Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok ak to vylepsia o dost, tak si to asi kupim, skoda len ze Arma 3 nevyjde tiez v lete ako bolo planovane, to by som spolu s tymto mal vianoce o par mesiacov skor
  • Mopped
    No nemůžu si pomoct, staré hry a především Baldur’s Gate, mám strašně rád, ale nevím jaký mám mýt z této novinky pocit. Nechápu proč někdo dělá remake hry, která je výborně hratelná i v dnešní době. Mohli udělat nějaký kratší datadisk a ověřit si jestli o to mají lidi zájem a pokud ano ať klidně udělají trojku.
    • viz. https://twitter.com/#!/TrentOster/status/180398854049509377
    • Nesmysl, trojku udělat nemůžou, obecně za trojku je považován Throne of Bhaal, ostatně příběh je uzavřen...
    • To nevím jaký z toho máš mýt pocit, hlavně ho nemyj v myčce, češtináři *7*
      • Mopped
        Jo, strašně se omlouvám, mohl bys mě kontrolovat častěji, občas se stane, že to ujede a takový jako ty jsou potřeba. Musíš v tom pokračovat Martine, vytrvej. Díky.
      • Jop. A 3 dil, ktery se vyvijel, se jmenoval Baldur's Gate jen proto, ze Interplay mel licenci na dnd hry pouze s nazvem BG a IWD.
        • smejki
          počínaje BG 3 to měla být nová trilogie...
          • To sice mela, ale s predchozimi dily to pribehove nemelo moc spolecneho. Kdyby to pojmenovali jinak tak by po tom asi nestekl ani pes.
            • smejki
              Je to možné. byť byli Black Isle slavní, Planscape se nijak zvlášť neprodával. nevím jak Icewind Dale, ale čuju, že to měl podobné.
  • Baldurs Gate jsem nikdy pořádně nehrál, v době, kdy jsem se k tomu dostal, už na mne byly mechaniky prostě příliš staré a dodneška mě to mrzí. Třeba, pokud přidají tutoriál nebo lehce zintuitivní ovládání, mohl by se teď k tomu konečně dostat. A to by bylo super! :)
    • pardon, o vlakno dole :/
    • no to nevim jak by udelali, kdyz jednotlive lokace na sebe nenavazujou
  • No nekecej
  • Jinak ještě taková malá připomínka, moc by se mi líbilo, kdyby lokace nebyly loadovací ale byla prostě jedna velká mapa, což už by v dnešní době nebyl problém...
    • No to nevim jak by udelali, kdyz jednotlive lokace na sebe nenavazujou.
      • No tak to by snad neměl být problém, přidat trochu toho místa tak aby navazovali...
        • praveze toho prostoru mezi lokacema je asi dvojnasobek nez samotnych lokaci a u BG 2 jeste mnohem vic
  • Co mě na BG trochu vadilo je negenerovaný obsah předmětů u protivníků a v bednách, při druhém zahrání už člověk věděl kde co je a kam prvně zajít. To by mohli přidat.
    • PreidaQ
      Jsem divný já, když negenerovaný obsah považuji za samozřejmost?
      • Taky mam radsi negenerovany obsah.

Jeste si pamatuju, jak sem v NWN 1 asi 1000x oteviral kazdou velkou bednu, dokud z ni nevypadlo neco peknyho pro moji postavu.
        Nemohl sem si pomoc, i kdyz me to nebavilo :]
        • Souhlasím, negenerovaný obsah je mnohem lepší. V nwnku jsem dělal to stejný dokud mě pro trpaslíka nevypadla z truhly pořádná sekera :)
          • MrSanta
            Ale to je podvod *15*.
            Já mám rád systém, který využívá oboje. Náhodný loot a k tomu některé předměty pevně dané. "Nejhorší" je náhodný loot v Eschalonu. Tam může z truhly vypadnout třeba ultimátní zbroj nebo taky nic. To už chce hodně velké sebeovládání nenahrát pozici, když po vymlácení pirátského tábořiště otevřu truhlici a je v ní kulové *1*
      • Možná sem divnej já. Jenom mám rád, když nevím co kde najdu, jako v diablu třeba. Ale při prvním zahrání tenhle problém nikdo nemá. Já BG dohrál několikrát, takže bych uvítal změnu.
  • Vidim draka, vidim sníh a řikám si sakra skyrim 2 :-D
    • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/MightAndMagic6Box.jpg

Že skyrim 2 heh. *15*
      • Jj tohle jsem hral, suprova hra taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit