Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Tohle jsou chvíle kdy to mám chuť začít znovu hrát. Ach jo.

Edit: Já to asi fakt pudu nainstalovat.
    • Ale teď tam asi dlouho žádná superbitva nebude. Vrátíš se a budeš jen grindit ;) Nedělej to *2*
  • tato hra relativně věrně simuluje budoucnost. představte si, že za pár desítek (set) let se tato zpráva objeví v televizních novinách a bude to realita. je to psycho. mít na to nervy a čas, taky bych se do toho pustil. ale vytvářet čtyři měsíce loď, která by byla alespon trochu prospěšná tamějšímu univerzu se mi ale bohužel nechce. každopádně tato hra nemůže mít lepší reklamu, než tyto akce.
    • Tak věrnou simulací budoucnosti bych EVE neoznačil, a že by se z toho jednou stala realita si taky nemyslím... Ale že bych si to zahrál, mít ten čas... to bych si zahrál. *4*
      • Každopádně EVE docela zajímavě prezentuje sociální vztahy v lidské komunitě.
        • tak jsem to myslel spíše. prostě to není jako v jiném mmo, kde třeba guildy nebo tak mají minimální interakci mezi sebou, pvp je konstruované a world pvp nemá žádný dopad na dění ve hře. tady se vytvářejí složité aliance, neútočí se náhodně, ale ve velkém měřítku je potřeba obrovské strategie a diplomacie, což už se blíží reálnému chování člověka ve společnosti. protože to, co člověk dělá ve hře, má dopad na celkovém chodu hry (asi ne úplně, ale více, než jinde).
          a k tomu druhému. zrovna nedávno jsem přemýšlel nad obrovskou akcelerací technologického vývoje a v řádech desítek let je to spíše nepravděpodobné, ale ve stovkách let je to naopak pravděpodobné velmi.
  • Video ze vcerejsi bitvy. Nekoukat bez nahradnich spodaru. http://www.youtube.com/watch?v=RCK-E5AopVI
    • Samej Amarr titán, to jsou tak OP?
      • N3/PL z logistickych duvodu pouzivaji vesmes jen armor kapitálky, a Avatar ma lepsi tank nez Erebus. To same treba thanatos - archon nebo nyx - aeon. Preferuji se amarske varianty.
        • Díky, už se v tom dlouho nepohybuju.
    • No to je masakr, ka mse na to hrabe nějakej Mass Effect.
  • Já bych spíš řekl, že prohráli všichni při takových ztrátách *1* Jak se říká dva se perou třetí se smějě *15*
    • Problem tyhle linie argumentu je, ze nikdo treti relevantni neni :) Dva giganticke mocenske bloky (CFC a Rusove + spojenci) se spojily, aby to natreli tretimu mocenskemu bloku (N3/PL). Tyhle tri megakoalice ovladaji prakticky cely null-sec, snad vyjma jedineho regionu, ktery ale nikdo nechce - Providence (proto se je taky na tom odkazovanem clanku z themittani.com nejplusovanejsi ironickej komentar "When this is over the largest sueprcap fleets will belong to Provi and BNI. Then we will rise..." :)
      • eStar
        Třeba se ještě někdy vrátí Testi, když jsem je viděl naposledy tak jsme je vykopávali z Delve. Furt mají ale cca 4000 hráčů.
        • V caldarskym fw se nijak zvlast nepredvedli a jejich spolecny divadlo s EMP na severu taky nebylo moc uspesny.Tak nevim
  • martyEF
    docela mazec, pro mě nepřectavitelné, je ještě možné vůbec do takové vřavy naskočit, jak je hra přívětivá pro úplně nové hráče?
    • Stačí mít trochu trpělivost a vše přijde samo. Akorád nesmíš chtít vše hned. Pokud se rozhodneš začít, tak ale s bitvou jako je tato dobrý rok, dva vůbec nepočítej. Nehledě na to, že oproti jiným mmo je v eve vcelku náročné najít korporaci, která by se tě ujala a nějak výrazně promlouvala do dění na serveru. Problém je totiž, že narozdíl od jiných online her není uplně možné dohnat hráče, kteří se hrou začali dřív. Resp. pořád budeš o něco pozadu nezávisle na tom, kolik u hry strávíš času. Proto je strašně složité dostat se do jedné z top aliancí a užívat si hru tak jak je tu prezentována.
    • klidne muzes zacit ve hre je cz channel kde ti bud poradej nebo se te pokusej sejmou a dokonce odstranily i ten bagr ze znameho obrazku http://imgur.com/gallery/jj16ThL
      • Ten graf nedava smysl, nekdo chtel byt vtipny ale moc se mu to nepovedlo. Podle toho grafu je EVE na nauceni nejlehci ze vsech MMO a da se v nem cestovat casem do minulosti...
    • Veskoslav
      Bez znalostí angličtiny pomalu ani neodstartuješ. A přívětivá, tutorial sice nějaký je, ale většinu věci se budeš muset učit za pochodu.
  • >Autism general
    • KIMCID
      velké bada booomm
  • Keyz
    To by mě zajímalo zda to lze během boje ovládat a vůbec taktizovat. Vypadá, jako že nahromadili na jednom místě a nějak to dopadlo..

Sice obdivuji, že tam je možnost velkých bojů ale nesnáším když omezují rychlost hry další věci. Pak to je jak šachy co jsem koukal. To raději omezit množství lidí aby pak měla možnost vyniknout taktika a rychlost. Během zásadního zpomalení vynikne to, kdo tam pošle více strojů.
    • Veskoslav
      To není pravda a na to dojela právě N3PL a její spojenci, kdy nejspíš velitelé spoléhali na početní převahu a silně na to dojeli.
      • xH4wK
        Pocetni prevahu ?
        CFCRUS ma pocetni prevahu stale, N3PL vyhravali kvoli taktike a tym, ze boli v systeme prvy vacsinou.. teraz sa to obratilo a CFCRUS ukazali vyhru prave kvoli pocetnej prevahe.
        Inak vyhravat nevedia, CFCRUS su proste odkazany na vyhry kvoli poctom, nemaju tak skusenych FC ako N3PL ani hracov.
      • Keyz
        Z minulých bojů co jsou nahrané na videu to vypadá naprosto zoufale při tom zpomalení. Jestli to lze ale ovládat, tak to je dobře.

Stejně bych dal přednost boji v plné rychlosti a případně omezit lidi. Pak vyniknou dovednosti, když jsi navíc pod časovým tlakem.
        • Ovladat se to dalo velice spatne. A ne az tak kvuli tomu zpomaleni a ale kvuli druhotnemu lagu lodnich modulu.
  • Kdo by se chtěl do EVE pustit nenechte se zastrašit HC stránkou hry tutoriál je skvělý a celkově je hra přívětivá pro nováčky než kdy předtím.
    Tutoriály na youtube taky pomohou.. znalost základní angličtiny je ovšem potřeba i když jsem potkal pár lidí co neuměli ani slovo.
    Základy mise a těžení se naučíte hned se zbytkem pomůžou kdyžtak CZ/SK korporace kterých je dost.
  • Nič podobne take krasne som ešte v živote nevidel...
    Mňa by zaujimalo, či by sa na Eve dalo zarobiť. Vyrobiť Titana, streliť ho za realne prachy a zase mesiac stavať ďalšieho, napr...
    • Ta výroba byla kdysi tak náročná, že na tom dělaly celé aliance, aby se to urychlilo. Jak je to dnes netuším, ale práce pro jednoho na měsíc to rozhodně nebude. počítej tak tři roky jen na skilly, abys to uměl vyrobit.
    • Nedalo.
  • Pro nováčky je docela fain možnost přidat se k EvE University. ten název říká všechno. Mají přednášky snad o všem, tahají lidi do low secu na fleet akce a tak. A zábava tam je, jen jí musíš najít. Začal sem sám s miningem, skončil sem kvůli nudě. Teď lítám L3/l4 mise a taky to neni upe sranda, ale dělám si skilly na manufakturing a začnu obchodovat s loděma. chystám se pomalu do nuly :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit