Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amen :)
  • Amin
  • Úprimne?

Keď som občas robil tackle s frigami, osobne som ledva zvládal zameriavať a ničiť dronov (zatiaľ čo ich cieľ konštantne scoopoval a launchoval), časovať overheat na zbraniach (prvých pár cyklov, potom pauza kým heat opadne a opäť pár cyklov), časovať shield/armor rep a jeho overheat, časovať cap booster (aby som mal na rep nejaký cap kým udrie neut) a časovať nos, aby dodal cap tesne pred tým, ako začne scram a afterburner nový cyklus (coreli ctype kvôli tomu, že potreboval len toľko capu ako dodal nos).

To všetko, zatiaľ čo fregatka automaticky na základe boh vie akého výpočtu max velocity, agility a hmotnosti krúžila okolo cieľa na najlepšej možnej orbite (ak to bol dram, tak to kľudne mohlo byť aj 2-3k na overheate, ale počul som, že ho nerfli, takže koľko dá teraz netuším). Osobne si neviem predstaviť ešte ju ovládať pomocou wasd alebo ako si to predstavuješ. Už tak to zabralo x hotkeyov (samostatne pre moduly, samostatne pre overheat...) a to mám nejakých 12 na myške.

Netvrdím, že by sa to nedalo - ale na eve je aj po 9 rokoch x tisíc vecí, čo treba urobiť skôr.
  • To v kazdem pripade. Ale ja nikde netvrdim ze to maji ted delat. Uz je pozde. Tohle melo byt pri spusteni hry.
    No ja uz stejne Eve od leta nehraji,protoze po failu zvanem Incarna(kdyz jsme se po 6 letceh slibovani niceho nedockali-nepocitam li nepouzitelne kajuty)uz CCP neverim. Ve chvili kdy jsem jim prestal verit,me prestala bavit i hra.
    Ve skutecnosti toho bylo vic,ale Incarna byl poradny a posledni hreb do rakve.
  • Problém v žádném případě není to vysvětlit, jde o to, že je to bez obrovských investic do serverů, připojení i technologií nemožné. Navíc by to dost narušilo gameplay.
  • Shuttle je jednomistna. O zachrane kapsuli ani nemluvim:)
    A mimochodem,ja taky obcas letam ''manualne'' pomoci dvojkliku
  • Nedokazu. Ja tu nejsem od toho abych suploval praci vyvojaru:)
    A vsem co tvrdi ze mensi orbitu by clovek nezvladl,tak ja rikam-no a kdo rika ze to musi byt realne? Ve hre kde skacete warpovymi skoky,jumpy,mate 5 clonu sveho tela,,kde bez posadky ridite x-kilometrove lode ...se urcite da vymyslet i zpusob jak udelat manevrovani rucni a logicky vysvetlitelne.
  • No osobně mám jen jednu postavu a užívám si jí náramně *1*
  • Malé průzkumné jednomístné skořápky? To nevim. Dokážeš si vůbec představit, jaká zátěž by to byla na servery?
  • Celkom pekne napísané - asi preto som prestal hrať aj ja.

Napríklad tá tendencia, že každý jeden človek potrebuje na seriózne hranie x vlastných altov, bola citeľná. Najprv falcon alt, potom logi alt, nakoniec boosting alt a k tomu samozrejme hauling/industry alt či capital alt (posledne bol "in" supercarrier alt).

A potom si človek uvedomí, že na solo pvp ide s tromi - štyrmi kontami... no a potom buď skončí, alebo vezme ďalší power of 2 (v tomto prípade 5 heh).
  • Btw luluman, čím podložíš svoje pvp skúsenosti ty?
  • Jj, melem slamu. *7*
    http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Lugalzagezi666

Úprimne som myslel, že nie je také ťažké hodiť môj nick do bc vyhľadávača a pozrieť si jediný high ranked char s "lugal" v mene.

Človek by čakal, že za tých 3k kilov už dáku pvp prax získa... a pritom je len teoretik. Predpokladám, že mám nalinkovať aj ostatné chary a svoju fotku s nápisom games.cz (so zapnutým eveo v pozadí) pre lulumana, aby mohol posúdiť moju eve online pvp kompetentnosť. *15*
  • tak to fakt ne :D musis byt asi fakt naivni ze pujdu hledat nejakyho slovenskyho namyslence do tabulek
  • bože.. on ještě někdo pamatuje na AO? *1* To byla strašná chyba ho pár let hrát.. a já proč mě pak připadaly všechny ty WoWka, SWOtRy apod. jako piknikový kempy pro válečný invalidy. I ten systém free základní hry zatím taky nikdo nepřekonal (v tomhle nechápu Blizzardy s WoWkem)
  • takze tu jen mlatis prazdnou slamu

urcite si myslis ze tady pujde nekdo hledat tvoji udajnout slovenskou velikost mezi udajne tisicem dalsich lidi? to urcite
  • na jakym jsi serveru v lotru ? :)
  • A čo tak použiť trošku vlastnej inteligencie, dať si jedna a jedna dokopy a použiť battleclinic? *3*
  • no tak se pochlub kdo ve hre si ty elito
  • Presne tak, ked chce dnes niekto hrat EVE na urovni, je to dalsia praca. Hral som to od 2005 do 2011 s kratkymi prestavkami, mali sme dobru corp, sucast velkej aliancie, cez tyzden sa farmilo, vikendy PvP. Spociatku aj 'casual' hrac s jednym uctom mal sancu. Dnes je komunita plna sociopatov /Goons su ukazka/ a no-life nerdov so 7 accountami, na vsetko treba vlastneho alta, kedze nikto nikomu neveri.
  • Ahaha, rok a pol som to nehral a stále ma battleclinic vedie na top 1000. Na jednom z charakterov.

Celkom sranda ako sa tu takí noobici ozývajú a pritom nemajú ani základné znalosti pvp. Ty uberpvper, že ty si taký český garmon.

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit