Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online vzplála obrovská bitva o Jitu
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Jo jo k eve prostě patří sklenka vína, kalkulačka a další monitor s excelem. *5*
Hlavně si nevylít to víno do klávesnice ..... naštěstí G15 je vínu odolná. -
Tak sem to sice vůbec nemyslel ... myslel sem člověka co vyrábí ne co něco řídí. Řídít něco mě nikdy nic nebavilo a titán už pro naši korporaci byl už moc. Tím pádem sme se dostali na maximum naší výrobní kapacity a potom mě ta hra prostě přestala bavit. A jinak podle mě v každé hře jde o to něčeho dosáhnout a je jenom na tobě čeho ať už je to max level nebo udělat dnes dva questy.
EvE je hra která nikoho nevede za ručičku a je jenom na měm jak si tyhle cíle stanoví. -
Vím, že MMO jsou hlavně o komunitě a já se komunikaci s lidmi nijak nebráním. Jde mi jen o to, že když mi do toho něco vleze a náhodou nebudu mít od druhého týdne po zaplacení čas, přijde mi to jako vyhozené peníze. Pro mě by byl vážně nejlepší ten systém, kdy by se odečítaly peníze jen během hraní.
Když mám víc času tak si zahraju víc. Klidně u toho prosedím prakticky celý týden když na to budu mít čas. Dopředu ale vážně neodhadnu jak na tom budu (věci o kterých vám řeknou dva dny předem se moc plánovat nedají).
Kdybych měl víc času, byla by to nejspíš hra přesně pro mě (jen si nováček musí zvyknout, že se to ovládá prakticky jen myší a klávesovýma zkratkama :) -
Tak nevím, jestli je EVE hra pro tebe *1* . Většina lidí co znám a hrají dlouho a pořád je to baví, tak ti tu hru vlastně žijí, zabývají se obchodem ve velkém, skoro každým aspektem té hry, politikaří a tak dále. Taky sice občas hrají jen pátek-nědele, nebo tak, ale za to intenzivně ^^ . Samozřejmě jedna z nejdůležitějších věcí v EVE je mít fajn korporaci nebo nějaký okruh lidí, to pak je taky lepší hrát častěji, hmm...
-
Reakce na Aoyagi:
Tak jasně. Ale prostě pro hráče, který má na tuhle hru čas tak dvakrát týdně to znamená zůstávat právě u těch mikrolodí, protože než si vydělá na nějakou větší, uplyne půl roku a pak už ho samozřejmě naštve, že ho sestřelili (zvlášť když si to musel každý měsíc platit).
Kdybych hrál každý den a vydělal na to za týden, neměl bych problém. Trošku by to zamrzelo, ale za chvíli bych měl novou.
Na trialu mi zbývají čtyři dny a za tu dobu jsem odehrál sotva nějakých patnáct hodin. Takhle to u mě vypadá, že u toho dlouho nevydržím. I když je to zajímavá hra a docela mě bav. Jen ty MMOčka potřebujou tolik času a toho já poslední dobou zrovna moc nemám.
Nemám proti EVE vůbec nic. Jen mě štve ten systém měsíčních plateb. Platit 15 euro na měsíc když nakonec budu mít čas jen dvakrát týdně pro mě není moc lákavá možnost. -
Huh? Základní poučka EVE je "nekupuj si nic, co si nemůžeš dovolit ztratit"
-
Zatím mám jen Imicus a Navitas (z výukových misí), které jsou dost levné, ale koupit si nějakou lepší těžařskou loď se už trochu prodraží. A kdyby mě s ní někdo sestřelil, asi bych z toho lezl po zdi :)
Pokud chci hrát jen jednou za čas a nemám na to čas/náladu úplně každý den tak na to budu vydělávat hodně dlouho.
To je taky moje výtka proti měsíčnímu placení. Proč nemůže člověk mít například nějaký "kredit", který se mu odečítá jen když hraje? Hlavně by na tom asi tolik nevydělali, ale je k tomu snad ještě nějaký jiný důvod? -
jsem na evernightu ale náš kin dosti upadl nyní a větší cz/sk tam dle mě není, takže zvažuji přejít s oběma chary na snowbourn,ale bude to stát 1100,- ((
-
ale jo tak jasně,ten tutorial sem prodělal samozřejmě a pár misí pro ty npc sem taky udělal,ale to bylo dost chabé stejně ) nuda jak hovedo
-
Tohle ale nováčci ani netuší a prostě je odradí, že nemůžou tu svojí lodičku přímo ovládat. To že v pozdější fázi nebudou mít na WSAD dostatek prstů ještě nevědí. :)
-
A kterou že loď chceš? Já jenom že při L4 misích si přijdeš měsičně tak ke 300M ISK při občasnym hraní. A L4 mise jdou dělat už s battlecruiserama (je to maso, ale jde to, hlavně pomalejc než s BSkama).
-
Taky jsem měl jenom jednu postavu...jenže od Bety, takže pár desítek milionů SP a s tou si tak nějak vystačim. A to neumim dready ani nic většího. :)
-
A jako vždy při diskuzi k EVE musím opět nesouhlasit. Na single a mission running se holt musíš vyexpit, ale pro korporaci můžeš být dost užitečný klidně po 14 dnech...klidně po tejdnu. Zablokovat mnohem větší loď ECMkem a zablokovat warp core aby nezdrhnul a je téměř bez šance i proti malým lodičkám. Heh...v EVE opravdu platí, že i s malým kašpárkem jde zahrát velký divadlo.
-
Nejsem si jistý, jestli to tak platí jinde, než v EVE.
-
Naprosto souhlasim se závěrem...mám přesně tytéž pocity. Důvod proč jsem doufal v DUST 514 na PC, abych klukům(a holkám) v EVE helfnul aspoň takhle. :)
-
Nováček bez důkladného projití tutorialu nemá v EVE šanci, protože se ho nenaučí ovládat. Není to FPSka kde Vám stačí WSAD a drtit levý myšítko, u tohohle se prostě něco musíte ovládání naučit.
-
Meh, ať se děje cokoliv, vždy si vystačím. Jen mám pořád prázdnou peněženku, jak nepracuji :D
-
*1*
-
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/New_Eden_crew_guidelines
Aj ja som občas lietal pomocou dvojkliku. "Občas" je ale kľúčové slovo. -
To máš ešte dobré.
V dobe keď som mal jednu postavu, som si to užíval aj ja. Ale potom prišiel wardec a trénoval som hauling alta, potom som chcel robiť solo pvp, vytrénoval som falcon alta (no solo pvp, dalo by sa diskutovať), potom som kúpil logi alta, potom boosting alta, potom... *1*