Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online vzplála obrovská bitva o Jitu
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
by me zajimalo jakej cela ta akce mela dopad
-
-
Manipulácia trhu.
A reklama pre ccp. -
Globalne temer zadny.. hodne lidi se pobavilo, Goonswarm a spol ziskal dalsi material na propagandu.. indusatrialisti se usmali, ze se znicilo par lodi.
Kdo o tomto "eventu" prisel o neco ceneho, tak si to jen zaslouzi.. aneb Darwinova teorie v praxi. *1*
-
-
to je tak krásně machiavellistické *1*
-
-
Takhle to funguje i v reálu, jen s tím rozdílem, že si politici nemohou dovolit věci nazývat pravými jmény, jako hráči MMO, jinak by to jejich voliči asi psychicky nezvládli. *4*
-
-
Krasný případ jak je virtuální svět po sociální a politické stránce stejný jako ten skutečný.
-
-
Nejsem si jistý, jestli to tak platí jinde, než v EVE.
-
-
EVE vypadá na videích (a screenech) skvěle a stejně dobře se o ní čte. Ještě jí ale umět hrát...
-
-
Nováček bez důkladného projití tutorialu nemá v EVE šanci, protože se ho nenaučí ovládat. Není to FPSka kde Vám stačí WSAD a drtit levý myšítko, u tohohle se prostě něco musíte ovládání naučit.
-
Amin
-
-
Amen :)
-
-
Hrál sem EVE přes dva roky a naučit se ji hrát není zase takový problém. Mě ta hra přišla co se ovládání týče hrozně jednoduchá ... složité mě přišly až ty věci co nastali potom jako jakou výbavu nasadit na loď, kam letět a co tam těžit a samozřejmě výroba T2 věcí. Ale po dvou letech sem dosáhnul skoro maxima co může industrialista dosáhnout ( když z naší výrobní linky vyjela první matka ) tak už jsem ztratil zájem hrát dál protože titán nebyl v plánu. Tak sem rozdal svých 15 accountů kolegům z korporace a šel do jiných her.
Ale eve má jednu hroznou vadu ... pokaždé když vidím takové video tak sem musím strašně přemáhat abych nezačal hrát znova i když vím že by mě to po týdnu přešlo. -
-
Naprosto souhlasim se závěrem...mám přesně tytéž pocity. Důvod proč jsem doufal v DUST 514 na PC, abych klukům(a holkám) v EVE helfnul aspoň takhle. :)
-
Vyrobení supercarrieru je podle tebe to nejvíc, co může industrial hráč dosáhnout? To teda nic moc. EVE není hra, kde se má "dosáhnout nejvyššího levelu". Nejvíc, čeho může v EVE kdokoliv dosáhnout, je být ve vedoucí pozici nějaké velké aliance kontrolující větší než malou část nullsecu (ekonomicky i vojensky) a k tomu nějaký ten wh-space.
-
-
Tak sem to sice vůbec nemyslel ... myslel sem člověka co vyrábí ne co něco řídí. Řídít něco mě nikdy nic nebavilo a titán už pro naši korporaci byl už moc. Tím pádem sme se dostali na maximum naší výrobní kapacity a potom mě ta hra prostě přestala bavit. A jinak podle mě v každé hře jde o to něčeho dosáhnout a je jenom na tobě čeho ať už je to max level nebo udělat dnes dva questy.
EvE je hra která nikoho nevede za ručičku a je jenom na měm jak si tyhle cíle stanoví. -
Najviac čo môžeš dosiahnuť je riadiť nejaké bot-rmt impérium. Ono je to vlastne to isté, čo?
-
-
Nevidím nic úžasného na čemkoliv, co má v názvu "bot".
-
-
-
-
asi tak člověče, já zkoušel kdysi jen trial ale absolutně sem nepochopil co tam mám dělat,na co mačkat apodobně,když jsem se ptal ostatních tak my řekli dělěj si co chceš,vždyt tady toho je,ale pokud mysleli to létaní malou těžící lodičkou a nekonečné těžení tak sem si řekl,děkuji tak tohle nechci, radši budu hrát svýho lotra )
-
-
na jakym jsi serveru v lotru ? :)
-
-
jsem na evernightu ale náš kin dosti upadl nyní a větší cz/sk tam dle mě není, takže zvažuji přejít s oběma chary na snowbourn,ale bude to stát 1100,- ((
-
-
Mě stačilo ze začátku pozorně v tutoriálu poslouchat Auru a pak plnit mise pro tutoriál agenty a to pro základ stačí, nejlépe se pak přidat k nějaké Cz/Sk korporaci a chodit na TS, kde toho člověk nejvíce pochytí.
-
-
ale jo tak jasně,ten tutorial sem prodělal samozřejmě a pár misí pro ty npc sem taky udělal,ale to bylo dost chabé stejně ) nuda jak hovedo
-
-
-
asi tak, zkousel sem trial, ale v podstate jen par minut, ale kuli slozitosti ovladani me to nechytlo...
-
-
mazec! ta stanice sama o sobe je asi neznicitelna co? je to jen ve videu, nebo je EVE opravdu jedna z prvnich her kde se ve vesmiru opravdu spraven nesiri zvuk?
-
-
Je nezničitelná a zvuk se šíří, jinak by to byla dost nuda, poslouchat ticho. Ale samozřejmě si zvuk vypnout můžeš.
-
-
to je proste MMO jak ma byt, masivni sebevrazedny utok :D proti tomu je vsecko ostatni pro deti, snad jen anarchy online byla podobne hc
-
-
bože.. on ještě někdo pamatuje na AO? *1* To byla strašná chyba ho pár let hrát.. a já proč mě pak připadaly všechny ty WoWka, SWOtRy apod. jako piknikový kempy pro válečný invalidy. I ten systém free základní hry zatím taky nikdo nepřekonal (v tomhle nechápu Blizzardy s WoWkem)
-
HC mmorpg hry s full lootem nebo s permadeath stale existuji, jen se o nich nevi protoze je hraje malo lidi :) jen AO sem nehral, tak nevim jak moc HC je :)
-
-
Sakra, proč nemůžu mít ještě nějaký alternativný čas, ve kterém bych celé dny hrál jen EVE Online.
-
-
Jsme na tom stejně. EVE jsem zkoušel hrát několikrát, ale pokud člověk nemá čas hrát, tak potom jenom občas hru spustí a dá trénovat skill a to potom není úplně nejlepší zábava.
-
-
Teda respekt tem, co to hraji. Sledovat a ovladat takovy pidicosi, co blika na obrazovce. Proste slusnej oddil... *1*
-
-
tak tak to muselo dat takovy, prace uz jen se to vse naucit a pritom je to taková blbost *1*
-
-
Clanek super. Video je pro me jeden velkej zmatek. EVE jsem nikdy nehral, takze z videa ani nedokazu poznat kdo patri ke ktere strane a kdo na koho utoci. *4*
-
-
To občas není pro vnějšího pozorovatele vidět ani ingame. Tam prostě jedna nádodná skupina začne střílet po druhé (nebo lépe po jednom z druhé) skupiny a nikoho to nějak nevzrušuje.
-
Já to hrál a mám v tom podobný zmatek.
Je pravda, že jsem teprve nedávno rozjel trial, ale v tom zmatku se podle mě ztratí i zkušený hráč.
Řekl bych, že jediní, kteří věděli na které straně jsou, byli zůčastnění (Pokud se pletu tak mě vyveďte z omylu. Já sám tomu zatím tak moc nerozumím)
-