Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SirArag
    Jak se tak dívám, nepochopilo to docela dost lidí, co? :D
  • to si asi dobra trubka kdyz tohle neznas aneb pvper teoretik
  • To máš odkiaľ? Lode sa ovládajú prostredníctvom keep at range a orbit. A občas zaspamovanie ctrl space. Orbit pre maximalizáciu angular velocity, keep at range pre minimalizáciu. Jedinou vhodnou vecou pre dvojklik je priblíženie pod uhlom, ale aj sa dá jednoduchšie pomocou príkazu orbit.

Ani burning out sa nerobí inak ako alignom na nejaký celestial.

To by som chcel vidieť tých expertov, ktorí dokážu dvojklikmi urobiť lepšiu orbitu ako automatika pre frigy, čo často dávajú viac ako 5k/s.
  • vzdyt male lode se v eve ovladaji zasadne manualne. akorat to neni klasicke wsad ovladani ale clovek klika do smeru kterym chce letet. frigate fighty v 1-5km/s vyzaduji neskutecny mnozstvi skillu a zkusenosti s manualnim pilotovanim. v eve neni zadna jednomistna skorapka. i mala friga ma nekolik desitek clenu posadky
  • To je stejne jedno, aj tak by si so 7k/s dramielom alebo 5k/s slicerom nedokázal urobiť užšiu orbitu ako urobí počítač.

Jediné na čo je dobrý manual piloting je slingshot - a od doby čo vyšli t3 je nepotrebný, lebo každý, čo chce robiť solo pvp na úrovni má vlastného boosting alta (irónia, nie?). Všetci ostatní sú len poletujúce killmaily.
  • WTS Irony Detector. *15*
  • SirArag
    Na druhou stranu tam jsou k nalezení dražší rudy a kdybych zůstal v systémech kolem 0.9 tak se k lodi, která stojí za to, dostanu tak za půl roku.
    Navíc bez rizika už by to asi nebylo vůbec ono.
  • Neni,bohuzel. Kdyby sly male a stredni lode ovladat ''normalne'',hra by razem byla o dve tridy lepsi a zabavnejsi. U nekolikakilometrovych lodi me system ''cil-warp'' prijde v poradku. U jednomistnych skorapek nebo malych pruzkumnych lodich ne.
    A ano,ja hru hraji jen diky ekonomice,jakou v zadne MMORPG nenajdete. Zadna hra se ji ani neblizi.
  • janchor
    Záleží, kde (a s čím) se budeš pohybovat. Lowsec je samozřejmě hazard z principu.
  • SirArag
    Tak daleko jsem se zatím nedostal. Budu k tomu vzhlížet jako ke svému momentálnímu hernímu cíli.
    No a pokud mě souboje nechytnou ani pak, tak si zkusm najít nějakou ne tak nebezpečnou kariéru :)

I když občasným přepadům se asi úplně nevyhnu, co?
  • janchor
    No, vynechal jsi kompletně taktiku. Kroužit v optimální vzdálenosti můžeš kolem statickejch cílů v nějaký jednoduchý misi, ale jak jde o skutečný bitvy, nota bene s živými protivníky, začne hrát roli podstatně víc věcí, než jen zapnutí zbraní - hlavně schopnost číst situaci a reagovat na její vývoj.
  • SirArag
    Jo, to byl tak trošku můj problém.
    Ale zvyknul jsem si a nakonec mě to i docela baví. Teda v rámci možností. Pořád bych byl raději za maličko akčnější souboje. Alespoň u těch malých lodí :)

Ty souboje teď nijak nezáleží na tom jak umíš hrát a ani nejsou moc zajímavé (z pohledu hráče. Pozorovatel si to může docela užít). Prostě zaměříš, navolíš optimální vzdálenost a zapneš zbraně.
    Nebo jsem něco vynechal? Jak říkám, dlouho to nehraju.

Nevadilo by mi ani komplikované ovládání (slyšeli jste o Kerbal Space Program? TO je simulátor!), kdyby šlo alespoň něco dělat.
  • janchor
    "Otřesné" není správný slovo. Jde čistě o zvolenej styl, kterej možná nesedí u malejch lodí, ale u ostatních právě naopak. Lítat s battleshipem, nebo nedejbože s něčím větším jakoby na kniplu, srsly?

Jinak ale souhlasím, že i tohle lidi odrazuje - čekají Freelancera, jenže dostanou Bridge Commandera.
  • Nechápeš protože nato potřebuješ mozek. A ten očividně nemáš.
  • EvE neni simulator litani s raketou, ale simulator zivota ve vesmiru...
    Napr pro uspesnyho obchodnika to uz pomalu pripomina excel online *1*
  • Paulcz
    Hmm toto mě právě odradilo. Je to klikačka, akorát místo postavy mám raketu a já chtěl "simulátor" :)
  • SirArag
    Eh, nahoře už nejde reagovat.

Já vím, jsem vinen :D
    Ale i tak musím odpovědět:
    Mezi rohlíkem, který hodlám sníst a hrou, kterou se hodlám bavit je rozdíl. U rohlíku je jasné, že tě trochu nasytí a shodneme se, že to je jeho účel, že? U hry ale nemáš zaručeno, že tě pobaví (což JE její účel) a kvůli tomu bys měl mít možnost ji vyzkoušet.

Pokud tu možnost nemám, pak si hru stáhnu, vyzkouším pár minut až hodin (ne, že ji dohraju) a teprve potom se rozhoduju :)
  • preview novych efektu raket http://quafe.cz/index.php?topic=152.0
  • Si jasný pirát, lebo žiadny človek nemá právo vyskúšať si hry, ktoré by si chcel kúpiť. A vieš prečo? Lebo ani v tescu nemôžeš len tak ochutnať rožok!

*3*
  • To o nicem moc nevipovida. Na Stormscale se muzes jako Hordak prochazet po SW, protoze na celym serveru jsou 3 alliancaci z nichz 2 jsou alty od nekoho z Hordy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit