Přejít na výpis diskuzí
V EVE Online vzplála obrovská bitva o Jitu
3.5.2012 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Jako jeden z duvodu proc Eve neni masovou zalezitosti(nastesti) vidim narozdil od jinych v i tom,ze vesmirna hra o vesmirnych lodich ma naprosto otresne udelane rizeni lodi. System letani ''Vyber cil a Warpuj'' ve me naprosto zabiji jakykoliv feeling z letani. A znam spoustu lidi,kteri kvuli tomu ani hru dal nezkoumali.
Na letani s lodemi jsem si nezvykl ani po letech hrani. -
Pirátění? :)
Jo, to mě taky docela často potkává. Bohužel ty hry často nestojí ani za to a jdou z disku rychleji než demo.
Já jsem takový věčně nespokojený člověk :D
Hlavně mě nikdo neukamenujte. Kdybych ty hry koupil tak ještě teď lituju :)
Podporuju jen hry, které mě zaujmou. Pokud u něčeho nevydržím ani pětinu základní herní doby, nemá to podle mě cenu kupovat. -
No jo, to chápu. V tom případě mi přijde jako jediná alternativa . . . no, asi nic.
-
Problém je, že nemám moc rád měsíční platby. Vím, že v EVE je PLEX, ale za prvních pár měsíců prostě nemám šanci si na to vydělat (nebo něco dělám špatně) a nakonec za to zaplatím víc než za jakoukoli jinou hru :D
Bohužel na to, abych měsíčně utrácel, jsem ještě nevydělal dost :) -
Tohle všechno já vím. Jen jsem se na to chtěl podívat z pohledu vydavatele :D
Většina vydavatelů jde radši na jistotu. I neúspěšné Free to Play klony WoW dokážou nějakou dobu vydělávat.
Myslím, že neúspěšný klon EVE by toho moc nevydělal i když bych ho uvítal mnohem víc.
Někdy přemýšlím o vlastních hrách (o některých si stále myslím, že jsou to docela zajímavé nápady i když to by museli posoudit jiní), pak ale spadnu zpět na Zemi a raději se věnuju něčemu čemu rozumím :D
A ostatně většinou nemusím moc dlouho čekat než ty nápady napadnou i někoho jiného (ať už s jakýmkoli výsledkem) -
Nevidím nic úžasného na čemkoliv, co má v názvu "bot".
-
lol nuda, kdyby mi nekdo nerekl ze se tam valci tak si to ani nevšimnu, nechapu jak tohle nekdo muze hrat *11*
-
No jo, taky mi dost dlouho trvalo, než jsem si na ten systém v EVE zvyknul :D
-
Takhle to funguje i v reálu, jen s tím rozdílem, že si politici nemohou dovolit věci nazývat pravými jmény, jako hráči MMO, jinak by to jejich voliči asi psychicky nezvládli. *4*
-
Já vím, že jsou v tom obrovské rozdíly, ale ovládání lodě v boji by mi prostě víc sedlo než čekání až jeden z nás toho druhého "ulaseruje" k smrti.
Ono i v X3 jsi mohl ovládat svou loď ručně a to mi přijde o dost podobnější k EVE :) -
Najviac čo môžeš dosiahnuť je riadiť nejaké bot-rmt impérium. Ono je to vlastne to isté, čo?
-
Manipulácia trhu.
A reklama pre ccp. -
Protože většina lidí, když přijde, jak se dnes tak moderně říká, duševně i fyzicky sedření z práce, chtějí jen vypnout mozek a konzumovat. To sice v EVE taky jde, ale pro většinu lidí to moc zábava není.
-
Tak ono je celkem jedno kolik hracu to hraje, pokud system funguje.
Eve ma nejakych 350-400 tisic subscripci, coz je oproti jinym hram malo, ale stale je EvE ziskovy projekt a o to jde. Navic tech 50k lidi je na jednom serveru, takze vlastne potkas a muzes kooperovat ci valcit s mnohem vice lidma najednou nez v jinych hrach *2* -
Zarobiť isk a cez character market kúpiť vytrénovaný nejaké 100m sp chary (alebo nakúpiť plexy, gtc za real money). Trénovanie je tak pre rperov a ľudí, čo to hrali od bety.
-
tohle je ve wowku taky, minule jsme napadli stormwind, pobili všechny aliky a zakempili se v jejich AH
-
Podle lore je warp založený myslím na vytvoření jakési mimoprostorové a mimočasové bubliny - samozřejmě jen obrazně, co se týká pohledu hráče - takže v podstatě můžeš proletět čímkoliv.
No, jediné přímé ovládání lodi je, že jí "ukážeš" kam má letět, když doubleclickneš do prostoru. Rozdíl mezi FL a EVE je rozdíl mezi arkádovou střílečkou a strategií ^^ -
Eve - 400k účtov
Wow - nieviem koľko miliónov účtov
Preto. -
Když ono na EVE bývá "jen" něco kolem 40-50 tisíc lidí v noci a kolem 25 tisíc ve dne :)
-
Mně se po několika hodinách hraní a vypínání hry do okna vypnuly všechny efekty a vypadalo to docela blbě. Naštěstí pomohl restart. Líbí se mi, že EVE se načítá opravdu HODNĚ rychle.
Taky se mi několikrát podařilo proletět skrz Navy Academy.
Je v EVE vůbec možný nějaký volný pohyb jako třeba ve Freelanceru nebo to je jen střídavé klikání na cíle a "approach", případně "Orbit" ?
Zatím jsem na nic takového nepřišel i když v nastavení kláves něco podobného bylo (a ne, že by to mělo nějaký efekt, kterého bych si všimnul).