Přejít na výpis diskuzí
V létě se dostaví vylepšená verze Baldur's Gate
16.3.2012 | Adam Homola
174 příspěvků
-
Btw, mohl by mi tu prosím někdo vysvětlit, co je to telesace...? *5*
-
-
technologie, která zjemňuje polygonovou síť. sama o sobě dokáže teselace jen vyhladit povrch. pokud se ale použije displacement mapping, dokáže to tu jemnější geometrii vytvarovat do pěkných detailů. Proč se prostě nepoužije detailnější model? Kvůli omezení objemu přenášených a ukládaných dat. normální model + D-mapa je combo řádově méně náročné na paměť než high-poly model. teselace, jak je udělaná v DX11, má ještě další přednosti, ale to už je na delší řeči.
-
Automaticky dopocitava vetsi mnoztvi polygonu, takze objekty vypadaji detailneji, nebo vice zaoblene.
-
-
což se u 2D mapy bez jediného vertexu velmi hodí *15*
-
-
-
Podle článku to teda vypadá dost nadějně, já osobně navíc doufám, že zůstanou u druhé edice pravidel.
-
-
Zůstanou, včera to potvrdili na twitru :)
-
-
Letos přijdu na buben s takovou:-D ME3, Diablo III, Sc II HoN, teď můj milované BG II v edici. raději se nedivám, co všechno má ještě vyjít. Ale myslím, že stejně se pokochám pohledem na krabici, až ji budu mít doma a pustím se tam, kde jsem se X let vracel:)
-
My dreams come true. *14*
-
No, pokud to Overhaul nezkoní jako MDK2 HD...
-
jo jo tesim se :) Tesselate my ass
-
No zatím neukázali jedinej obrázek, tak doufejme že se z toho nestane nightmare fuel *7*
-
Tuz to sem rad ze si jeste porhaju nez bude 21.12.2012 ;)
-
-
Pak prodavas pocitac, a odchazis do klastera, nebo co? :)
-
-
21.12.2012 přistanou emzáci, nechají tu kalendář na dalších pár tisíc let a zase odlétnou. Teď se musí docela bavit nad úrovní inteligence pozemšťanů. Dají nám kalendář do data 21.12.2012 a někteří géniusové z toho usoudí, že ten den nastane konec světa *7*
-
To nevíš? Ten den má vyjít velmi dlouho vyvíjené ultimátní RPG s mayskou tématikou - jmenuje se to The End of the World. Na netu se už určitě najde nějaký preview... *4*
-
-
-
Nádhera
-
Hehe, s tou teselaci docela dobry vtip...:D No pockat... Snad ji tam vazne nedaji, mam jen dx10 grafiku. *1*