Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsme na tom stejně. EVE jsem zkoušel hrát několikrát, ale pokud člověk nemá čas hrát, tak potom jenom občas hru spustí a dá trénovat skill a to potom není úplně nejlepší zábava.
  • To občas není pro vnějšího pozorovatele vidět ani ingame. Tam prostě jedna nádodná skupina začne střílet po druhé (nebo lépe po jednom z druhé) skupiny a nikoho to nějak nevzrušuje.
  • SirArag
    Já to hrál a mám v tom podobný zmatek.
    Je pravda, že jsem teprve nedávno rozjel trial, ale v tom zmatku se podle mě ztratí i zkušený hráč.
    Řekl bych, že jediní, kteří věděli na které straně jsou, byli zůčastnění (Pokud se pletu tak mě vyveďte z omylu. Já sám tomu zatím tak moc nerozumím)
  • to je proste MMO jak ma byt, masivni sebevrazedny utok :D proti tomu je vsecko ostatni pro deti, snad jen anarchy online byla podobne hc
  • mirekdusinojc
    Sakra, proč nemůžu mít ještě nějaký alternativný čas, ve kterém bych celé dny hrál jen EVE Online.
  • Grifus
    Teda respekt tem, co to hraji. Sledovat a ovladat takovy pidicosi, co blika na obrazovce. Proste slusnej oddil... *1*
  • zdeeneek
    Clanek super. Video je pro me jeden velkej zmatek. EVE jsem nikdy nehral, takze z videa ani nedokazu poznat kdo patri ke ktere strane a kdo na koho utoci. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit