Přejít na výpis diskuzí
V létě vyjde remaster klasické RTS StarCraft, původní hra bude od příštího týdne k dispozici zdarma
26.3.2017 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Jako spectator, můžeš odzoomovat dále, to je pravda...
Co se týká blízkého zazoomovaní, tak zhruba odpovídá tomu co bylo právě v prvním SC a je to prostě záměr... Chápu že každému to nesedí, ale větší odzoomovaní, by mělo velký vliv na způsob jak se hra hraje...
Grafika by dneska asi už snesla trochu přeleštit, ale pro mě stejně není grafika důvod proč hraju SC :) -
V SC2 se stačí dostat tak na 60 apm a už si člověk dobře zahraje. Možná nebude stíhat perfektně šířit creep za zerga, ale to na téhle úrovni není moc podstatné. Já se s tímhle v pohodě kdysi dostal do Gold a hrál i proti hráčů z vyšších úrovní. Jinak 60 je jedna akce za sekundu, což je fakt hodně pomalý.
-
Nesmysl, podívej se na finále GSL co bylo teď o víkendu. Jednoznačně vyhrála lepší strategie od Protose(Stats). Vůbec to nebylo o rychlejších prstech.
-
tak to nedík
-
Gameplay je komplet identicky s 1.16, replaye su kompatibilne, hraci s bw budu moct hrat proti hracom s remastrom.
-
Půjde označit více než 12 jednotek? Budou scv/drony/... automaticky težit volné minerály nebo bude člověk muset jako v originále každé jednotlivé jednotce říct který patch minerálů má těžit?
Toto jsou v podstatě jediné věci co čekám od remasteru SC. -
Máš tam všude X krát napsáno remaster a stejně napíšeš remake... To slovo od "i" není tudíž z mé strany nadavani ale určování holého faktu, to ty nadavas...
-
Neumím číst, zřejmě bude taky. Takže celkově super.
-
To je dobrá zpráva, ale uvítal bych i Brood Wars.
-
Ty udaje co uvadis se mi zdaji dost nizke. Nevim jestli pri 50 apm zvladnes delat mikro, pouzivat schopnosti jednotek, delat dva utoky najednou a pod. I kdyz mozna se tyhle veci v nizsich ligach nedelaji.
Ale stejne muj nejvetsi problem se starcraftem je zoom a ze se mi nelibi grafika. Mam pocit ze kdyz davaji prenosy ze zapasu tak je tam vetsi zoom nez kdyz hrajes. A ted vysel mod, ktery upravuje proporce jednotek, to hned vypada lip, jak kdyz je battlecruiser skoro stejne velikej jako tank... -
Nároky na APM nejsou vůbec velké... Protosové a Terranové se dají celkem v pohodě hrát kolem 50ti APM... Zergové kolem 100 APM... (až do diamantové ligy)
Spousta lidí používá APM jako nějaké zaklínadlo, kterým se poměřuje jak je kdo dobrej, ale opak je pravdou... Dost často porážím lidi, který mají podstatně větší APM než já... Já dělam pouze akce které potřebuji, tím je při svém maximu dostávám na cca 130 APM... Vetší APM už z pravidla znamená, že hráč provadí zbytečné akce jen aby měl větší APM... U nezkušených hráču tohle naopak zhoršuje jejich výkon, protože je se nedokážou soustředit na to, co je opravdu důležité - STRATEGIE...
Co se týká shazování mul/radaru, tak to tolik APM nežere, protože se energie v command centerech nabijí celkem pomalu... u injectování, tak je to teď mnohem snazší než to bylo, protože lze se shiftem provést několik injectů najednou, když má královna energii...
A šíření creepu je jedna ze specifických činností, které zerg děla, a zautomatizovat to by byla sakra nuda... :) -
Komu nadáváš blbe?
-
Já bych bral spíš remake, ale je zas fajn takhle zavzpomínat na starší věci a ofouknout z nich nánosy prachu a přejet je párkrát lestenkou. Ikdyz jsem si téměř jistý že nejakej ten HD mód už se někde na internetech povaluje....
-
Protože je to REMASTER a ne Remake
-
Ty idiote to není remake ale REMASTER!!!
-
Ne, to fakt takto nefunguje, možná tak do ranku gold. A u moby jsou ti rychlé prsty mnohdy naprosto k ničemu.
-
jednoduše dřív to byla taky trochu strategie musels odhadnout soupeře a rozhodnout se budu stavět obranu? nebo hned útočit a držet ho pod tlakem... Dnes startuješ s hromadou těžičů a chrlíš jednotky a je úplně jedno jestli buduješ obranu než k tobě na mapě dojde máš dost jednotek na odražení útoku je to jen clck fest nic jiného. Dnes vyhrává jen ten kdo má rychlé prsty to jak strategicky uvažuje je naprosto nedůležité prostě moba
-
ja myslím že lidé furt budou podávat sve maximum v profi hraní, takže rekneme že profící dávají tech 300 apm ted, jako to dávali i kdysi. Jen je rozdíl jak ty akce distribuuješ: na nudnou správu základny, nebo na boj, který je i pro diváky atraktivnejší.
Jinak samozrejme nejsem za to aby se v RTS hrách odstranila starost o základnu, jen je treba najít jistou rovnováhu a podle mne je to v Starcraftu špatne když musíš, obrazne receno, hlídat zadek každému delníkovi. -
Toto jako vážně chtěj prodávat? v custom hrách SC2 je SC1 od hráčů v mnohem lepší grafice a že tam dají matchmaking ze SC2 tím bych se moc nechlubil *11* , páč je mi jasné že tam daj ten současnej ne ten z doby,když SC2 wol vyšlo ten byl super
-
Tak v původním SC byl nárok na APM mnohem větší než je v SC2.