Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    "Tvůrci slibují předělaný Infinty Engine se spoustou moderních vymožeností (bude i teselace?)." Teselace čeho? 2D textur? Je trochu naivita myslet si, že autoři budou předělávat celý engine do 3D. To by jim trvalo daleko déle než rok a navíc by to ani nikdo neocenil (čemuž se nelze divit. Předělávání starší klasiky v krásné 2D grafice by byla zvrhlost).
    • Presne tak, dokonce bych si dovolil tvrdit, ze me tahle 2D grafika chybi :( Nebo Pseudo 3D. Melo to svy kouzlo. A myslim, ze hry jsou i od toho, aby byli hrami a nemusi se priblizovat realite.
      • GlaDOS
        Taky si radši zahraji hru s hezkou 2D grafikou než nějakou škaredou 3D. Vlastně už ani novy hry skoro nehraju (vyjímkou jsou indie hry, hry od Valve a 2D adventury). Na internetu se pořád dá sehnat spousta starých kousků, co mě v dětství minula a teď si je můžu zahrát, navíc hratelně jsou většinou daleko více zábavné než nové kousky.
  • Malleth
    Ten obrázek vypadá jak obal Might and Magic VI :)
    • nebo Draciho Doupete ;D
  • Snad si autor nemyslí, že by to mohlo vyjít na konzole? Nic proti nim, ale jestli to bude v izo pohledu, jen s vylepšeným Infinity enginem a zachováním starého interface, tak gamepad nemá šanci.
    • Overwatch
      Autor si myslí, že by to na konzole klidně vyjít mohlo, viz. http://www.youtube.com/watch?v=5QGS34Lj7qA

Samozřejmě neříkám, že to je ideální, ale nereálné to není.
      • Zajimave, o tom sem nevedel. To ihned du shanet a flaknu si to do psx emulatoru na mobilu :P
      • Kinet1c
        hm hm, radsej nie
    • Cahir
      Interface by mohli maličko vylepšit... Přece jen, doba pokročila.
      • Maximálně bych přesunul tlačítka akcí (útok, kouzlo, schování do stínu aj.) do menu pod kurzorem, jinak bych to s tebou moderností zase tolik nepřeháněl. Jen ať to má pěkně old schoolovou patinu!
        • smejki
          oldschool znamená, že se to blbě ovládá?
          • Blbě ovládalo? Vždyť se hraje myší + klávesové zkratky, nikdo tě nenutil hýbat kurzorem až tak daleko na panel, tak pracný to zas ale nebylo, interface se dal vypnout, co je na tom blbě?
            • Nesouhlasím.
            • smejki
              kontextové menu měl Planescape a podle mě to bylo spíš horší.
            • Jak už jsem řekl, bohatě by stačilo udělat kontextový menu akcí pod pravý tlačítko myši a bylo by.
          • Co se na BG blbě ovládalo? *8*
            • smejki
              mně nic, tehdy, ale už jsem si zvykl na jinší standard. pokud se rozhodnou ovládání překopat, aniž by významně zasáhli do vzhledu interfacu, za zlý jim to mít nebudu.
        • kotty
          Oldschool je sice fajn, ale s mirou. Preci jen interface v BG dost zmensoval uz tak maly nahled na herni svet. Nejake oddeleni napr. ikon postav a tlacitka akci by nebylo na skodu.
  • Heheeee :-DDD shodou okolností jsem před týdnem nainstaloval I i II se vsema datadiskama. Stahnul jsem modifikaci TUTU (BG1 hraješ v enginu BG2) stahnul jsem nějaký modifikace,nový zbraně,potvory a questy a je to NEJVÍC!!!! kam se na to serou dnešní hry. Akorát mydlim Basilisky v lesích u Beregostu a kvičim blahem!!! ta hra neztratila za ty roky vůbec nic
  • Ten obrazek s drakem je vazne z BG2? Me to pripada spise jako ze serie Might nad Magic. Tusim v 6 dilu byl takovy:)
    • Jj, ten drak je z M&M 6 Mandate of Heaven
      • nn. vím kterýho draka z m&m6 myslíš, ale ten byl jinej. tohle je spíš náhodna d&d kresba
  • "s PCčkem se dá, doufejme, počítat" mam se smat, nebo brecet?
    • PC je pro ně priorita, viz. We'll be talking more on platform in later weeks. Right now we're focusing on the PC
  • bejt vama tak necekam a klidne si zahraju stare baldury lepsi rpg si proste nezahrajete x) a grafika ma svoje kouzlo i dneska komunitu kolem hry najdete tady http://forum.sigil.cz/ zahrajete jednou po druhe .. a nakonec se budete vracet pravidelne :)
  • Ja chci remake nebo dalsi dil mene znamich Icewind Dale 1,2 :'( Dnes si na to skoro nikdo nevspomene... Skvela hra
    • jak nikdo ? BG1/BG2 + dat, IWD1/IWD2 + dat, NWN +dat, KOTOR 1+2 sou u mne na polici, originalky koupene jeste jako cerstve novinky... me nejoblibenejsi RPG... Gothic, ani zadne rpg od bethesdy mne nikdy nechytlo jako tyhle veci.. tuhle reedici musim mit a az neskutecne se na to tesim :)
    • Neumim si to moc predstavit, ale osobne bych platil zlatem za remake planescape (to si jeste predstavit umim) a nedej boze druhej dil (to uz moc ne...).
    • Co ja vidim v diskusich, tak na to lidi vzpominaj neustale. Cert vi proc. Ice Wind byl takovej jeste hloupejsi Baldurs Gate, uz skoro jako Diablo :)
      • az na tu silenou pasaz s casovou smyckou ve dvojce ;)
  • *křičí jak malá holka* *14*
  • Hmm tak že bych se konečně dokopal k Baldurs Gate... Co jsem slyšel tak jedna z mála věcí od Bioware co stála za to si to zahrát vedle Kotoru... Já radši kdyby udělali remake Gothicu jedničky v enginu Risenu :-)
    • kolik jiných firem vydalo tolik kvalitních her?
      • Monolith, Black Isle, Valve, Ubisoft Montreal, Blizzard, Rockstar, ... No, neni jich malo to se musi uznat.;-)
        • musim to doplnit, nedá mi to :) SirTech !!!! Bullfrog !!!
        • Kr.Pa
          hmmm, a co westwood ?
          • Take jsem za vyjmenovanymi studii ponechal tri tecky. Je jich urcite vic, ale v tu chvili jsem si na ne nevzpomel. Od Westwoodu jsem hral jen Dune 2 a Red Alert 2. Obe jsou to skvele hry o tom neni pochyb.
    • Gothic nebrat... jedna z mála věcí od Bioware? BG1+2, Planescape Torment, KOTOR1+2, přes machrování pozérů je i Mass Effect výborná hra... ba dokonce i série Icewind Dale jako oddychovka nebyla špatná
      • KotOR 2 od Obsidian, Planescape a Icewind Dale serie od Black Isle. Baldur's Gate je skutecne jedina skvela hra od Bioware. Ostatni jsou jen dobre a nebo jsou to kraviny (koukam na tebe NWN).
        • Kr.Pa
          NWN 1 byl super, 2 sla do haje, same bugy a hra pada, miliony patchu ...
        • a jeste kotor 1 ten byl taky dobrej a 1 mass effect taky
        • NWN kravina?? preco??
          • Vem BG, predelej ho do hnusneho 3d, dej hraci jednu postavu k ovladani, vymaz vsechny atraktivni ukoly a udelej cely svet genericky ala Bethesda a mas z toho NWN. Jedine, co je na te hre dobre je vyvoj postavy, ale to je vice prace Wizards of the Coast nez Bioware. Datadisky to dokazali alespon castecne napravit, ale co je spatne v zakladu nikdy nebude vyborne. NWN2 je mnohem lepsi, nemluve o Mask of the Betrayer.
            • nwn jako single souhlas... jenze cos mozna nepochopil je to, ze nwn nebyl primarne delanej pro singl.. ten tam byl naplacnutej jen tak navic.. primarne to bylo prvni poradne online hrani s moznosti vytvaret perzistentni svety a tam tahle hra pasovala az neuveritelne dobre.... vem si jen CZ/SK svety arkhalie, demona, alhambrie... a to je jen slabej odvar sveho casu jich bili tisice.. je nesmysl tuhle hru hodnotit dle singlu..... jop pro ostattni kdo a co udelal ;) podivejte se na bioware stranku a tam uvidite kdo a co ma pod palcem.... mimochodem obsidian co delal kotor2 je v podstate black isle... nebo aspon lidi po tom co to studio iply znicil a poslal do hrobu. navic bioware a black isle sou sice oddelene znacky ale stejni lidi :))
            • Cahir
              Konečně se našel někdo, kdo souhlasí, že NWN stojí za hovnajs.
            • Zabudol si na skvelý inventár, v ktorom som strávil asi štvrtinu hry *5*
            • suhlasim, ten Mask of Betrayer sa moze kludne rovnat BG2 aj Planescape Torment
            • *dokazaly
        • Planescape je mnohem lepsi nez Bladurs Gate a to nejsem ani zadnej uctivac :)
          • Cahir
            Nemyslím. Ty hry si kladou jiné cíle.
            • Čoveče, poprvé ti dávám plusko... *1*
          • Tam bych nerekl lepsi nebo horsi, bylo to obdobne a oboji jinak ztvarnene a presto oboji suprove. A presto teoreticky predchudce Planescape bylo BG.
      • Jen aby jsem si to ujasnily.. Planescape: Torment je od Black Isle a Kotor 2 je od Obisidianu... Udělat takové hry jako je Planescape: Torment je mimo kapacity Bioware... a Icewind dale je taky od Black Isle.
      • KOTOR 2 nebyl od Bioware, ale od Obsidianu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit