalá smrt a třetí je rychlá smrt:-)
-
-
O World of Darkness zatím ticho po pěšině co?
-
-
Jsem slyšel, že po neúspěchu Dustu 514 CCP omezilo team, který na WOD pracuje. Taky propustili některé lidi, kteří pracují přímo na EvE. Takže asi nic moc.
-
-
Jinak bych si dovolil podotknout, ze to nebyla nejvetsi bitva v historii, nicmene nejdrazsi, co se zniceneho tyce (v minulosti se velmi zridka nasazovali titani v jejich zamyslenych rolich - masivni palebna podpora proti capitalnim lodim).
-
Je to úžasný :-) EVE jsem zkusil, ale neudržel jsem se u toho dlouho (ani celý trial period ne), ale tohle mě na té hře vždycky dostává.
-
Stejně jsou na tom nejlepší ty obrázky. Vypadá to jako na středoškolským sraze ohňostrojů z nichž to většina přehnala *11* s pitím. *5*
-
Vzdy kdyz o teto hre ctu tak mi vyrazi dech.... tohle je proste strasne super! Ale jak se tu pise neni to pro kazdeho a i ja se hlasim mezi ty co to nevydrzeli a v tutorialu smazali.
Drzim palce vsem co hraji a tesim se na dalsi story! -
EVE je fenomén - rád bych ji vyzkoušel, ale mám strach že už bych pak asi neměl čas na nic jiného :)
-
Užasný ... tohle na EvE prostě člověk musí obdivovat.
Bitva, která trvala 10 hodin a zúčastnilo se jí přes 4000 hráčů.... To člověku jiné MMO nenabídne. -
Divím se že mi ta stránka ještě nějak funguje. Podívejte se jak vypadalo EVE úplně na začátku, před cca 11 lety :) http://cursedslayer.wz.cz/